На море в България 2022г.! - 3

• 70 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Не мога да го измисля второто ни моренце тази година. Резервацията за ВиВа Маре на Санта Марина я анулирах.......
Тази година по плажовете около Созопол е супер спокойно. Направо няма нищо общо с миналите години. Май сега е момента човек да се изкефи на Созопол в пик сезон.

# 286
Много е спокойно към момента (вчера, днес) на Созопол, плаж Хармани. Чадъри и шезлонги има по всяко време свободни, и на свободната зона няма много хора

# 287
Дайте идея нещо за 2 нощувки, дори да не е ол инклузив. Да е на плажа или много близо до плажа. Двама възрастни и дете на 12г.

https://casadifiore.com/
https://www.booking.com/hotel/bg/aquamarine-kranevo1.bg.html

Тази година чета и много добри отзиви за Марина сандс в Обзор.
https://marinasands.bg/bg/

# 288
Здравейте, имаме резервация от 11.08 за 5 нощувки на Златни пясъци, в станцията на Булгартранс газ, наречена УВЦ Република. Случи се инцидент с детето ни, нарани си крачето и е с изваден нокът на палеца, превръзка и не трябва да го натоварва и мокри. Ако има желаещи за 5 нощувки, бихме преотстъпили резервацията, условията са чудесни, реновирана наскоро база, 28 лв на легло, в стая за двама за нощувка. Не е за изпускане! Не сме плащали нищо, плаща се на място.
https://www.bulgartransgaz.bg/pages/republika-22.html

# 289
Много е спокойно към момента (вчера, днес) на Созопол, плаж Хармани. Чадъри и шезлонги има по всяко време свободни, и на свободната зона няма много хора

Спокойно е, защото вълните са огромни и флага е червен. Лично аз не бих дала 30 лева за шезлонги и чадър и да не мога да доближа до морето.

# 290
Някой плажуващ в района на Обзор? Дали е по-спокойно морето в Бяла например? Днес при нас има ужасен вятър бонус към червения флаг и огромните вълни Sad

# 291
Здравейте, някой ходил ли е в Dolce vita sunshine resort и Prestige hotel and Aquapark (Златни пясъци)?
Аквапарка към самите хотели ли е или се ползва към друг хотел?
През целия ден ли се може да се ползва аквапарка свободно или е в определени часове?
Кой от двата хотела бихте препоръчали?

# 292
Някой плажуващ в района на Обзор? Дали е по-спокойно морето в Бяла например? Днес при нас има ужасен вятър бонус към червения флаг и огромните вълни Sad
В Обзор е ей така :/ http://free-webcambg.com/Obzor-02-webcam-live-online-camera-plaj … emeto-weather.htm

# 293
  • София
Случайно някой да знае тези спрейове срещу насекоми как се съчетават с плажното мляко?
Бях на Златните и буквално бях изяден от мръсните, гадни малки мушици. Плъзнали са яко гадинките. Никога не съм бил хапан така. Дали плажното мляко не ги е привлякло не знам, но едва ли в него е причината.
Та си купих спрей с лимонова екстракция и разни други съставки. Не мирише лошо, напротив. Обаче аптекарката не знаеше какво ще стане ако се сечетае с млякото.

Много е красиво на Златните. И много чужденци, предимно германци.

Бях в Хотел Странджа. С раздвоени чувства съм. Внимавайте с този хотел. Не ми хареса хигиената.

Сега пътувам за Каварна, а после Кранево.

# 294
  • В.Търново
Или няма добри отстъпки сега, или който е с отстъпка пък детето е до 11,99г. Накрая на квартира някъде.
Например Марина Сандс с 40% отстъпка за апартамент 3 възрастни ми излиза 690лв за 2 нощувки и то в края на август. А и ме притеснява сега морето, доста е бурно навсякъде и е пердпоставка да издълбае дънни ями на по-рискови места.
Реших като компромисен вариант Бургас Бийч, те пък нямат места. Другия вариант е хотел Орел в Сл.Бряг на плажа.

# 295

Спокойно е, защото вълните са огромни и флага е червен. Лично аз не бих дала 30 лева за шезлонги и чадър и да не мога да доближа до морето.
Определено не това е причината за спокойствието с шезлонгите. Снимка от Бамбу правена преди няколко дни. Морето е съвсем нормално, а свободни места си има. Гледах клипчета от Градина и е същата работа. Морето добре, а поне половината чадъри бяха празни.

# 296
  • Стара Загора
Не мога да го измисля второто ни моренце тази година. Резервацията за ВиВа Маре на Санта Марина я анулирах.......

Boroboro , защо я анулира ? И аз заглеждам хотела , за второ море !

# 297
Скрит текст:
Boroboro , защо я анулира ? И аз заглеждам хотела , за второ море !
[/quote]
meri 123 , има проблем с паркирането в комплекса и покрай него.......няма места, а ако има, то са платени.
Нощувката е достатъчно скъпа, а да не влиза паркинг и чадъри/море не ми е опция.

Мъфин , аз май му съм се пренаситила на Созопол Grinning

Факт е, че с годините въртим все созополско и Поморие.
+ Сл.бряг и Обзор /х2  пъти откак сме с дете/

Варна категорично не, нито северно от нея......не ми се пътува толкова Grinning

Св.влас започвам да обмислям...

Последна редакция: ср, 10 авг 2022, 16:36 от boroboro

# 298
Boroboro, я пробвай Воя бийч - чисто нов и изглежда супер!

# 299
Boroboro, я пробвай Воя бийч - чисто нов и изглежда супер!
И няма плаж.

Общи условия

Активация на акаунт