На море в България 2022г.! - 3

• 70 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Тръбата преди Сириус бийч я знам. Доста малък й е дебита вече. Не е тя.
Аз говоря за малък гейзер, който видях тогава насред чадърите на Азалия.
Доста лета имам на този плаж Simple Smile като дете. Познавам района.

# 451
Здравейте!
Искам да попитам за отзиви за      хотел " Делфин beach" - к.с. Равда,  , понеже смятам да резервирам от 05.09 .Не търся лукс.Да е чисто, храната да е прилична и  как е плажа до хотела, понеже ще сме с две деца на 3 и 9 г.

Благодаря!

# 452
Аз пък за Азалия бих дала доста половиженителни отзиви, но са от миналата година. Много беше чисто, да базата е малко по-стара и може малко да го реновират, но се стараят да го поддържат. Храната беше хубава и винаги може да намериш какво да ядеш, всяка вечер имаше различни видове месо и рибни продукти, сладкишите бяха много хубави и плодовете също. Но ние не сме претенциозни и винаги си намираме какво да ядем. На мен плюс това любимото ми хранене е закуската, а тя си беше много богата.
Аз не съм фен на басейните и не мога да дам отзив, но за плажа се грижеха изключително добре и всяка вечер се почистваше. Локацията на хотела е най-големият му плюс, както и терасата на ресторанта, която е с прекрасна гледка към морето, а от ресторанта си директно на плажа.
Но ако трябва да сравнявам почивките ни в четири звездни хотели на ОИ като Азалия и Престиж Делукс в Златните, където базата е уж по-нова, но не я поддържат изобщо и храната също е доста зле от към качество, то определено бих избрала Азалия и заради локацията на хотела и защото ОИ им включва паркинг и безплатен плаж.

# 453
Аз пък за Азалия бих дала доста половиженителни отзиви, но са от миналата година. Много беше чисто, да базата е малко по-стара и може малко да го реновират, но се стараят да го поддържат. Храната беше хубава и винаги може да намериш какво да ядеш, всяка вечер имаше различни видове месо и рибни продукти, сладкишите бяха много хубави и плодовете също. Но ние не сме претенциозни и винаги си намираме какво да ядем. На мен плюс това любимото ми хранене е закуската, а тя си беше много богата.
Аз не съм фен на басейните и не мога да дам отзив, но за плажа се грижеха изключително добре и всяка вечер се почистваше. Локацията на хотела е най-големият му плюс, както и терасата на ресторанта, която е с прекрасна гледка към морето, а от ресторанта си директно на плажа.
Но ако трябва да сравнявам почивките ни в четири звездни хотели на ОИ като Азалия и Престиж Делукс в Златните, където базата е уж по-нова, но не я поддържат изобщо и храната също е доста зле от към качество, то определено бих избрала Азалия и заради локацията на хотела и защото ОИ им включва паркинг и безплатен плаж.
Едно наистина полезно мнение, аз бях запазила “сейфти” вариант мисля точно в престиж делукс, “колкото да има нещо”, ама с тия 20 лв паркинг на ден и локация, не можах да преглътна и бързо анулирах. Иначе, ние просто не сме свикнали на АИ, трябва да се пробва веднъж и да разберем нашето ли е или не, номплажът до Азалия е нашето място, супер много ми харесва, в курорта се намира лятното кино на Варна, децата се забавляваха много миналата година Simple Smile

# 454
Докато бяхме в Престиж Делукс  ни викаха от плажа до хотела 3 пъти за 4 дни, за да местим колата, защото там се спираше на принципа "където има празно място" и половината коли бяха една зад друга, но тогава поне не сме плащали за паркинг. Сега просто нямат шанс да им дам 20 лв. на ден и да ми правят такива номера.
А и тези стълби до плажа не са никак приятни като трябва да ги взимаш по 3-4 пъти на ден.
Докато миналата година на Азалия колата беше на паркинг в началото на комплекса, но имаше шатъл количка, която да те закара и съответно върне до хотела, което си беше супер удобство.

