Какво повече НЯМА да купя - 21

• 104 278
  • 828
  •   1
Отговори
# 705
Филирани бадеми на марката Кауфланд със срок на годност 09/2023. Миришат на стари, гранясали ядки. Нямам касова бележка, но ще им ги тръсна на Информация.

# 706
  • Sofia
Джолан с кост и кожа от Т-маркет,сега е на някаква промоция..завит в найлон...з-то и понамирисва леко 😤
Мих,киснах във вода...
Няма сваряване това нещо.
Снощи го варих 2ч.в херметическа,сега още 1ч. 🤨
Кожата като се посвари  и цялата в косми,преди това не се виждаха...

# 707
  • София
Не знам греша ли, но усещането ми за киселото мляко на "Добротица" все още
си е същото, както в началото.
Скрит текст:
Ако ми остане по-дълго неотворено, понакиселява повече,
а отворено не мога да държа дълго в хладилник, понеже се появява мухъл, а и вкусът е
различен. Моля се да не развалят и него.
За другите им продукти имам едно на ум, попадала съм на менте техен кашкавал. По-скоро
кашкавалът си беше гюбек, но с етикет кашкавал. Не съм очарована и от сиренето им, но
тук вече е въпрос на вкус. И каймата им не ми хареса, но пак опира до предпочитания.
Явно наистина е до вкус. Ние сме фенове на сиренето им в белите кутии, но киселото им мляко не ни се нрави много. Готварската сметана им е супер.

# 708
  • София
Киселото мляко на Добротица е изкуствено втвърдено и няма нищо общо с автентичната закваска и натуралния произход на всички суровини, сложени в кофичката. Защо говорите за вкус? Имат си технология и тя е далече, далече напред в бъдещето, когато вече няма да има просто едно сварено мляко и оставено да се подкваси с нашата световно известна и значима бактерия.
Купувала съм го 5 години, при липса на друго. Сега повече няма да купя.
Но сметана Добротица изглежда натурална и е вкусна. Скъпа е, струва си всяка стотинка. За нея ходя специално в далечен магазин. Тя не е втвърдена, разслоява се, отцежда се цвик.
Няма да купя и кисело мляко Маджаров 3,6 БДС. Няма вкус, доста втвърдено, но не изцяло. С нови някакви бактерии. Не, мерси!

# 709
  • София
Говоря за вкус в смисъл, че е въпрос на вкус кое мляко се харесва в дадено семейство и кое не. За мен най-истинско ще е, ако го издоя от кравата и си го подквася сама, но нямам такава възможност.

# 710
  • Бургас

Отдавна не бях купувала на тази марка, преди имаше що- годе някакъв вкус, сега ако затворя очи, няма да позная какво ям.

# 711
Джолан с кост и кожа от Т-маркет,сега е на някаква промоция..завит в найлон...з-то и понамирисва леко 😤
Мих,киснах във вода...

Никога месо и яйца от Т-Маркет.

# 712
  • Sofia
Защо и яйца не?
Същите ги продават и в СБА и в други магазини.

# 713
Аз пък за първи път чувам за мухъл върху мляко, ако е що годе близко до представата ни за мляко от преди 30 години, то се вкисва на третия ден, обаче да мухлясва...

# 714
Отворено кисело мляко на Хармоника ,забравено извън хладилника,след няколко дни имаше мухъл.
На млякото Жълтуша само изкуственият жълт слой отгоре не ми харесва.Иначе се цеди добре (това е един от критериите ми за кисело мляко 😁).

# 715
  • Русе
Аз се записвам с памперс гащички.

# 716
Аз пък за първи път чувам за мухъл върху мляко, ако е що годе близко до представата ни за мляко от преди 30 години, то се вкисва на третия ден, обаче да мухлясва...
Тъмно синьо зелено на цвят, преди два дни го изхвърлих и не е върху цялата повърхност,
а отвътре по кофичката. Освен това го и опитах, понеже в началото не ги видях и след като
вкусът беше на мухлясало и много кисело, се загледах по-обстойно. Ако беше постояло още
не знам как щеше да изглежда.

# 717
Скрит текст:
Ужасен кашкавал. Вече се чудя какъв кашкавал да взимам от Лидл, че ми е най-удобен магазин за пазар.
Скрит текст:

Препаратите на Медикс също не ми харесват изобщо.

Масло. Трите не ми харесват.
Скрит текст:

Тези масла и аз не купувам вече от доста време.

А за посочения "кашкавал" - направо го върнах на Лидл и го зачеркнах. Писах и сигнал на производителя, но той дори не реагира /за разлика от други производители/търговци, на които се жалвам при лоши партиди/.

Скрит текст:
Купувам от Лидл кашкавал на Алфатар БДС 800 гр. Рядко се случва да има леко разминаване в качеството на различните партиди и много го харесваме вкъщи.

# 718
Мих,киснах във вода...

Никога месо и яйца от Т-Маркет.
Никога нищо от Т маркет, още по-малко храни, в никакъв случай, абсурд. Никаква хигиена в този магазин.

# 719
В Т-маркет само плодове и зеленчуци купувам. Харесвам плод-зеленчука им.
И да се включа по темата.
CeraVe Хидратиращ крем за лице за нормална към суха кожа. Не се разнася и не попива, а се рони като кир ефект. Аз съм тъпа и упорита и няколко пъти му давах шанс.
На Сами-М замразени зеленчукови кюфтенца и пак на Сами-М замразени спаначени пръчици. Миришат отвратително. Вкусово са ги предобрили. Нещо като застояла миризма на чесън.

Общи условия

Активация на акаунт