Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 328
  • 828
  •   1
Отговори
# 135
  • Пеликания
И аз взех диня от мястото от където ги берат уж, по пътя за Добрич, ама беше изкуфяла. Дали динята, която взех в Лидл миналата седмица не беше уникално вкусна. Така че, много зависи.

# 136
Аз от пазар вече купувам само розови домати. Всичко останало го има с добро качество и на по-ниски цени във веригите.
Домашно произвоство не търся.
И розови домати има във веригите. Тази сеидмица в Дар и Т-маркет по 2 лв. Не знам на пазара колко са, но мен тази цена ме устройва.
А качеството? Щот мен домати под 3,50-4лв ... ми не ме .. пластмаса не ми се яде ..

# 137
  • софия
Всъщност аз се замислих за положителния ми коментар за пазарите.
Първо аз посещавам 99% люлинския и за 7 години съм си намерила 3 серигии и само тях ползвам. То единият дори не е сергия, а е дядо ,който си продава градинската продукция.
Но се замислих , че съм стигала до буквална физическа саморазправа с не един или двама на този пазар  през първите ми месеци .
/С един младеж на около 60+  и 120кг+ се замеряхме с червени чушки/
С една дама /също клиент/ се замеряхме с домати /защото аз очевадно спя с продавача/
И един /любимец мой и до ден днешен/ - се замеряхме с грозде. Simple Smile
Причината е била една и съща винаги - аз искам едно - дава ми се друго.
Доволна съм да кажа , че на люлинския пазар вече няма такива истории като 'ще бръкна отзаде'
Слагате етикети къде можеш и къде не можеш да избираш сам.

# 138
Това съм го играла на Кирков. Все още ходя, но пазарувам само от 3 сергии..

# 139
Кое? Да замерваш хора със зеленчуци, защото са ти дали нещо, различно от поисканото?

# 140
И аз много обичам домати и давам пари за хубави домати. Лошото е, че не можеш да се ориентираш. Понякога много хубави на вид домати са с ужасен вкус и дървени, както и обратното.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 22:45 от Poni69

# 141
  • софия
Кое? Да замерваш хора със зеленчуци, защото са ти дали нещо, различно от поисканото?

Хаа ми теб като почнат да те замерят, отвръщаш на удара с най-сочния домат, който ти попадне
То сега ми е смешно, но тогава си се бях ядосала- едно кило чушки никой не иска да ти продаде септември месец, или купуваш цяла щайга или ти дават 'отзад' - е като ти дадат директно лютеница в пликче.....се разменят коментари  Simple Smile

# 142
Не замервам никого, купувам само от дадени места..

# 143
  • София
Жива салата - Асен Богашев, Ново село - не не не  ! Наистина, поставена е в малка саксийка и е свежа целия ден. Но можеш да я ползваш за гонене на мухите - като я оставих на плота до мивката, се разнесе невъзможен аромат на някакви химикали. За вкуса - ужасен, миризлив.
И за кварталните магазини : имаме един такъв тук, в който лъжат безобразно. Много рядко пазарувам, но винаги съм като на изпит по кормуване - очите на десет !  
Последният случай : бисквити "Ловита" - в брошурата са на промоция - 1.69 лв ,,, на щанда - етикета е на  2.59 лв , взимам една кутия и решавам да се разправям на касата ,,, изчаквам да маркират на касовия и виждам цена 2.79 лв ... Разликата остава за сметка на купувач, който е различен от мен !

# 144
  • софия
Преди не съм имала проблем с дезодорантите на Нивеа против изпотяване, нито с ролоните, повече няма да си купя обаче, пръскала съм се и след час усещам неприятна миризма а нито съм се изпотила толкова, нито дрехите ми са мръсни, всяка сутрин обличам чиста тениска...

# 145
Не мога да разбера защо почти с всички дезодоранти е така. Преди 2-3 години си бях купила ролон на Дав. При положение, че не се потя много и потта ми не мирише, като сложех ролона, след час-два миришех зверски на пот.

# 146
  • софия
Никога не съм се потила много и потта ми не миришеше, но последните години избирам дезодоранти без алуминий, един от които е точно този на Нивеа, и ефектът и при мен е като описания. Мислех, че при мен са възрастови промени. Сега съм решила да взема на Виши. Не е без алуминий, но ми писна.

# 147
Аз взех ролон на Юсерин, който се предполага да е сравнително по-качествени козметика. Ползвах го 3-4 дни и ми се възпали кожата на подмишниците.

# 148
  • софия
Аз получих възпаление от кристалите против потене. И от тях повече няма да купя.

# 149
  • софия
Не мога да разбера защо почти с всички дезодоранти е така. Преди 2-3 години си бях купила ролон на Дав. При положение, че не се потя много и потта ми не мирише, като сложех ролона, след час-два миришех зверски на пот.
А сега какво ползвате?

Общи условия

Активация на акаунт