Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 308
  • 828
  •   1
Отговори
# 390
Защо мислите,че е от месото,а не от марината на ребрата и начинът на приготвяне на бургерите?

Защото като близнах само маринарата, ми хареса. Като отхапах от реброто, тогава ми стана гадно. А телешки бургер за домашен хамбургер, приготвяме винаги по един и същи начин - на скара. Следователно е от месото.

# 391
Защото обикновено в магазините мариноват месото, когато започне да намирисва. В готови кюфтета, бургери и подобни също слагат каквото им падне. Нищо общо няма каймата, която мелят пред теб от месо, което виждаш.

# 392
Става въпрос за пакетирани продукти, не от щанд. Пропуснах да споделя. Не знам дали има някакво значение.

# 393
Пакетираните са същите продукти. Мислиш, че в пакетираните бургери слагат нещо различно ли?

# 394
Мариновани и овкусени месо и кайма не купувам от години точно защото с маринатата и подправките в каймата се опитват да пробутат вмирисано месо. Винаги съм си чудела и на наглостта им да продават някои мариновани меса на по-високи цени от другите при положение ,че 99 процента това е вече тръгнало към коша месо.

# 395
Разбира се, че не слагат нещо различно. Rolling Eyes Но понеже някой сподели, за мариноването на развалящо се месо от (най-вероятно) щанд, затова споделих, че моят отзив не е за продукт, взет от там...

# 396
  • Sofia
Гаден на вид и на вкус 🤮
Сбутан в полупразната опаковка,която вместо 140 е 120гр. 🤨

# 397
Doli ,ние купуваме само такива локуми и не съм имала повод за разочарование.
https://zaharnizavodi.com/marki/sladki-vremena/

# 398
Еурокрем блок - шоколад. И най-долнопробното байкалче има повече вкус.

# 399
Doli ,ние купуваме само такива локуми и не съм имала повод за разочарование.
https://zaharnizavodi.com/marki/sladki-vremena/
Toзи е супер, а моят син твърди, че Пловдивският е още по-хубав, по-твърд бил и по-вкусен
https://skagway.bg/product/lokum-czveten/
Такъв като показания от Доли никога не съм виждала в магазините, където пазарувам

# 400
Гледам да пазарувам от марки, които вече съм пробвала. Или такива, които имат по-голямо производство, както са Захарни заводи. Най-често храни, които са произведени от неизвестни производители, не са ми харесали. Няколко пъти купих от кварталното ни магазинче колбаси, тип шунка от някакви нечувани марки - котките се облажиха. И двете шунки имаха една много особена миризма - не на развалено, а предполагам, че на някакъв консервант. Така или иначе, с тази миризма бяха много неприятни за ядене.  Бисквити или други сладкарски изделия най-често са направени с лоша мазнина и след като ги изядеш, имаш стомашни проблеми и киселини.

# 401
Съгласна съм, колкото пъти съм взела да пробвам нещо ново, все не струва. С изключение на едни сладки в Китен, от някакъв малък цех. Уникални бяха  В хладилника ми залежава луканка Екомес от Била- всичките им продукти са отвратителни, но тази бие по гадост. Има особено гаден вкус на старо месо или говежда лой. Котките ще зарадвам поне.

# 402
Те и котките не се радват на такива продукти. Добре, че имаме всеядно куче в цеха на мъжа ми, та то оценява всички неядливи боклуци, предвид, че и камъни глозга..

По темата - не бих повторила този хумус с тиквени семки, както и другите разновидности на марката:

Безвкусна каша от която ми излязоха киселини и ми се разбълника стомаха. Взех го инцидентно за обяд в офиса с някой и друг крекер, голяма грешка, хем хапнах няколко хапки. Сега си чака реда за кофата.
Предлагат се и ядем боклуци на безумни цени.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 21:20 от Джаста Праста

# 403
Те и котките не се радват на такива продукти. Добре, че имаме всеядно куче в цеха на мъжа ми, та то оценява всички неядливи боклуци, предвид, че и камъни глозга..

По темата - не бих повторила този хумус с тиквени семки, както и другите разновидности на марката:

Безвкусна каша от която ми излязоха киселини и ми се разбълника стомаха. Взех го инцидентно за обяд в офиса с някой и друг крекер, голяма грешка.
Хем хапнах няколко хапки и сега си чака реда за кофата. Предлагат се и ядем боклуци на безумни цени.

Не мога да намеря хубав хумус който да се хареса на цялото семейство, откакто почнах да го правя по рецептата на Катето Евро няма грешка, всички го харесваме и става готов за няма и 5мин. Оставям рецептата за тези които имат желание да я опитат :

https://youtu.be/EnTPHulANQA

# 404
 Бисквити или други сладкарски изделия най-често са направени с лоша мазнина и след като ги изядеш, имаш стомашни проблеми и киселини.
Тъкмо затова се научих да правя бабините курабета, че по-бързо стават и не са пипкави.
На Захарни заводи преди няколко години попаднах на локум с миризма на гниещо месо.
 Вероятно партида или лошо съхранение, но все още не съм опитала техен локум и въобще какъвто
и да е.

Общи условия

Активация на акаунт