Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 421

• 31 997
  • 737
  •   1
Отговори
# 525

Момичета Two Hearts
Каквото успях да свърша из дома - свърших, сега се отправям към работата. 

# 526

Проверка!

Енгин ни напомня,че списанието за септември и октомври е налично!

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 21:43 от Damata

# 527
  • Пловдив

Damata, в туитър се шегуват след сторито му, че е жив...
А в инстаграма си, Енгин вече има 1 208 694 последователи: https://www.instagram.com/enginakyurek/

# 528
Предлагам да си лягаме…
Някои вече са го направили.
Утре нов ден- може би и новините да дойдат.

Скрит текст:

# 529
Гледам сериала след напускането на Неслихан и си мисля същия сериал ли гледам. Не искам никой фен да обидя , но в момента в Турция няма по-добра актриса от нея. В Черна любов ме "разби" в последната серия , тук ме оставаше без дъх във всяка една. Такава тежка роля и от желязо да си направен няма да издържиш. В момента Туба ми изглежда като статист. Четох , че писали , че Бурак и отивал . Отива и грънци - освен една външност друго няма. Никакви артистични заложби. И да питам защо решиха Енгин да играе с тази прическа. Ми той отвратителен. Гледам постнали сте снимки с него , не можеше ли с друга прическа. И дори да ме разпнете , но Енгин е прегорял.  Като , че ли е първата му роля. Къде е артиста от Ако бях облак и Каква е вината на Фатмагюл. Не искам да Ви обидя , но той тук преиграва , все едно му е първата роля. Такива напъни в очите. В Ако бях облак не му бяха необходими за да ме накара да повярвам , че обича . Елван е прекрасна актриса , Гюлсие , Гедиз, Фериде ,Каврук. За Неслихан не говоря . Тя във всяка серия ме "разбиваше" . Това дете е готово за Холивуд. И знаете ли , чак сега осъзнавам , че дори да бях си помислила да се самообивам Мелек нямаше да я доведа. Той ще ме изгони , няма да ме изслуша и аз ще простя. Хайде "холан" в кой век живеем. Тя образована ,знаеща толкова езици , може да се реализира навсякъде. И толкова убедително играеше , че аз не си давах сметка за това. Халисе , ако имам възможност , ще я удавя в капка вода. То необразовано , вирнало главата и с л.........на клечка не можеш я стигна. Хайде не си учила , но по цял ден нищо не правиш , вземи прочети някоя книга. Дори да не е на чужд писател , те си имат достатъчно добри. Простотия при нея , до шия. Къде се развива действието , не е на границата със Сирия . Ще стоят синовете до полата на мама. А тя като "фараон". Ако сте чели българската книга Снаха , ще се радвам като в нея Елван с този мъж да роди едни близнаци , та да има нужда от още един байпас Халисето. Пак Ви казвам , не искам никой до обидя , но аз нямям пелена пред очите , за да не мога да направя равносметка кой е добър артист!?

# 530
  • Пловдив

Добро утро в неделя, успешна да е и чакането продължава.

nelka123,  може и да поспорим, но не си заслужава.
Правили сме го с теб, с други съфорумки назад във времето - 2011, 2012 г. и т.н.

Времето е хладничко, да пием чай със Санджар.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 08:26 от mariana51

# 531

Добро утро в ден неделя!
Нека е спокойна, да донесе нови, хубави неща, че като гледам  и чета къде, какво се случва - направо ми става тъжно и болно. Хора загубили домовете и покъщнината си, и вярата си в справедливостта. То да не завали някъде малко по-силен дъжд и става нещо страшно.
Ето това ме тревожи и вълнува.
Не искам да навлизам в безсмислена полемика защо се случва всичко това, но зная едно - виновни сме си ние хората. Не си взимаме поука от преживяното и си караме "друг да го мисли". Да, ама тя "работата вече изтървана".
Ако всеки си върши съвестно задълженията - няма да има поне половината от щетите. Неправилна горска сеч, обезлесяването, непочистените речни корита, неправомерното замърсяване на същите - това е направено от нас /хората/.
Извинявам се, че сабах-сабах  съм песимистично настроена.
Но, това са житейски неволи които могат да застигнат абсолютно всеки.

И да завърша все пак с добри помисли /абстрахирам се от "тролстването, неподредеността и някои груби правописни грешки "бодящи" очите/ - пожелавам добро настроение и вдъхновение за позитивни неща.

За целта - един страхотен Енгин  в началото и прекрасна песен в края на поста!

# 532
Всяко утро е добро когато има в какво да вярваш.
Ако прибавим  и  усмивка, шансът да направим деня си забележителен става много по – голям.
Добавям усмивката на красивия Енгин,талантлив,недокоснат от времето, винаги различен и забележителен.
Добро утро момичета!
Жалко е,това което се случва на бедстващите хора. Лошото е,че става  по- често и нищо не се променя.

# 533
Привет момичета!
Стана обяд,времето е хладно и малко ,по малко ще започне да се чувства есента!
Щъркелите още преди 10 дни си тръгнаха от тук,още 20 дни и лястовичките и те ще ни напуснат.
Момичета, желая ви хубав ден!
И снимка на Санджар Ефе с къса коса!
Напук на душманите!

# 534
Разни хора,разни идеали.
През моите очи Саджар  е  любим герой,любима визия на Енгин.
Страхотен персонаж за личностно развитие,промяна,израстване,приемане на различното във времето,премахване на рамки и стереотипи...
Въпрос на гледна точка.Heart

# 535
  • Пловдив

От септември, Дисни+ започнаха ново представяне с актьорите сключили договор с тях.
Ето пуснатите линкове към момента:
1 септември с Аслъ Енвер: https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1565370039703830528
2 септември с Бурак Дениз: https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1565731541556281345
3 септември с Демет Йоздемир: https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1566003075151810560
4 септември с Еда Едже: https://twitter.com/DisneyPlusTR/status/1566350541776732161

Надявам се и с Енгин да има. Супер закачки са се получили.

# 536

Нина  Two Hearts  Дамата Two Hearts  Мариянка Two Hearts
Абсолютно съгласна с всичко написано от вас!

# 537
  • Варна
Здравейте момичета!
Благодаря за поддържането на темата , въпреки липсата на новини , защото четящите сме повече от пишещите . Надявам се скоро да прихванат нашия любимец , а новина за нов проект,  продължение на  стар ще е супер  .
Ако ме питат мен , както Марта беше писала , по-добре да снима за някоя платформа . С тези неразбираеми за мен рейтинги,  сериали непрекъснато правят преждевременно финал .
Щастлива съм от успеха на  "Бягство" . Според мен  Енгин Аюрек  премина в нов  "level " в кариерата си  , не само защото историята е негова , а и като актьор .
nelka123 Неслихан си намери  перфектния партньор и вече снима новия си сериал . Пожелавам и успех и висок рейтинг до финала!
А на вас момичета,  хубав ден!

# 538
  • Пловдив

Обичам тази емотиконка:

# 539

Доказан!

Общи условия

Активация на акаунт