Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 421

• 32 324
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Cgy7IUYjdro/?hl=bg

Илкер/Онур Бей написа в профила си:

Трудно ни е да си спомним някои моменти с течение на времето, но никога не забравяме как този момент ни е накарал да се почувстваме. Играта на Илкер остави такава следа в мен. Въпреки че времето минава, няма да забравя чувствата, които ме накара да изпитам и следите, които остави в мен. Докато бях натъжен от преживяванията на Илкер по време на пленничеството му, пълната му надежда винаги ме вдъхновяваше. Бих искал да благодаря на всички, които ме караха да настръхвам, когато четях и играх, и които отдадоха своята любов и усилия на тази работа, която е много ценна за мен във всеки един момент.

„Трябва да тръгвам сега.. има пилета, трябва да нахраня пилетата“.

На моя учител @yagizaakaydin, който вярваше в мен и ме караше да чувствам доверието му по всяко време.
На нашия сценарист @ali.dogancay, който написа историята на Бягство. На собственика на нашата история, скъпият Енгин Акюрек, на @o3medya @samefilm_ist a, @omerdurak2 и Saner Ayar, които вдъхнаха живот на бягството, на супервайзера @basrialbayrak и на Özlem Durak, които този процес донесе в живота ми. @artistanbul1, @ zeynepongen, Благодаря @kahrooo на нашия оператор @arasdemiray, @haciguvenn и моите много ценни приятели актьори @enginakyurek @azizcapkurt @iremhlvcioglu @arasaydinofficial @ademyilmazben @sezgiuzunbekiroglu @boraelkoca @serdalgenc @sekogenc @leylatanlaar @levent_ulgen.
И бих искал да благодаря на всички мои съотборници, които допринесоха за Бягство. @disneyplustr.

ДОПЪЛВАМ:
Новият разказ на Енгин се казва "Г-н Маджит"

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 16:15 от mariana51

# 181

Колко много новини сте сложили.
А за Онур Бай се радвам, че са го поканили в този проект и за млад актьор като него това е един добър траплин към нови роли. Определено му предстои развитие в кариерата и ще бъде забелязан от продуценти, СЦ, режисьори, оператори.

# 182
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/Cgy7IUYjdro/?hl=bg

Под поста на Онур/Илкер, Енгин написа: Успех в упоритата работа и актьорството.
И Онур му отговаря: Благодаря ти много брат. За твоето сърце, за твоята доброта, за твоите усилия и действие. Добре че те има.

https://www.instagram.com/p/CgzJ6UwIPs6/?hl=bg

Допълвам, ето какво написа и сценаристът Али Доанчай преди малко - извадка:

Има наистина много какво да се каже за бягството. Опитах се да обясня нещата, които трябва да бъдат разказани по най-чистия начин, да ги облека с думи и емоции. Първо на Йозлем Дурак и Омер Дурак, че стоят зад мен като планинска верига... Зейнеп, която се бори с мен, за да ставам по-добър на всеки етап, на Басри, който никога не скучае и говори с мен в хотелска стая в Газиантеп и произвежда решения… Не, но бих искал да благодаря на Яъз и Aрас, че пренесоха това, което написах на екрана, казвайки, вижте, можем да направим това и… и казвам Енгин, какъв актьор си ти… Мехмет? Рахман? Започнахме да казваме, забравихме, че си Енгин.

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 17:33 от mariana51

# 183

За разкош,тези снимки!
И от ТТ!

---
И да допълня нещо!
От 16 август в 12:00, в Еквадор,ще се излъчва примиерно КПА по Tecuador!

И Туба на корицата на списание LOFFICIEL,за август!

А това нова снимка ли е,на Енгин!

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 18:38 от Damata

# 184
  • Пловдив

Изгледах 8-ми епизод. Отворен финал. Предполагали са, че историята ще се хареса и са готови за продължение.
Серията е както винаги - инфарктна... Започва и превод... Мъничко търпение.

Damata, снимката е нова, вчера я пуснахме.

От финала на снимките...

Последна редакция: ср, 03 авг 2022, 19:54 от mariana51

# 185
Много хубави думи, и от Онур, и от сценариста. Колко е хубаво да работиш нещо, което обичаш и без да правиш компромиси

Големи сладури 😍

# 186

Значи ще чакаме  продължение. Кога? Когато-тогава, важното е, че Енгин е оценен като автор и му е възложено да продължи. Радвам се за него и за екипа.

# 187
  • Пловдив

Мотото на новия разказ: "Тогава човек ще стане по-добър, когато му покажеш какъв е ... ".
Антон Чехов

# 188

Лека и спокойна.

# 189
# 190
Добро утро!

Прекрасна изненада, Барисея, Мариана, благодаря ви!

# 191
Добро утро!
Благодаря за превода HeartFlowers Hibiscus!
При първа възможност ще го изгледам!
Много труд полагат Мариана,и Barisea, !
Здраве на ръцете ви!
Нали така казват комшиите!
Момичета,спорен и лек ден от мен и Енгин!

# 192

Добро утро момичета Two Hearts
Сърдечни благодарности за превода
Хубав и успешен ден!

# 193
  • Пловдив

Страхотен финал - у дома...

# 194
Привет ,момичета!
Не съм гледала все още финалния епизод,но и това ще стане!
Сега идвам с една хубава новина!
Официално станах баба на един прекрасен и ревлив младеж-Ивелин.Роди се тази сутрин -3.650 кг.,и 51 см!
И да ви почерпя за негово здраве!

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:37 от Damata

Общи условия

Активация на акаунт