Какво повече НЯМА да купя - 21

• 104 456
  • 828
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Към 3,50-4лв/кг

# 91
Такива домати отвсякъде можеш да купиш, според мен. До нас има ЦБА Коме, като цяло не се отличават с много добри плодове и зеленчуци, изглежда не ги и съхраняват добре. Като си обявят промоциите, първите два дни са хубави и пресни, след това са едни повехнали и гадни, изхвърляла съм. Затова гледам да купувам в четвъртък или петък, след обявяването на промоциите.

# 92
  • София

Леле! Аз купувам на тази цена, че и на  много по-ниска /когато са в промоция/ едни  розови домати от Полша и са доста  приемливи.Поне нямат такава дървесина  и имат някакъв вкус. Това е в Т-маркета в квартала.

# 93
  • Sofia
Вчера взех от т-маркет  тоал.хартия Sanitex,...оказа се много рехава и не ми харесва.
Другите са вдигнати двойно,над 1лв е вече ролката..,трябва да следя за промоции 🧐

И този препарат за под не става,няма мирис,не се запенва,никак не почиства,оцветена вода 🤨 около 3лв беше

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 14:22 от Doli

# 94

Леле! Аз купувам на тази цена, че и на  много по-ниска /когато са в промоция/ едни  розови домати от Полша и са доста  приемливи.Поне нямат такава дървесина  и имат някакъв вкус. Това е в Т-маркета в квартала.
Аз пък в сезон почти не пазарувам плодове и зеленчуци от хипермаркетите. Ходя на пазара в града, дори завързах познанство с една жена там и ми понамаля тук-там от цената. По обед взех пет кила домати от нея, хвана ми ги по 1,20. Редовната цена беше 1,60. Салатен, сочен домат, не от безколовите за консерви.

# 95
  • Sofia
Сигурно е производител.
Прекупвачите не правят такива отстъпки.

# 96
През зимата няма избор. Обаче, в сезона на доматите, да се купуват такива от вериги, не го разбирам. Навсякъде продават домати и то на цени, доста под тези в големите вериги.

# 97
СВА (Слатина) като цяло има хубави зеленчуци в сезона на не лоши цени. Но има и кофти попадения. Сега се преместихме в близост до пазара Димитър Петков. Цените не са по-ниски, но си има попадения с по-качествени плодове и зеленчуци.

# 98
  • Sofia
Сирене “Наборъ” ,меко и адски солено.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 00:15 от Doli

# 99
  • софия
Е то си е имитиращ продукт направо.

# 100
  • Sofia
Не пише,че е имитиращ,а с повече водно съдържание.Съдържа краве мляко,сухо мляко и закваска...Беше си на рафта при другите сирена.Сега виждам,че са му лепнали два етикета с различен грамаж,с разлика 100+гр...сигурно са ми таксували по-скъпото 🤔 ...пак от “любимият”т маркет 🤣

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 18:14 от Doli

# 101
Не купувам никакви "На хорото", "На мегдана", "Дядо Либен", "Народен" и всякакви измислени и подобно звучащи марки...

# 102
  • София
През зимата няма избор. Обаче, в сезона на доматите, да се купуват такива от вериги, не го разбирам. Навсякъде продават домати и то на цени, доста под тези в големите вериги.

Никога не съм сигурна, какъв е контролът  по отношение на пестициди, фунгициди, нитрати и пр. от всякакви пазари и производители. Затова се надявам, поне тези домати от Полша, да   не са чак толкова отровни. А иначе в Т- маркета съм  виждала  огромни ябълки, внос от Македония, огромни чушки внос от Турция и всякакви такива. Женският пазар ми е далече, а и там също им нямам доверие.

# 103
Отдавна се отказах от Т маркет. Касиерките винаги се правят на незнаещи, че някоя стока е в промоция, отделно повечето им неща са некачествени.

# 104
Квартални магазини за плодове и зеленчуци нямате ли?
Доматите от Полша, ако не са третирани, няма да оцелеят до България. Нима не сте си купували в края на зимата от големите полски ябълки, които отвън са като за снимка, а отвътре – изгнили?

Общи условия

Активация на акаунт