На море в България 2022г.! - 3

• 70 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Холидей Планет са пуснали оферти за Дюни 2023г.

# 706
  • София
Русалка, Allinclusive. bg, ( Новотон) ми дадоха общо 42% намаление за Хелена, за края на август, началото на септември. Мисля беше около средата на ноември черният петък при тях...Цената беше просто страхотна за това, което се предлага там. Нямахме никакви забележки, изкарахме страхотно, а платихме около 2000лв за трима възрастни за 7-дневна почивка.
По същия начин резервирах Палас, Слънчев ден, за началото на юли, също около 30-35%. Това пък беше най-страхотната ни почивка последните години. Изкуших се адски от този черен петък и резервирах и двете. Още повече, че плащаш само 50 лв, после до 50% чак края на февруари, март беше и останалите около месец преди датата. Това беше наистина уникална възможност, затова изневерих на Съни Турс.

# 707
  • В.Търново
Писах си специално почивен ден за черния петък. 😃 Тази година трябва да е 25 ноември. Ще следя. В Хелените пускаха ли домашни любимци?

# 708
  • София
Не мисля, че пускат животни, поне никъде не видях.
Имай предвид, че Новотон пуснаха офертите, обявени като черно-петъчни, една седмица по-рано от редовния черен петък.

# 709
  • В.Търново
Не го откривам сайта.

# 710
# 711
  • В.Търново
Намерих по-късно сайта, но не виждам да има оферти за черен петък. Пуснали са за няколко хотела ранни резервации. Някои с 15, 20%, а за хотели само с нощувка има до 40%. Пробвах за хотел Кубан, където по принцип дете на 13г все още е дете. Даде ми с отстъпката висока цена, която не си заслужава хотела.
Само да ви кажа, тия хотелиери са сложили умопомрачителни цени. Рейна дел Мар ми дава 5 бона с отстъпката за 5 нощувки и то от 10 юли. Да си гледат работата. Никога няма да дам толкова пари за 5 нощувки и то в България.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:34 от Русалка_1

# 712
И аз се главозамаах от цените на Рейна...😊

# 713
Рейна дел мар винаги е бил скъп хотел.

# 714
Съгласна съм, ама това е в Обзор за бога, и то за пет нощувки и не в активен сезон. И аз мисля, че ще съм пас тази година. Ще следя офертите за чужбина ако нещо изникне, ако не имам резервация само с нощувка в апартамент на изгодна цена от букинг и ще си я ползвам нея.

# 715
Рейна Дел Мар е неоправдано скъп хотел за тукашните условия.

# 716
  • В.Търново
Е да де, ама 5 бона за 5 нощувки в неактивен сезон... Dizzy FaceSweat Smile
Нещо се взеха на много сериозно от хотела.
Накрая в Арианчето, да ми е мирна главата, че и домашни любимци приемат даже.  Simple Smile
Ще видим.

# 717
  • на село
Здравейте ,да попитам за Хелена парк как е достъпа до плажа ,близо ли е и има ли забавления за деца ,площадки . Като минус срещам най -често от отзивите липсата на бутилирана вода и напитки на плажа.Има ли достатъчно шезлонги на плажа ?И евентуално като сравнение с Дюни и Уейв ? Благодаря!

# 718
  • There I was on a July morning
Хелена парк е близо до плажа - на около 100 м е от него. Има плажен бар, но той не е включен в така наречения УОИ. Бутилирана вода имаше в ресторанта, еднократно зареждане в стаята при пристигане и в лоби баровете има диспенсъри.
На плажа имаше достатъчно чадъри и шезлонги, в периода от 1-ви септември. Във високия сезон не знам как е.
Анимация нямаше никаква, уж заради Ковида /2021 г. бяхме/. Няма площадки за деца, но видях обособено помещение - детски клуб.
Сравнено с Дюни - в Хелените храната е по-хубава и е по-чисто и спокойно. Но ако търсите забавления, аквапарк и активности - Дюни е вашето място.

# 719
  • София
В Хелена има вода в хладилници на лобито, взимаш си колкото искаш.
На плажа, края на август имаше места до 10-10.30ч.
Ако гледаш към морето, наляво от Хелена парк, има много хубава площадка за деца, с пързалка, люлка, има и детско басейнче. Това е към края на комплекса, в паркчето към ВИП вилите.
Храната е несравнима с Дюни, много по-вкусна и разнообразна беше. На нас ни беше и по-спокойно- до 19.30 на плажа, празно, няма такъв кеф, после спокойно си отиваш на своята маса, която те чака. Всичко за вечерящите от 20.00 ч се нарежна наново, пекат се месата, подновяват се салати и разядки. Не се притесняваш да бързаш, да се чудиш къде ще седнеш, напитките ти се сервират мигновено. Абе няма общо с лудницата в Дюни

Общи условия

Активация на акаунт