На море в България 2022г.! - 3

• 69 901
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
"Сънрайз"-ите в Обзор пуснаха оферта за лоялни клиенти /т.е. такива които са били гости през тази година/ с -36% отстъпка за новия сезон като важи до 10.11.2023г.
https://www.sunrise.bg/sunrise-resort/oferti
На страницата им във фейсбук всички компоненти бяха отрицателни.

# 691
  • София
"Сънрайз"-ите в Обзор пуснаха оферта за лоялни клиенти /т.е. такива които са били гости през тази година/ с -36% отстъпка за новия сезон като важи до 10.11.2023г.
https://www.sunrise.bg/sunrise-resort/oferti

До 31/10/22 са офертите, 10/11/23 нещо не се връзва, още не е дошъл 10/11/22 . Бъдете конкретни !

# 692
  • София
Олеее, и аз съм в шок! За пръв път от 2006 г(когато се роди синът ни), по това време на годината,  през октомври, нямам никаква представа какво да правим, къде да почиваме......
Той заяви, че има желание да дойде и следващата година с нас(когато ще е на 17), защото така си е решил в неговата глава и иска да направи първото си самостоятелно море при пълнолетие(което мен ме устройва идеално).
Та на всички ни се иска да е нещо качествено, хубаво, запомнящо се...А тия цени направо убиват...
Гледам Хелените, от които останахме мнооого доволни, гледам Гранд Хотел Поморие, гледам Сънрайз Блу Меджик, ама там имаше и негативи...
Уейв, Алгара и Терма Вилас, които искахме пък да опитаме- майко мила...няма да можем да си ги позволим.
Направо се отчайвам. Ще чакам Черен петък...Тази година Хелена я взех тогава на супер цена и в това ми е надеждата

# 693
  • В.Търново
Какъв черен петък?! Черен, черен, колко да е черен? 2 или 5 % над нормалните ранни проценти.Къде се обявява, на кой сайт?

# 694
..
Уейв, Алгара и Терма Вилас, които искахме пък да опитаме- майко мила...няма да можем да си ги позволим.
Направо се отчайвам. Ще чакам Черен петък...Тази година Хелена я взех тогава на супер цена и в това ми е надеждата

Кога пускат офертите на "Черен петък"? Другата седмица ли?

# 695
  • В.Търново
Визит бг не помня да са имали черен петък.

# 696
Новотон имаха черен петък миналата година.
Тогава резервирах Аквахаус в Св.Константин и Елена на много изгодна цена,но не успяхме да ползваме резервацията ,че ни се наложи да пътуваме тогава.

Надявам се и тази година да предложат супер оферти.

# 697
И аз помня че имаха добри оферти Новотон,но сайта им е ужасен.В момента пробвах забива ми.Най обичам със Съни турс да запазя.А сещате ли се на кой сайт се изчисляване цената веднага без запитване?

# 698
  • В.Търново
Не се сещам кой сайт, но аз сама си ги изчислявам, като са обявени цените и отстъпките и си ги смятам.

# 699
  • София
И аз помня че имаха добри оферти Новотон,но сайта им е ужасен.В момента пробвах забива ми.Най обичам със Съни турс да запазя.А сещате ли се на кой сайт се изчисляване цената веднага без запитване?

Амигостравел

# 700
Ааа ,да ще пробвам дали са пуснали оферти.То всеки може да си ги сметне,ама на момента като видиш е по лесно.

# 701
  • Велико Търново

Амигостравел

И Allinclusive. bg, бившия Новотон

# 702
Зацикля  ми нещо Новотон,отказах се.Погледнах Амигос пуснали са само някой хотели.Много добра цена за Блу Меджик До 40% отстъпка има.Излиза на цената на Сънрайз.Лошото е че датите са ни около 22 юни и за Обзор си е студ тогава.Ще мислим ще видя и черния петък.

# 703
  • There I was on a July morning
Кога пускат офертите на "Черен петък"? Другата седмица ли?
Черният петък е в края на ноември /тази година - на 25-ти/ и е още рано за тях.
Видях миналата година няколко добри оферти, но ми се стори рано да резервирам.
За следващото лято ми е още по-несигурно планирането и бих резервирала само нещо с безплатна анулация.

# 704
И аз чакам Черен петък с добри оферти, за чужбина включително. Че нищо не е сигурно, не е, но - да сме здрави и всичко да е наред- ще догаждаме някак нещата към вече планираните почивки. Дано само си заслужават и офертите, че в тези несигурни времена, всички са предпазливи...😶

Общи условия

Активация на акаунт