На море в България 2022г.! - 3

• 70 396
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • В.Търново
В първи пост на темата има добавен списък на хотели приемащи деца до 13г. и 14г. възраст.

# 91
Бихте ли направили списък на добрите хотели и да не са само гошеми с ол инклузив?

# 92
  • В.Търново
Аз не бих се наела с такъв списък, на нова работа съм, почти нямам време. Списъка снощи ми отне няколко часа. Ако друг има желание може да подготви такъв списък, аз нямам нищо против.
Преди 2-3 години имаше списък на най-посещаваните хотели според отзивите.

# 93
Аз не бих се наела с такъв списък, на нова работа съм, почти нямам време. Списъка снощи ми отне няколко часа. Ако друг има желание може да подготви такъв списък, аз нямам нищо против.

Кой списък ти отне няколло часа?

# 94
  • В.Търново

Добавен е в първи пост на темата.

# 95
  • Пловдив
Скорошни мнения за Роял касъл Елените?

# 96
Русалка, благодаря ти за положеният труд! Често има питащи за такива отстъпки и предполагам, че ще е полезен за потребители с малки и по-големи деца.

# 97

Не го намирам.

# 98
  • Сливен
Заведението в Поморие се казва The Palms.
Ssoonniiaa- благодаря.

# 99

Не го намирам.

В скрит текст е.

# 100

Не го намирам.

В скрит текст е.

Извонявай, не го намирам. Би ли ми дала линк?

# 101
Списък на хотели допускащи деца до 12,99г.: Сънрайз Блу Меджик Ризорт - Обзор Сол Луна Бей Ризорт - Обзор Хотел Мирамар - Обзор РИУ Хелиос Бей, Обзор Рейна Дел Мар, Обзор Сунео Хелиос Бийч - Обзор Блу Ориндж - Созопол Хотел Бижу - Равда Хотел Парк Оазис - Несебър Сол Несебър Палас, Сол Несебър Маре, Сол Несебър Бей - Несебър Хотел МПМ Арсена, Несебър Феста Панорама, Несебър Клуб хотел Сън Палас - Слънчев бряг Хотел Рива - Слънчев бряг Хотел Актиния, Слънчев бряг Хотел Белвю - Слънчев бряг Хотел Кубан, Слънчев бряг Хотел Нобел - Слънчев бряг Хотел Марвел - Слънчев бряг МПМ хотел Калина Гардън - Слънчев бряг МПМ Хотел Орел - Слънчев бряг МПМ Хотел Астория - Слънчев бряг Хотел Бургас Бийч - Слънчев бряг Хотел Тракия Плаза, Слънчев бряг Хотел Алба, Слънчев бряг Хотел Несебър Бийч, Слънчев бряг Хотел Аквамарин, Слънчев бряг МПМ Хотел Кондор, Слънчев бряг Хотел Хризантема, Слънчев бряг Хотел Градина, Златни пясъци Хотел Детелина, Златни пясъци Хотел Люляк - Златни пясъци Хотел Мимоза - Златни пясъци МПМ Зорница Сендс, Свети Влас РИУ Хелиос Парадайс, Свети Влас Саут Бийч, Царево Апартхотел Реджина Маре, Царево Уейв Ризорт, Поморие Феста Виа Понтика - Поморие Марина Холидей Клуб, Поморие Феста Поморие Ризорт, Поморие Вемара Клуб - Бяла Уайт Рок Касъл, Балчик Хотел Куин Нели Парк - Китен Хотел Куин Нели - Приморско Списък на хотели допускащи деца до 13,99г.: Хотел Перла Роял, Приморско Хотел Перла Плаза, Приморско Приморско Дел Сол, Приморско Пламена Палас, Приморско Хотел Белведере - Приморско Хотел Жерави - Приморско Хотел Жерави Бийч - Слънчев бряг Хотел Хермес - Царево Сунео Клуб Серенити Бей - Царево Сънрайз Ол Суитс Ризорт - Обзор][/spoiler]

# 102
Трети ден сме в Златни пясъци, хотел Елена. Ще започна с хубавата част. Прекрасен плаж, голям, широк, морето е плитко поне десетина метра навътре, което е супер за малки деца. Чиста вода, прозрачна. В хотела стаята е чиста, просторна, климатизирана /сам си регулираш климатика, понеже в някои хотели е централно и зъзнеш на 20градуса лятото/Банята е добре, има налягане и топла вода /понеже се е случвало да не можем да се изкъпем, та ми е важно/. Май това са плюсовете Joy
Така, останалото. Изключително нелюбезно и грубо отношение на част от персонала. Забелязвам и чиста дискриминация към българските туристи. Към чужденците се държат съвсем различно. Ситуации много, ама не ми се пише толкова подробно.
Няма детска площадка, а по телефона като резервирах казаха, че има. Обяснение защо са ме излъгали, няма... как да е. Имало детска анимация вечер, ама за три вечери още не е имало и пак няма отговор кога ще има. Казват ти да се обадиш на аниматорите, ама къде как, не казват Joy
Храната... абе нормална за ОИ. Като на другите места, нищо особено. Но много много лошо впечатление прави това, че персонала обикаля постоянно из масите и направо ти дърпат чинията от масата, смисъл ти си ядеш, а те искат да ти вземат чинията. Не е било след часа за край на ОИ. И друго много грозно - обикалят с една количка с накачени кофи из масите и изхвърлят отпадъците пред гостите Scream абе направо имаш чувството, че искат да те изгонят... Българите не може да изнасят храна от ресторанта. Примерно да си вземеш една кайсия и да си я ядеш на басейна - не можело, вземат ти я от ръцете. Но за румънци, руснаци и тн , може. Пълен потрес. Казаха ми, че трябвало да си платя кайсията Scream казах ОК, покажи ми ценоразпис на видно място, дай кантарче, претегли, дай касова бележка и после го направи същото и за чужденците. Избяга. Joy

Така и още нещо искам да напиша за Златните. Понеже паркинга на хотела е платен, но няма места /естествено Joy / открихме, че има голям безплатен паркинг до плажа. Хотела е на 200метра от плажа и не е проблем да си разтовариш и после да си преместиш колата там. Още повече, че хотелския е на слънце, а този до плажа е под дървета и постоянна сянка.
Това за сега.

# 103
Безплатен паркинг на Златни?? По-скоро ще срещна еднорог отколкото да има безплатен паркинг там Joy

А това за кайсията е топ простотия... бре, голямо пазене на тази храна.. какво значение има къде ще я изядеш тази кайсия.. а за различното отношение... глупава работа..

# 104
Безплатния паркинг да не се окаже на Паяка?! Съвсем сериозно - на Златните нищо не е безплатно.
За другите неща - ужасТ.

Общи условия

Активация на акаунт