https://www.instagram.com/p/Cgy7IUYjdro/?hl=bg
Илкер/Онур Бей написа в профила си:
Трудно ни е да си спомним някои моменти с течение на времето, но никога не забравяме как този момент ни е накарал да се почувстваме. Играта на Илкер остави такава следа в мен. Въпреки че времето минава, няма да забравя чувствата, които ме накара да изпитам и следите, които остави в мен. Докато бях натъжен от преживяванията на Илкер по време на пленничеството му, пълната му надежда винаги ме вдъхновяваше. Бих искал да благодаря на всички, които ме караха да настръхвам, когато четях и играх, и които отдадоха своята любов и усилия на тази работа, която е много ценна за мен във всеки един момент.
„Трябва да тръгвам сега.. има пилета, трябва да нахраня пилетата“.
На моя учител @yagizaakaydin, който вярваше в мен и ме караше да чувствам доверието му по всяко време.
На нашия сценарист @ali.dogancay, който написа историята на Бягство. На собственика на нашата история, скъпият Енгин Акюрек, на @o3medya @samefilm_ist a, @omerdurak2 и Saner Ayar, които вдъхнаха живот на бягството, на супервайзера @basrialbayrak и на Özlem Durak, които този процес донесе в живота ми. @artistanbul1, @ zeynepongen, Благодаря @kahrooo на нашия оператор @arasdemiray, @haciguvenn и моите много ценни приятели актьори @enginakyurek @azizcapkurt @iremhlvcioglu @arasaydinofficial @ademyilmazben @sezgiuzunbekiroglu @boraelkoca @serdalgenc @sekogenc @leylatanlaar @levent_ulgen.
И бих искал да благодаря на всички мои съотборници, които допринесоха за Бягство. @disneyplustr.

ДОПЪЛВАМ:
Новият разказ на Енгин се казва "Г-н Маджит"

!