На море в България 2022г.! - 3

• 70 500
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Не знам колко може да се обективни мненията и човек да им се доверява след като за един и същ хотел, по едно и също време има такива разминавания. Не знам на какво се дължи?

Дано е ок времето, че днес изпратих голямата ми дъщеря на лагер в Свети Влас.

В Мистрал ли?

Мистрал 2 се води. Между другото, за сега не е особено очарована.

# 481
Няма как да е очарована. Компрексът е супер, но съм абсолютно сигурна, че организацията куца. Аз съм била там на почивка и ми се падна да съм с българска група деца. Учителите въобще не ги гледаха, само стояха при охраната на входа и пушеха. Децата (10- 12 год) бяха оставени на произвола. То не бяха викове, то не бяха крясъци, топне бяха мръсни думи, то не беше скачане в басейна, а за капак преобърнаха и хладилната витрина със сладоледа. Това ми беше и последното ходене с ваучер от грабо там. Когато е с руски групи, проблем няма, но ако ти се падне да си с български деца е просто жива трагедия.
И това преди 4-5 години. Сега, с модата на балоните, не ми се мисли каква гледка ще са.

# 482
Мненията винаги са субективни Simple Smile затова се преценяват комплексно нещата предвид всички отзиви в темите, включително от букинг. Добавяме вътрешното усещане и малко риск и стават нещата Simple Smile
Да не говорим, че то е малко и въпрос на химия, като при влюбването. Може на някое място формално уж всичко да му е наред , обаче да не ви кефи и да търсите под вола теле. Мъжът ми например е така-влиза някъде и първите 5 минути си създава някакво субективно усещане, после само търси недостатъци или преувеличава всичко колко е прекрасно Simple Smile
А аз наистина се стремя да съм обективна и като опре до избор, гледам кое за мен в крайна сметка е НАЙ-важното.
Не бях ходила около Слънчев бряг и Несебър дълги години, вчера се наложи заради лошото време да се поразходим с колата. Всяка година се чудя дали да не резервирам нещо в СБ, защото изборът на хотели е голям, плажът е хубав, има и много хубави отзиви в темите. Да не се заричам, ама не мисля и да стъпя там. Имах чувството , че се задушавам само като при вида на стотиците хотели, студиа, хотелччеа и заведения едно връз друго.
Конкретно за Парадайз бийч-наистина не виждам някакъв сериозен недостатък. Може би това, че е огромен и че няма къде да се разходи човек вечер. Но пак е и въпрос на предпочитания. Поне не се налага да се чака за маса въпреки лудницата. Вчера на бара плажа поръчах сок на детето, който дори ми се стори като натурален Simple Smile наистина беше добър.
А за храната на ОИ-имам чувството вече, че в един и същ ценови клас навсякъде храната е еднаква или еднотипна. Тук поне през цялото време има пици , никак не лоши при това, та със сигурност гладни няма да останем.

# 483
Polikseni, дала си много хубав коментар и загледах хотела. Точно щях да питам : има ли къде да се разходи човек вечер? Понеже видях, че пишеш и в темата за "Албена", има ли и на се. Влас такива места за разходка като в Албена?

# 484
  • Great Britain
Няколко пъти посетихме Созопол и искам да кажа, че съм много разочарована. За топ-курортен град е изключително неподдържан, шумотевица, мърсотия, кофите с боклук препълнени, вонящи, няма читави тротоари, да не говорим, че шосето от Созопол до Каваци, което е някакви 5 мин с кола, нито е осветено, нито с тротоар, неподдържано навсякъде около пътя. Представям си, че това е една богата община, все пак толкова туристи, а никаква идея за развитие на града не са вложили. Сградите една върху друга, сергиите и заведенията - също.
Абсолютно съм съгласна с този  пост.И вътре в морето ще почнат да строят.

# 485
Мненията винаги са субективни Simple Smile затова се преценяват комплексно нещата предвид всички отзиви в темите, включително от букинг.
Това е абсолютно така. Важно е какво е преобладаващото мнение.

# 486
Някой това лято посещавал ли е комплекс Райска градина в Св. Влас? Впечатления?
Ние с приятелят ми, даже бях писала тук. Ние сме доволни. Храната ни хареса, различна е и има избор. Банята беше за ремонт, че водата бавно се оттичаше. Чистят всеки ден. Не сме ползвали басейнитв, ходехме на плажа. Заради многото гости на хотела имаше информационни табели, че всяка вечер ще правят допълнителна дезинфекция на басейните(ако така се нарича). Ние бяхме на пълен пансион. Рецепционистките не бяха от най-любезните, моя приятел остана разочарован, че не са ни питали дали сме доволни😅. Ако има други въпроси съм насреща Simple Smile

# 487
  • София
И моята дъщеря се върна от Мистрал 2 ..гладна , прегладняла Joy Храната им е била много зле, а тя не е най - капризна.

