Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 268
  • 828
  •   1
Отговори
# 480
И аз пробвах техни шампоани и беше мазна работа, къпеш се, а нямаш усещане за чистота. Няма къде да се укрия за 1 месец, че да видя дали ще ми подействат на втория Simple Smile

# 481
Скрит текст:
Аз пък съм много доволна от Слънчевия шампоан на Сапунената работилница. На косата й трябва време да привикне да бъде мита с безсулфатен шампоан. След втория месец ползване, състоянието на косата ми се подобри значително.

А не стои ли мазна , погледнах съдържанието, само  различни масла. За миене без сулфати, в Хималая продават прах от сапунени ядки.
Не стои мазна. В началото даже много ми изсушаваше косата. Мисля че на втория или третия месец косата ми привикна към този тип шампоан и дори понякога не съм ползвала балсам. След тези два-три месеца, смятам ми понасяше много добре. Това е едно от най-добрите неща, които съм правила за косата си.

Sylviana, да нямаш усещане за чистота и да ме ти измива добре косата са две различни неща. Кое от двете или двете?

Вижте, аз не убеждавам никого. Всеки ползва, каквото прецени. Както казах за мен безсулфатния шампоан е най-доброто за косата ми. Сулфатите измиват естествените масла на скалпа.

# 482
  • София
Може би зависи кой с какви предразположености е. Няма лошо да се знае на кой как е подействал продуктът - не сме всички еднакви, я! Просто аз лично не бих си го купила отново.

# 483
Мини, и двете. Косата ми става на клечки след къпането и имам усещане за мръсна коса и скалп. Ползвам много медицински шампоани и съм свикнала на онова измиване "до скърцане", тези са ми някак слаби. То у нас не се губи, де - мъжът ми не подбира, ползва всичко, което не се хареса на мен или дъщеря ми. Ние се шегуваме, че е последна спирка преди кошчето, той пък ни отвръща, че се поддържал и разхубавявал.

# 484
Чорапи и бельо от H&M. Мисля, че за бельото съм писала и преди, че е секси и изглежда добре, но яки пъпки и сърбеж получавам от него. Сутиените не са лоши, но 30-40лв. за един сутиен ми идва много. Иначе, когато бях бременна, сутиените за бременни от H&M ми бяха супер удобни и дори понякога още ги нося. Чорапи преди все оттам си купувах. Имах едни бели, които 3 години издържаха, но вече много се смалиха и ги изхвърлих. Лятото си купих едни цветни, но избеляха, а наскоро си купих черни 7 чифта и вече половината се скъсаха … Не знам откъде да си купувам хубави и бюджетни чорапи и бельо. Все удрям на камък.

# 485
  • София
На мен ММ вече два пъти ми носи супер приятни чорапи от Метро - пише Eco cotton на тях, по-старите ми са на два сезона и не им личи по нищо колко са носени. А в Декатлон ми харесват на Артенго чорапите, доста стабилни и удобни.
Това за летни; за зимни набягам на качеството, а не на цената.

# 486
Бельо и чорапи си купувам от магазините за левче или китайските. Качеството в мола е почти същото като тяхното вече, а цените са двойни.
Последно бикини си взех от Лидл и съм доволна. Но за чорапи само от левчето. Аз обичам еднакви цветове, а там има такива Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 19:21 от Lale_Lili

# 487
  • София
Абе, зависи и къде в мола Simple Smile В Peek&Cloppenburg има добри оферти и качеството определено не е като в китайските магазини. В аутелтите на разните спортни марки, че даже и изобщо в спортните магазини, продават на доста добри цени доста прилични чорапи (и бельо). И качеството е различно от китайското - носила съм и от двата вида, та знам.

# 488
Е сега, Peek and Cloppenberg.
Там само пазарува сестра ми с ниската заплата. Аз с двойната пазарувам в левчето. (не е майтап това което казвам)
Да, може да са им качествени нещата, но не бих дала 30-50 лева за бикини. Лично мое си решение. А сестра ми като иска да е маркова да си събира пари и да чака намаленията там. Аз не се тормозя с такива неща. Отивам в левчето, виждам, купувам, забравям. Ще следя промоции и  за гащи и някакви маркови нещица. тн. Как ли пък не.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 19:38 от Lale_Lili

# 489
  • София
Аз за качеството казвам... и за цена/качество съотношението. Не следя промоции.

# 490
Исках да си купя бикини и бюстие/сутиен на Calvin Klein от Peek&Cloppenberg. Купих си само бикини - 44лв бяха преди 3 месеца, но за бюстието - ЗАБРАВИ. 139лв????? Не, благодаря. Не знам там кога има намаления този месец. ММ си купува оттам само боксери на Calvin Klein и е доволен, та затова и аз реших да си взема. Много ми хареса качеството. От oysho си купувах преди. Не са лоши като изключим бельото micro fiber.

# 491
И аз от Oysho купувам бельо. Като улучиш промоция и вземеш комплект бикини/прашки/бразилиани, цената излиза доста добра. Бюстиетата също са изгодни на намаление. Наскоро си взех чорапи от там. Доволна съм за сега. Да видим колко време ще издържат.
Извинете за спама.

# 492
Бамбуковите чорапи в левчето да същите като в луксозните магазини, само етикетът е друг Simple Smile знам го от вносител

# 493
Чорапи и бельо от H&M. Мисля, че за бельото съм писала и преди, че е секси и изглежда добре, но яки пъпки и сърбеж получавам от него. Сутиените не са лоши, но 30-40лв. за един сутиен ми идва много. Иначе, когато бях бременна, сутиените за бременни от H&M ми бяха супер удобни и дори понякога още ги нося. Чорапи преди все оттам си купувах. Имах едни бели, които 3 години издържаха, но вече много се смалиха и ги изхвърлих. Лятото си купих едни цветни, но избеляха, а наскоро си купих черни 7 чифта и вече половината се скъсаха … Не знам откъде да си купувам хубави и бюджетни чорапи и бельо. Все удрям на камък.
За Варна мога да препоръчам - на Колхозня до Елитис има магазинче с голямо разнообразие, не са някакви уау като качество, но са евтини. На същата улица Дрин има и магазин ,,Ибо". Също във Фиола не знам сега как вървят цените, преди бяха евтини. В пепко продават и бельо, но няма голямо разнообразие.

# 494
Бельо много харесвам ТониЛанс и Дафи - български и качествени. Любимо магазинче си имам на пазара в Люлин

Общи условия

Активация на акаунт