Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 421

• 32 325
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив

https://www.facebook.com/engingreekfc/posts/pfbid027yiuBZENSducw … 6TcVpDyykD3K29Rul

Отново сме най-гледан сериал след излъчването на епизод 8 по Дисни+.

Damata, ЧЕСТИТА радост. При теб ли живеят? Ще помагаш... Размерите му като на мъж...

# 196

Благодаря за серията, захванах я и дано успея да я изглем, че ще тръгвам на работа.

Дамата Two Hearts
Честита ти радост!  Живи и здрави цялото семейство!

Скрит текст:

# 197
Дамата, честито внуче! Да расте много здрав, щастлив, палав и игрив 🍀

От сета

# 198
# 199
  • Пловдив

Ние се чудим той къде е, той се чуди, ние къде сме - да не вярваш...
Аз след малко отивам на Диема Фемили.

# 200
А-а, аз също.

# 201
Привет ,момичета!
Не съм гледала все още финалния епизод,но и това ще стане!
Сега идвам с една хубава новина!
Официално станах баба на един прекрасен и ревлив младеж-Ивелин.Роди се тази сутрин -3.650 кг.,и 51 см!
И да ви почерпя за негово здраве!

Дамата, честита голяма радост и от мен! Да е жив и здрав и много да ви радва!

# 202
Добро утро!

Отложих удоволствието принудително за петък вечер - много съм уморена тези дни и очите ми се затварят рано-рано.

Хубав ден!

# 203
Добро утро!
Благодаря на всички за пожеланията Heart!
Мариана,:heart:,ще живеят в Пловдив,но то разстоянието Съединение-Пловдив е 20 км.
Ще има да хвърча всеки ден!
Изгледах серията тази сутрин,преди да "хвърча",че съм после на работа!
Както казахте,отворен финал!
Да..,не познах,че няма да има втори сезон!
Дано да има,да разберем за сестрата на Зейнеб!
Страхотен епизод,без да се разтяга!
Сбит,смислен!
Леко изгледах серията!
И в очакване на втори сезон!
Хубав ден ви желая,аз отивам да залея градинките със цветята!

# 204
  • Пловдив

Добро утро в петък, успешен и прохладен да е.
Ей така да летят към нас новини и снимки...

Damata, ще летиш, ще помагаш...
Нина отдавна не е писала, Виктор сигурно е пораснал...

Допълвам се.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 08:37 от mariana51

# 205

Добро утро момичета Two Hearts
Ден петък - нека е успешен и спокоен!
Знаете си какво казвам обикновено .- работете по-бързо, така и почивните дни ще дойдат по-рано!

Все още е поносима температурата навън, но аз пък имам ангажимент следобяд /трябва да си взема новите "помощнички" /очилата/ от оптиката. Така, че топло-горещо, ще се излиза. Сега съм в една поредица от нощни смени и през деня гледам да свърша някои неща отлагани във времето.

Относно серията и финал сезони.  Стегната серия, получихме на почти всички въпроси отговорите.
Действително има резон за втори сезон.
Например - каква ще е съдбата на детето и на Неви. Мехмет ѝ обеща да я заведе навсякъде където тя пожелае. Нейното  признание, че отиването ѝ някъде има смисъл само ако и той е с нея беше много трогателно искрено и простичко. За мен те тримата остават заедно и би ми било интересно да видим продължение.
Зейнеп - как сама жена при тези обстоятелства при които ще живее - ще открие сестра си?
Съдбата на докторката също ми е интересна.
И каква е тази обсебеност на Ебу Залим - от двете сестри? Първата е избягала, но най-вероятно е все още в Хатат. Къде живее, при кого и какво прави цели две години?
А Зейнеп дори да я открие - как ще избягат двете от Ебу Залим и хората му?

Съжалявам за всичките невинни, които загинаха заради болните амбиции на терористичната групировка. Обаче най-много ме е яд  за смъртта на Илкер. И за обстоятелствата при които загина. Значи като извод - за да оцелееш трябва да успееш да запазиш трезво мислене и да не се поддаваш на паниката, което от своя страна при всичко преживяно  - е много трудно и не всеки може да се справи. Ако не беше посегнал на парите, може би имаше шанс - малък, но шанс. Най-мъчителна ми беше сцената Мехмет/Илкер и последващите събития.
Докъде може да стигне човек за да оцелее?
Тук думите на Неви, че той/Мехмет/ е имал възможност да обиколи света, а е ходил само там където има война - направо пробождат.
Какво си причиняват хората сами на себе си - воюват за обсебващи "каузи",  експериментират с  милиони човешки животи чрез създаването на биологични оръжия, пласирането на дрога, произвеждане и продаване на модерни технологични оръжия, унищожаване на природните ресурси, които водят до екологични катастрофи и застрашават не само хората, но и растителния и животински свят. И всичко това води човечеството към пълен крах...
Много въпроси поставя "Бягство", много въпроси се поставят и с други проекти касаещи глобални проблеми.
Ама - ние зрителите гледаме, коментираме - а дали ще достигнат тези "сигнали" до богатите властимащи...
Отдавна човечеството да е измислило начин за ликвидиране на редица болести, но... определено производството на лекарства е много по доходно изгодно.
Я само за един ден  изслушайте рекламите и ще имате прекрасно здраве със сто препарата отпускани на всичкото отгоре без лекарска рецепта. Ще сме по-умни, ще виждаме и чуваме по-добре, ще ходим без ставни  проблеми, периферната ни нервна система ще е ОК, черният ни дроб ще е в най-прекрасна кондиция, а за храносмилателната система да не говоря... О-о, забравих "кашличко" и как да го прогоним... Ами температурата и болката, която най-нахално иска да присъства във всеки един момент от живота ни...
Спирам, че започвам леко да се напрягам. Но, едно вълшебно хапченце "мента, глог и валериана" ще свърши прекрасна работа...
А да не отварям пък  темата за сериозните  илачи, че там става *********
И да завърша с нещо позитивно.

Скрит текст:
Сутрин уиски за сърцето, после чаша вино за кръвното, бира за бъбреците, мента за стомаха и към обяд  ракийка със салатка, че то само лекарства не може...   

# 206
  • Пловдив

Това лято все още не сме видели снимки от подводно гмуркане с Енгин...

# 207

А дали ще иде въобще да се гмурка това лято?
Историята за втори сезон чака да бъде първо написана, после  СЦ адаптирана... Работа много.

# 208

Личи ди ,че съм на работа,нали!
Тъкмо дойдох,и хоп!

# 209
  • Пловдив

Личи ди ,че съм на работа,нали!
Тъкмо дойдох,и хоп!

https://www.instagram.com/stories/disneyplustr/2898103229715948502/

Тук в сторито си Дисни+ питат кое съдържание от платформата са изгледали и Енгин е ретоитнал въпроса и  гледаните сериали/филми - с жълто са маркирани..

Общи условия

Активация на акаунт