Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 317
  • 828
  •   1
Отговори
# 375
Нямам представа дали го товарят отделно, конкретно "моите хора " даваха млякото на някакъв прекупвач,който пък предаваше млякото на Данон. От тях съм чувала  че този товари от 5-6 места мляко и не съм сигурна,че от всичките места се слага в отделни клетки в камиона.

# 376
  • до най-прекрасния мъж
Не, не съм се изразила правилно. Всички сборни от селата ги товари в една и съща клетка, а това от голямата ферма го товари отделно в другите 2 клетки. Никога не се смесват сборните с това от голямата ферма. Качеството е различно и затова ги делят.

# 377
  • Sofia
Този протеинов пилешки чипс 👎
Очаквах да е като хрупкави пилешки кожички 😋 ,а това е нещо сухо и задавящо 🤨

# 378
Нещо такова от свинска кожа ме черпиха и беше гадно...извращения разни

# 379
  • Sofia
Ааа,много са вкусни даже пръжките 😋 ,но не ги откривам никъде по магазините,само онлайн.

# 380
Помня, че баба ми правеше пръжки вкъщи, но не им бях голям фен. Мисля, че не е сложно да си направиш.

# 381
  • Sofia
Не ги ядях като малка,само тъмните препържени ги хапвах.
От както започнах нввмх ги заобичах 😋
Не мога да намеря подходящо шаренко месо/сланина за пръжки.
Домашните не стават така хрупкави като тези,които съм пробвала в пликче.

# 382
От Била съм купувала в едни тарелки малко шарено месо с много сланина по него ,идеално е за пръжки. Дори мисля  че и на самият етикет пишеше,че е за пръжки. Всяка зима купувам и си правя сама най-вече заради маста, която отделям защото не слагам сол и я използвам за арменски сладки с локум или масленки. Подсещате ме,че вече е време да започвам с търсенето из магазините на такава сланина Grinning
Също и в Лидл зимата понякота пускат такова.

# 383

Страшен киселяк е това.

# 384
На мен този чай на twinings ми е любим Simple Smile)

# 385
Пилешки дюнер в найлонов плик на Аладин ,във витрината за замразени полуфабрикати на Кауфланд.Тъй като харесахме гироси пак в пакет ,на друга фирма и тъй като и нормалните дюнери на Аладин не са лоши,си го взехме този пакет,беше и на промоция.Обаче е много,много неприятен на вкус,няма въобще тези ориенталски подправки,които се усещат в уличните дюнери,беше просто пилешко с вкус на ...чубрица и нищо друго.Освен това,пише,че изисква от 3 до 6.мин.топлинна обработка,но това време е абсолютно недостатъчно и си остана полуострово,ще се доготвя но останахме много разочаровани.

# 386
  • София
Нещо такова от свинска кожа ме черпиха и беше гадно...извращения разни
Подкрепям. Нямат нищо общо с пръжки. Нещо с консистенция на по-твърдо зрънчо с аромати. Иначе ги сложили в хладилните витрини.

# 387
Ребра в пикантна маринара и телешки бургери от Билла. Майка ми ме предупреди, че месото им като цяло е гадно, ама като съм на зор с яденето и Билла ми е по път... Повече месо от там никога...

# 388
Ребра в пикантна маринара и телешки бургери от Билла. Майка ми ме предупреди, че месото им като цяло е гадно, ама като съм на зор с яденето и Билла ми е по път... Повече месо от там никога...
Ние от много време не купуваме НИЩО месно от Билла.
Имаме 2-3 издънки във времето и вече почти нищо не купуваме от там.

# 389
Защо мислите,че е от месото,а не от марината на ребрата и начинът на приготвяне на бургерите?

Общи условия

Активация на акаунт