# 488
Polikseni, дала си много хубав коментар и загледах хотела. Точно щях да питам : има ли къде да се разходи човек вечер? Понеже видях, че пишеш и в темата за "Албена", има ли и на се. Влас такива места за разходка като в Албена?

Само до Елените е на пешеходно разстояние, но не знам дали има някаква подходяща улица за раЗходка. Не е като на Албена Simple Smile то целият комплекс е като мини курорт с доста барове, частен плаж. Ако завали следобед, сигурно ще отидем до Несебър на разходка.
Замислих се, че хотелът заради приличните цени спрямо качеството си всъщност е прекалено достъпен за всякакъв контингент .. ако се изразявам правилно Simple Smile има всякакви субекти, основно румънци и доста тъмнички хора с ланци Simple Smile не че ми пречат, но пак-ако сравним с Албена , усещането е по-различно заради контингента. Да не използвам епитети:)   А с увеличението на цените догодина, разликата ще е съвсем осезаема.

# 489
  • Русе
И моята дъщеря се върна от Мистрал 2 ..гладна , прегладняла Joy Храната им е била много зле, а тя не е най - капризна.
Моята каза, че храната е много зле. Сутринта имало само гадна шунка, домати и сирене. Вечерта имало някакви замразени моркови и не знам още какво. Съответно не е яла нищо. Стаята изглежда така:

Пълно е с украинци.
Сега, на лагер не се очаква кой знае какви условия да има, но чак такава мизерия..

# 490
Боже това прилича на войнишка спалня, а не на хотел.
Бива организаторите на лагери да се постараят мааалко повече.

# 491
  • Сф
От кой са организирани вашите лагери? Нашият беше от театрална школа, в Сл.бряг и община Несебър,каквото и да е осигурявала. Кокиче беше хотела, прилични условия ,но храната..
И моята не беше яла нищо, и не само тя. Не платихме малко. Не мога да разбера какви са тия гаври масови с храната на децата. Вкиснали домати, и ориз с огризки от пиле. Моята не иска да види ориз вече, а много обичаше. Имайте предвид,че е отраснала по спортни лагери( вкл.и на морето) , там никога не е имало проблем с храненията. Също няколко ученически. Но явно по морето тази година или що е нормално да храниш все едно прасета.
За Мистрал и аз знам,че с руските лагери е съвсем друго...в положителен аспект.
В момента плащам по ниска цена за детето , че и за нас в Китен и сме много доволни от изхранването.
Созопол и на мен ми се видя ужасен.

# 492
Миналото лято бяхме в комплекс в Слънчев бряг. Част от него е на хотелски принцип - там имаше групи на лагер, другата апартаменти на собственици - ние бяхме в такъв.
Лагера ползваха нормални двойни и тройни стаи, имаха изхранване в малкия ресторант към комплекса. Храната може би не беше зле, идваха и външни хора за обяд да хапват. Ние не сме се хранили там.
Но децата 90% от времето баха на самотек - възрастова група от втори до седми клас. Дори най-малките стояха на басейна да си приказват до 02-03:00 ч. По-големите се прибираха и сутринта от някъд.е. Разминах се и с нагласените учителки след полунощ - те излизаха Simple Smile

# 493
Ние с приятелят ми, даже бях писала тук. Ние сме доволни.

Благодаря, Яни.
Въпрос: вие когато бяхте там и двата асансьора за плажа ли работеха? Четох някъде, че е работил само един.
Ние сме запазили двуспален апартамент, също пълен пансион. Ще дам отзив и аз като се прибера.

# 494
Ние с приятелят ми, даже бях писала тук. Ние сме доволни.

Благодаря, Яни.
Въпрос: вие когато бяхте там и двата асансьора за плажа ли работеха? Четох някъде, че е работил само един.
Ние сме запазили двуспален апартамент, също пълен пансион. Ще дам отзив и аз като се прибера.
Началото на август от 03.08-07.08. Имаше проблем с единия, но предполагам са го оправили, защото имаше техници.

Общи условия

Активация на акаунт