# 455
Докато бяхме в Престиж Делукс  ни викаха от плажа до хотела 3 пъти за 4 дни, за да местим колата, защото там се спираше на принципа "където има празно място" и половината коли бяха една зад друга, но тогава поне не сме плащали за паркинг. Сега просто нямат шанс да им дам 20 лв. на ден и да ми правят такива номера.
А и тези стълби до плажа не са никак приятни като трябва да ги взимаш по 3-4 пъти на ден.
Докато миналата година на Азалия колата беше на паркинг в началото на комплекса, но имаше шатъл количка, която да те закара и съответно върне до хотела, което си беше супер удобство.
Аз съм била запазила на Кристал хотел, явно съм гледала твърде много реклами ан престиж и от там съм се подвела, но вероятно същата работа, за 3 дни не намерихме от къде вестник да си купим, другото изобщо не коментирам, освен че Златни не е за мен с деца на почивка, ско бяхме само с мъжа ми -може би. Но К и Е е курорт в итинския смисъл на думата, отиваш и почиваш, само релакс, радвам се и на тези отзиви за Азалия, надявам се да го реновират, иначе и на мен ми беше детска мечта, преди да открия Флагман. Simple Smile

# 456
  • В.Търново
Аз съм била запазила на Кристал хотел, явно съм гледала твърде много реклами ан престиж и от там съм се подвела, но вероятно същата работа, за 3 дни не намерихме от къде вестник да си купим, другото изобщо не коментирам, освен че Златни не е за мен с деца на почивка, ско бяхме само с мъжа ми -може би. Но К и Е е курорт в итинския смисъл на думата, отиваш и почиваш, само релакс, радвам се и на тези отзиви за Азалия, надявам се да го реновират, иначе и на мен ми беше детска мечта, преди да открия Флагман. Simple Smile
За хотел Флагман, Созопол ли става въпрос? Може ли повече информация, база, храна, басейн, близост до плажа?

# 457
Какво е времето на морето? Вали ли дъжд? Водата топла ли е в морето?
Благодаря!

# 458
Във ФБ групата С деца на море/планина излезна положителен отзив за новия Воя - Св. Влас. Всичко било супер, само на мацката, защото била от Варна, морето не й било приоритет и не може да каже как е откъм плаж. Аз го гледах на картата, реално погледнато хубава плажна ивица е под въпрос. Следя и за други отзиви, макар че 100% за другата година ще му сложат бясна космическа цена, което ще ме откаже.

# 459
От вчера сме в Paradise beach, СВ. Влас. Онзи огромният хотел, с асансьорите Simple Smile Не знам дали защото бях много скептична, но засега съм очарована. Още повече, че съм верен фен на Албена и от години не бях идвала на ОИ на юг. Само че за такава цена, не знам къде в БГ може да получиш повече. А следя всички теми и отзиви от години, хоби си ми е Simple Smile стаите са големи и комфортни, има халати , зарежда се бутилирана вода в стаите,  чисто е прекрасна гледка, безплатен паркинг, ултра ОИ и…най-вече-разкошно море, плитко и без вълни. Моя позната идва от много години тук  и казва, че самият залив е такъв и никога няма вълни. Както казах, Албена ми е сантимент, но последните 3 години пре половината от почивката ни е червен флаг. За базата в хотелите изобщо бе може да става и дума за сравнение. За храната ми е трудно да кажа още, стори ми се ок. Не е уау , но не съм и очаквала за 270 лева стая на вечер, при всички останали екстри. Освен това ресторантът е доста приятен, няма навалица , сравнително спретнато за големината на хотела. Чадърите на плажа се заплащат, но на басейните има достатъчно места, а те са точно на плажа.

# 460
Какво е времето на морето? Вали ли дъжд? Водата топла ли е в морето?
Благодаря!
Времето е прекрасно, в Обзор няма дъжд и морската вода е топла. Синът ми е в Обзор и са на плаж всеки ден.

# 461
Разни хора, разни разбирания.

За престиж делукс, само хубави неща мога да кажа. Единствения минус е паркинга, но това си е проблем на златните.

И храната им е супер и базата им е отлична. Имаше миналата година драма с алкохола(липсата му), но беше еднократно.

# 462
За хотел Флагман, Созопол ли става въпрос? Може ли повече информация, база, храна, басейн, близост до плажа?
Не, за Флагман на Константин и Елена, базата на военните.

# 463
Разни хора, разни разбирания.

За престиж делукс, само хубави неща мога да кажа. Единствения минус е паркинга, но това си е проблем на златните.

И храната им е супер и базата им е отлична. Имаше миналата година драма с алкохола(липсата му), но беше еднократно.
Защо ми е останало в съзнанието , че не си доволен от Престижа ? Или бъркам?

# 464
Бъркаш, 2 пъти съм ходил през 2 или 3 години и като изключим липсата на алкохол едната вечер (група голяма бяхме и не бяха подготвени Grinning ) и разправията с паркинг мениджъра, всичко беше много добре.

p.s. пък и интересното е, че съм тромав ама ни един път не измрънках за стълбите до плажа Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 10:27 от aiwabg

Общи условия

Активация на акаунт