Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 421

• 31 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Кафето е добра идея, че пак позаспахме / особено аз/, но 18 часа работа ми дойдоха в повечко. Обаче нямам избор.

# 616
Кафето е добра идея, че пак позаспахме / особено аз/, но 18 часа работа ми дойдоха в повечко. Обаче нямам избор.

Не е нормално, няма хора ли, Марта

На 15 септември нещо във връзка с бягство ли чакаме 🤔

# 617
На 15 септември нещо във връзка с бягство ли чакаме 🤔

Чудесна снимка на Енгин/Мехмет.
Най-вероятно СЦ нещо ще съобщи.

Скрит текст:
И да, няма хора - всички вземат по някой час отгоре за да има 1 човек на работа.  Ако никой нищо не вземе - ще има все едно  нулеви дни. Положението с нашия кадър е повече от сериозно, но никой не го интересува - изцеждат ти силите докрай и докъдето можеш... А най- тревожното е, че няма желаещи да учат нашата професия. Отговорна, много работа и ниско платена. Сега се учи 4 години, излизат се със степен бакалавър, а после насреща - едно нищо.

# 618
  • Пловдив

Дамата, къде си???
Енгин пусна в сторито си това, което преди малко пуснаха от списанието - неговият разказ.
https://www.instagram.com/p/CiVCEh5Dt0-/

# 619

Дамата, къде си???
Енгин пусна в сторито си това, което преди малко пуснаха от списанието - неговият разказ.
https://www.instagram.com/p/CiVCEh5Dt0-/

Привет!
Тук съм ,само че сега!Бях първа смяна на работа оттам до Пазарджик  и така!И аз го виждам чак сега,2 часа по късно!
Нищо Марианка ,следващия път дано го хвана!
От понеделник,пак съм в отпуска! Може другата седмица да се активизира момъка!
То като да не вярваш!

# 620
  • Пловдив

Добро утро в неделя, успешна да е.
Ден след ден чакаме, дано вече научим нещо ново за Енгин.

# 621
Добро утро!
Спокойна и релаксираща неделя!
И дано да изскочи нещо ново!

# 622

Добро утро момичета Two Hearts
Нека имаме спокойна и релаксираща неделя.
Почивен ден, но и същевременно може да се свършат някои неща в къщи например.
Лично аз обаче съм сега-засега с чашата кафе в ръка... Снощи премина една кратка буря със силен вятър, който събори всички жълти и изсъхнали листа и в момента навън е картинка есенна. И въздухът промени сякаш аромата си /изключвам този на печени чушки, който е баш характерен и то особено за почивните дни/. Мирише си вече на есен.

# 623
Добро утро! В очакване на хубави новини People Eyes

Марта Purple Heart

Скрит текст:
Нали съм от другата страна на "барикадата" Wink - а аз очаквам добро отношение към майка ми от преуморен ,незаплатен и немотивиран персонал ,трудна работа. Много страшно става ,особено в малките градчета, за хората без големи финансови възможности - здравеопазването се превръща в сървайвър. Страшно много уважавам всички медицински работници - от лекари до санитари. Безкрайно съм благодарна, дължа живота си на Кардиохирургията в Сърце и мозък Бургас, нямаше и един момент да съм почувствала незагриженост и безпокойство, напротив - освен професионалисти ,бяха и много мили и добри. И съм сигурна,че отношението към пациента е голям процент от успешното лечение.
  Така че Марта, поклон пред труда ви Hands Pray и дано въпреки всичко успявате да съхраните човещината в себе си.

# 624

Араселиа Two Hearts
Трудни са нещата и то много. Ако не се вземат  спешни мерки има риск хората в по-малките населени места да останат сами със себе си / не, че това вече не е факт  и то осезаем/. Казват, че щом човек започне с носталгия да си спомня  отминали по-добри  неща - вече е на една по-такава възраст. По пътя на тази логика - аз  явно вече съм престаряла старица, защото зная, че преди време дори в най-малките села е имало училища и здравни служби /лекар/и, сестра и акушерка, както и стоматолог - раздана съм на село, както и брат ми/...  Къде е всичко това сега?
Да не говорим за читалища и други подобни институции.
А един от най-ранните ми детски спомени е за празнично хоро на площада и то всяка седмица. Народ,  свири музика, деца тичат наляво-надясно. В съзнанието ми и до ден днешен е миризмата на цветя /петунии/. Години наред се сееха в едни каменни саксии и то особено по селата. Сега асимилирам, че баба ми е стояла на приказки с други жени баш до такава явно саксия.
Ех, спомени, спомени...

Дано само не идват времена на самозвани знахари и лечители, че тогава ще стане страшно...
И да съм по темата...

# 625
Марта, това беше наистина голяма измишльотина, да не река глупост - "лечението" на Санджар с кравешката кожа 😂
  Но в тоя сериал така си тръгна - никой не може да ме убеди, че паднала жена от високо, потрошена и дрогирана с един куп химия, може да запази бременност и да роди здраво дете.

# 626
  • Пловдив

Големи сладури са тук.
Един неделен поздрав:

Скрит текст:

# 627

Гени...  Характери...
Знаете ли понякога се замислям за нещо  с много "Ако".
Ако, Неслихан не беше напуснала изобщо сериала, а беше "пропуснала" просто няколко серии - в 1 да я търсят, в още 1 да е в болница и историята да продължи с омъжена майка, самотен баща и дете отново стоящо между дилема.
Ако, Ураз не беше заявил, че многото снимачни часове го изморяват и по тази причина напусна също сериала , а беше останал - как щеше да продължи историята.  Видяхме, че Гедиз приятел на Санджар не е, ама дали щеше да е съпруг на  Наре?
Ако, Бюлент беше останал и Кахраман, заедно с  бебе и съпруга бяха се върнали, след като е разбрал, че Елван е негова сестра.
Всъщност интригите щяха да бъдат  супер интересни в оставащите  така или иначе 13-15 серии

# 628
  • Пловдив

Е, няма други екранни баща и дъщеря да са такива садури.
Марта, кой каквото си направи.... друг не може да му го направи.
За всички се отнася.

https://twitter.com/enginceEA/status/1568944543311040512

В Анкара.

# 629
Привет  момичета!
Неделята бавно отминава без хабер !
Есента осезаемо заема местото на горещите дни.
Нещо бомбастично,ще да е замислил Енгин,за да няма ни вест,ни кост от него наникъде!Дали е ходил да се гмурка,и къде?
Дали твори над нещо ново?Как ли му мина лятото?Въпроси колкото искаш,а отговори нямаме?
Дано скоро разберем!

Общи условия

Активация на акаунт