На море в България 2022г.! - 3

• 70 541
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Трябва ми място за една нощува в Балчик. Къща за гости или по скромен хотел. Нещо може ли да препоръчате.

# 406
Много ви благодаря,  бяхте ми много полезни Hug
Ние сме с две бебета,  а аз съм със скъсан менискус,  та дълбочината на морето не ни притеснява,  тъй като вероятно няма да стоим много на плажа.

# 407
  • В.Търново
Трябва ми място за една нощува в Балчик. Къща за гости или по скромен хотел. Нещо може ли да препоръчате.
Моя позната са почивали два пъти в хотел Париж и са доволни. Има включена закуска.

# 408

Мими, задай си датите в Букинг. Там виждаш кое/кога е свободно.

# 409
Благодаря ви момичета. Запазихме в хотел Магнолия.

# 410
Хотел Айсберг

# 411
Здравейте, препоръчайте местенце за хапване в Царево. Нещо не ги улучваме. И правят ли някъде тайландски сладолед?

# 412
Тайландски сладолед в Лозенец.

# 413
  • при моите любими
Преди много време бях писала, че съм резервирала апартаменти в Алюр Приморско. Апартаментите са просторни, добре обзаведени, много чисто и приятно. Имаме изглед към плажа, който в момента в страхотен. Чист, не пренаселен, морето е като езеро. Без водорасли и щипалки. Анимацията на Магнолиите ни озвучава, но не е болка за умиране. Вчера вечерта направихме грешката да се разходим до Приморско, такава гмеч, шумотевица и чалготека не бях виждала отдавна. Отидохме пеша, но бързо се обадихме на ММ да дойде да ни прибере с колата. Децата ядоха по един сладолед, колкото да не е без хич разходката. Без да искам да обиждам никой, но аз на подобно място не мога да почивам. Това беше някакъв кошмар. Аз Обожавам Созопол и там съм виждала лудница, особено в стария град, но подобно нещо, като в Приморско не съм виждала и тази музика от всяка кръчма.... Мисля да отидем тези дни и до Китен, но през седмицата, защото петък и събота според мен навсякъде е кошмар.

# 414
Да не те отчайвам, но през далечната 2009 - та, в Китен беше и по-зле от Приморско.
Подобен шок изживях миналото лято на Слънчака Simple Smile После си научих урока и в центъра повече вечер - тц.
И да очаквам да има и други курортисти, но не и до степен да не може да се върви буквално.

# 415
  • Сф
Сидония, понеже видяхме не един познат в района, които не сме засичали с години в Сф, включително две съседски семейства от входа ни 😂, казаха че Приморско не са го виждали толкова празно 😂
Мен пък ми е чудно кой ще се забие в Алюр, в нищото.Wink И то май не беше и много евтино.
Ние сме в Китен и детето всяка вечер се разхожда. Иначе си ходим на Перла, не харесвам ММЦ плажа и тук си е спокойно на платената зона.

# 416
  • при моите любими
Явно хората имат различно критерии за пълно и празно. Съжалявам, че не снимах, но за мен беше истински кошмар. Според мен хората почиващи около тези кръчми, не почиват. Или със сигурност не са отишли да спят. Тъкмо подминаваш една и те посреща шума от другата. Не съм била в Приморско от 20 години и си спомням, че беше нещо подобно, но сега ми се видя пренаселено и изключително шумно.

# 417
Явно хората имат различно критерии за пълно и празно. Съжалявам, че не снимах, но за мен беше истински кошмар. Според мен хората почиващи около тези кръчми, не почиват. Или със сигурност не са отишли да спят. Тъкмо подминаваш една и те посреща шума от другата. Не съм била в Приморско от 20 години и си спомням, че беше нещо подобно, но сега ми се видя пренаселено и изключително шумно.
В 23.00 ч шумът спира.
В Приморско има достатъчно спокойни локации, включително и Алюр където сте се настанили. Има си хора и за кръчмите, има си и за Алюр.
И аз се дразня понякога на кръчмите, но очевидно са пълни с хора, значи им харесва. Човек затова избира къде точно да отседне.
Още седмица и народопреселението рязко ще намалее;)

# 418
  • София
Цитат
през далечната 2009 - та, в Китен беше и по-зле от Приморско
и сега е така...

# 419
Вчера вечерта направихме грешката да се разходим до Приморско, такава гмеч, шумотевица и чалготека не бях виждала отдавна.
Значи не се променило нищо. И в моите спомени Приморско е това- чалготека.

Общи условия

Активация на акаунт