Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 337
  • 828
  •   1
Отговори
# 150
Ползвам на една марка, на която нямам голямо доверие - Биотен. Имат доста силна миризма, която не се трансформира. Става въпрос за ролони. Ползвам ги от миналата есен, така че са изпробвани. Преди ползвах и на Ив Роше. Сега са със сменени опаковки - купих един, но съм го ползвала малко и реално не мога да дам мнение дали е добър като предишните.

# 151
  • София
Aз сега наскоро тествах гликолова киселина, бях попаднала на клипчета в нета, че може да се ползва подмишниците. Тествах няколко дни, в жегата, на работа, ами да ви кажа почти без изпотяване и без никаква миризма

# 152
  • Sofia
Реших да ползвам услугите на т-маркет онлайн с доставка до дома...викам си тук няма как да има някакви грешки в цени и т.н. Добре ,че си бях вкъщи,че ако някой друг трябваше да я получи,не знам после как щях да доказвам,че не съм получила всичко 🤨 Липсваше един огромен пакет тоал.хартия,но в касовата бележка си беше отбелязана..приспаднаха я от общата сума,не ми се чакаше отново 🤨

От много години п/в изпотяване ползвам това и съм много доволна
Скрит текст:

# 153
  • софия
Реших да ползвам услугите на т-маркет онлайн с доставка до дома...викам си тук няма как да има някакви грешки в цени и т.н. Добре ,че си бях вкъщи,че ако някой друг трябваше да я получи,не знам после как щях да доказвам,че не съм получила всичко 🤨 Липсваше един огромен пакет тоал.хартия,но в касовата бележка си беше отбелязана..приспаднаха я от общата сума,не ми се чакаше отново 🤨

От много години п/в изпотяване ползвам това и съм много доволна
Скрит текст:
Този стик го ползвах преди години. Не го бях виждала отдавна и мислех, че са го спрели, къде мога на го купя, в дм и лили не съм го виждала или не съм гледала достатъчно добре?

# 154
# 155
Аз направих алергия от ролона без алуминий на Нивея.
Ползвам оригиналния или "невидимия" на Дав и съм повече от доволна. Дори и да се изпотя, мирише на ролон. Пролетта се заредих порядъчно при едно пътуване до Англия, по една лира бройката, та съм съвсем на далавера.

# 156
Аз се прибрах сега от Холандия и да ви кажа ,най-лошите домати примерно са оо вкусни от тези тук,тук всичко е като пластмаса,няма вкус,месото ,плодовете,аз съм купувала ябълки,по два месеца седят ,няма разваляне,с какво ги пръскат ,идея нямам,в България всичко е вкусно,тук едни пържоли трябва да ги киснеш два дни в марината за да имат вкус,за 3 седмици качих 4 кила,всичко ми е ужасно вкусно,само цените са скандални като за доходите,някои неща са по скъпи от холандските магазини,което не е нормално.

# 157
Мама Беър,
Дъщеря ми ги поръчва он лайн. Страхотни са геловете на Лейди спийд.

# 158
Инцидентно взех сирене "Болярче" от Билла. Като камък е, дъвчеш и ти хрупа нещо като пясък, безумно солено! Няма, няма, НЯ-МА такава отврат! И преди дежурните коментари в стил за тия пари какво очакваш, искам да кажа, че съм дала толкова, колкото са поискали, но това не означава, че трябва да тровят хората. Чак се чудя самият производител не се ли срамува от себе си, а търговците толкова ли не уважават името си...

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 11:17 от separate

# 159
Срам в производител и търговец??? Няма такова животно. Ако могат от пясък да правят нещо с вид на храна и да го продават ...ще се избият за технологията.
И аз не бих купила никога Саяна, Белииса и др подобни.
Харесва ми кисело мляко Тертер 4%, но нямам идея ок ли е като състав. Моля, ако някой знае читаво ли е, да сподели.

# 160
  • София
Срам в производител и търговец??? Няма такова животно. Ако могат от пясък да правят нещо с вид на храна и да го продават ...ще се избият за технологията.
И аз не бих купила никога Саяна, Белииса и др подобни.
Харесва ми кисело мляко Тертер 4%, но нямам идея ок ли е като състав. Моля, ако някой знае читаво ли е, да сподели.
[/quot
Знам само, че кисело мляко "Тертер", се прави  във  габровската фирма "Елви" - с. Велковци
А това, как се постига 4% масленост на кисело мляко, вече е  предмет на друг разговор.Simple Smile

Аз напоследък купувам на  Ел Би Булгарикум, най-вече защото като вкус и консистенция се доближава до киселото мляко от едно време.  Само тази    фирма, може  да предоставя в чужбина права за производство на българско кисело мляко заедно с автентични български закваски.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 19:02 от мързеливка

# 161
  • оттам, откъдето започва България
От години ползвам само стик Рексона и нямам забележки.
(това е примерно)

# 162
Няма да купя никога повече Mirinda,  с вкус на нар и грозде. Харесвам Schweppes с вкус на нар и реших да пробвам въпросната Миринда. Оказа се с блудкав вкус, а когато прочетох съдържанието стана ясно защо.

# 163
Гадна е, да. Мъжът ми беше взел една да я пробва, замина в канала.

# 164
Последните ми разочарования:

Много агресивен, казано от човек с мазна кожа.

Не се справя добре с хидратацията. Съдържа салицилова киселина, която не е подходяща за ежедневна употреба.

Чувствам косата си много изтощена след него.

Слаба пигментация.

Общи условия

Активация на акаунт