Какво повече НЯМА да купя - 21

• 104 474
  • 828
  •   2
Отговори
# 585
У нас постоянно има бонбони Ferrero, както и шоколад от време на време - всичко си е както винаги е било, нямаме оплаквания.
Ние изядохме наличните, нямаше проблем с тях. Flushed

# 586
Уффф.  Не купувайте бонбони ferrero rocher! Изтегляли ги от пазара в момента - с мезе са  /червеи, жилави на вкус /😣😱
От къде е инфото?

# 587
  • Sofia
Шоколадите/бонбоните с ядки доста често завъждат червеи 🤢
Особено ако и се държат на топло...

# 588
Уффф.  Не купувайте бонбони ferrero rocher! Изтегляли ги от пазара в момента - с мезе са  /червеи, жилави на вкус /😣😱
От къде е инфото?
И аз това се чудя... Откривам само за кампанията по изтеглянето на киндерите през пролетта. Може ли източник?

# 589
От къде е инфото?
И аз това се чудя... Откривам само за кампанията по изтеглянето на киндерите през пролетта. Може ли източник?
И аз се стреснах, че имам над 10 кутии вкъщи ( имаха игра скоро) и ще чакам проверено инфо

# 590
За поредна година купувам сушени чушки на Струма фрут. Няма нищо от споменатото и миришат чудесно на суха чушка. Ползвам ги в сезона и за готвене.

И аз така.

# 591
За поредна година купувам сушени чушки на Струма фрут. Няма нищо от споменатото и миришат чудесно на суха чушка. Ползвам ги в сезона и за готвене.

И аз така.
И аз подкрепям казаното- чушките са едни от най хубавите, който съм купувала

# 592
  • Бургас
Масло Презиент. 250гр. струва почти 12лв, а има вкус на маргарин. Преди година последно купувах такова и беше много хубаво, но сега... Погледнах срока на годност, ми има още доста.

# 593
Масло Презиент. 250гр. струва почти 12лв, а има вкус на маргарин. Преди година последно купувах такова и беше много хубаво, но сега... Погледнах срока на годност, ми има още доста.
Благодаря за предупреждението, тъкмо се чудех кое да купя следващия път, че и мен нещо напоследък ме разочароват.
Качеството на почти всички масла вече май е доста съмнително, въпреки хвърчащата им нагоре цена. Последно се отказах и от тези двете. Confused

# 594
  • София
Аз повече от година само монарх взимам. Още не ме е разочаровал.
Защо се отказа, alllllimei?

# 595
Като прочетох съдържанието на маслото "Монарх" и се отказах... Досега "Президент" не ме е разочаровал... В Т-Маркет се продава по пет-шест лева на промоция,но по 0,200гр. От полско мляко е...

# 596
Аз повече от година само монарх взимам. Още не ме е разочаровал.
Защо се отказа, alllllimei?
Ами, всичките са прекалено меки извадени от хладилник с температура 2С. На мен това ми говори за наличие на маргарин или каквото там ново са изобретили, на което не му е мястото в състава.
Освен това и на вкус не усещам никаква разлика с по-евтините варианти като прословутото Deutsche Marken Butter, затова и се отказах да давам повече пари за Monarch, ако ще и малка да е разликата.

Затова писах, че лично мен са ме разочаровали, защото очаквах повече заради по-високата цена. Не твърдя, че е "лошо" защото не съм го изследвала. Ако някой по-разбира, нека каже по какво се познават.
Иначе си е вкусно, хапнахме си го и ние, къде ще ходим Laughing, просто следващ път няма да купя от него.
Ама то вече сигурно и вкусът ни е изкривен от всичката химия дето влагат в храните. Stuck Out Tongue Winking EyeExpressionlessJoy

# 597
Истинското масло се познава лесно като сготвите някоя проста чорба с него. Евтините и ментетата масла не се усещат в чорбата и са на бучки.

# 598
Масло Президент по  5-6 лв. Не съм виждала от години. По 7-8 и нагоре е в намаление. Преди 2-3 години бях взела масло Монарх и беше като смазка. Оттогава не бях вземала, есента купих от промоцията на Фантастико и ми хареса. Имам във фризера 2-3 пакета.

# 599
Този президент в т маркет е някакъв по различен, не е оригиналния президент, има разлика в опаковката, а и президент няма такъв грамаж.

Общи условия

Активация на акаунт