Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 272
  • 828
  •   1
Отговори
# 465
  • област Софийска
Преди не съм имала проблем с дезодорантите на Нивеа против изпотяване, нито с ролоните, повече няма да си купя обаче, пръскала съм се и след час усещам неприятна миризма а нито съм се изпотила толкова, нито дрехите ми са мръсни, всяка сутрин обличам чиста тениска...
Абсолютно същата работа и при мен стана. Докато се усетя, че е от въпросната Нивеа, зор видях. И през ум не ми минаваше. Ама току-що изкъпана, с чисти дрехи и няма и час усещам неприятна миризма, а по принцип потта ми не мирише. По едно време ми мина през ума и реших да се пръсна с на дъщеря ми Рексоната. Ами нямаше вече неприятна миризма. Нивеа-та замина директно в коша.

# 466
  • софия
Преди не съм имала проблем с дезодорантите на Нивеа против изпотяване, нито с ролоните, повече няма да си купя обаче, пръскала съм се и след час усещам неприятна миризма а нито съм се изпотила толкова, нито дрехите ми са мръсни, всяка сутрин обличам чиста тениска...
Абсолютно същата работа и при мен стана. Докато се усетя, че е от въпросната Нивеа, зор видях. И през ум не ми минаваше. Ама току-що изкъпана, с чисти дрехи и няма и час усещам неприятна миризма, а по принцип потта ми не мирише. По едно време ми мина през ума и реших да се пръсна с на дъщеря ми Рексоната. Ами нямаше вече неприятна миризма. Нивеа-та замина директно в коша.
Замених с рол он на Гарниер, проблема се реши също.

# 467

Твърди, нямат нищо общо дори на аромат с козунак.

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 19:36 от Пролетно цвете

# 468
Замених с рол он на Гарниер, проблема се реши също.
И аз се присъединявам към казаното. Същото ми се случи и с тези новите, които са като кремове на ДМската марка Балеа, при положение, че не се потя много с него се изпотявам дори когато ми е студено. Ето това:

Скрит текст:

# 469
  • софия
Нацелила съм всички гадни безалуминиеви дезодоранти (Нивеа, Сиен на Лидл, Балеа на ДМ) и се чудя лятото какво става. Ще ги изразходвам зимата (не се потя по принцип) и следващия топъл сезон ще заложа на препоръчаните от другата тема.

# 470
Мъжа ми отиде за хляб и някои дребни неща и взел това нещо наречено кашкавал,но е минало около кашкавала. Маже се отвратително и дори не може да се нареже,но поне нахранихме бездомните котки

# 471
  • Sofia
Отврат е 👍
...гаден на вид ,мирис и вкус🤢....преди 1,5-2год.мъжът ми също беше взел и много ни хареса,вкусен,узрял,добре се топи...
След това аз се подлъгвах 2пъти, когато е бил на промоция и беше нещо съвсем друго-кашав,мажещ,смърдящ гадно..🤮

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 10:52 от Doli

# 472
  • София
....На вид много апетитни, но вътре са като гнили и нито една от половин килограм не ставаше за ядене.
Май ги вадят от хладилник и не са наясно как да ги съхраняват.

Същото се случи и при мен, но с ябълки - отвън прекрасни, вътре гнили. Явно с нещо от въздуха се заразяват плодовете още като падне цветчето им и започне да е образува плода.

# 473
  • София
.. И също така от къде купувате качествен мед?

Мед само от определен производител от Родопите - вече над 15 години само от него. Превъзходен и чист мед.

# 474
  • София /Абсурдистан
Мед от приятелка купувам, свекърите и имат кошери. Но съм купувала и от пчеларските магазини, при нас има няколко, хубав е меда при тях.

# 475
Лепкащи ролки от Пепко. Вярно, че за 2.50 няма какво да очаквам, но все пак не ми харесва да си давам парите за боклуци.
Разпадат се в ръцете ми, чупят им се дръжките.

# 476
  • София
Шампоан Soapfactory, който уж трябваше да балансира скалпа всъщност единствено го омазни, но за разлика от други - не само скалпа, ами и косата по дължина. Това нещо колкото и да го отмиваш, впоследствие косата едвам се и изсушава - за пръв път ми се случва да се налага така да злоупотребявам със сешоара. Ползвах два пъти и замина на боклука, нямам коса за съсипване.

# 477
Аз пък съм много доволна от Слънчевия шампоан на Сапунената работилница. На косата й трябва време да привикне да бъде мита с безсулфатен шампоан. След втория месец ползване, състоянието на косата ми се подобри значително.

# 478
Лепкащи ролки от Пепко. Вярно, че за 2.50 няма какво да очаквам, но все пак не ми харесва да си давам парите за боклуци.
Разпадат се в ръцете ми, чупят им се дръжките.
Тези от Джъмбо също.

# 479
  • София
Аз пък съм много доволна от Слънчевия шампоан на Сапунената работилница. На косата й трябва време да привикне да бъде мита с безсулфатен шампоан. След втория месец ползване, състоянието на косата ми се подобри значително.

А не стои ли мазна , погледнах съдържанието, само  различни масла. За миене без сулфати, в Хималая продават прах от сапунени ядки.

Общи условия

Активация на акаунт