Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 421

• 31 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CggxFf2IgZ1/

Тази снимка ни я пусна Шинаси Серче/Şinasi Serçe - фотографът на сериала.
В туитър пишат, че отново са останали без дъх, тези изгледали епизод 7.

araselia, дано има 2 сезон, не вярвям, ама знае ли се...

# 76
# 77

Снимките са на Зейнеп и малкото момиченце - интересно Мехмет ли ги е правил, кога и при какви обстоятелства.
Тази серия и още една в която най-вероятно ще имаме развръзка на историята.
Да видим утре-другиден дали ще имаме серията за гледане? Дано!

# 78
  • Пловдив

Ох, започнах да гледам оригинала.
Ебу Залим знае, че Зарифе е сестра на Зейнеп.

# 79
Марианче, коя беше Зарифе 🤔 Гаднярката-терористка ли, която заведе Зейнеб на пазара за роби

# 80
Марианче, коя беше Зарифе 🤔 Гаднярката-терористка ли, която заведе Зейнеб на пазара за роби
Ще е доста напрегната тази серия, както  и другата!
Абу Залим,ще си изяде шушоните от яд!
И нова снимка имаме от Шел,с Енгин,Айше,Бахадин и онази приятната жена от миналата година на рекламата на Шел,не и помна името!

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 18:59 от Damata

# 81
От къде излезе, че Зарифе е сестра на Зейнеп?И как не се разпознаха?

# 82
За месец и половина последователите на Енгин Акюрек в Инстаграм нарастнаха с 200 хиляди и вече са 900 хиляди:

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 00:43 от Burkina

# 83
За месец и половина последователите на Енгин Акюрек в Инстаграм нарастнаха с 200 хиляди и вече са 700 хиляди:

Това не е ли 900 ?

# 84

Да,Марта, 900000 са!

# 85
Изгледах си серията на “ДП”
Поне режат оригиналните на интересни места…

# 86
За месец и половина последователите на Енгин Акюрек в Инстаграм нарастнаха с 200 хиляди и вече са 700 хиляди:

Това не е ли 900 ?
Да, поправих го, мерси, Марта. Извинявам се, печатна грешка в бързината. Аз на 4-5 места сложих това съобщение (из Фейса най-вече), добре, че само тук съм сбъркала. Последователите са нарастнали от 700 на 900 хиляди между 10 юни и 27 юли.

# 87
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък, успешен и прохладен да е.
Днес ще имаме превод на епизод 7.

# 88
Добро утро!

Марианче Heart

Като чета възторжените отзиви любопитството ми расте

"не може да се излезе от ефекта на епизод 7. Страхотно изпълнение на Onur Bay. Енгин Акюрек е уникален."

"Епизод 7 от #Kaçış ме разбива. Сцените на #EnginAkyürek и #OnurBay са толкова красиви.  #ArasAydın играе ролята си много добре. Дано Мехмет не си развали психиката заради нещата, които е преживял. Много съм любопитен за края на сериала."

"Приятели, що за сериал е това, аз буквално живея докато го гледам. Преминах края с несигурен край 1 минута по-късно, тъжно е, че чакате от 2017 г. толкова красива продукция, която не е ясна, но се справи с днешните проблеми по поразителен начин. Продукция, което е трудно да се преодолее #Kaçış"

Поздрав със страхотния саундтрак , много ми харесва музиката Heart Eyes

И аз така Blush

"Не издържах през деня, гледах кой какво е написал и видях спойлери разбира се Simple Smile Както и да е, няма значение, въпреки всички спойлери, все пак е сериал, който те кара да го гледаш с нетърпение #Kaçış I надявам се скоро да получим добрите новини за втори сезон. Между другото, Енгин Акюрек, ти си различен."

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 06:48 от araselia

# 89

Добро утро момичета 💕
Хубав и спокоен ден!
С нетърпение очаквам и новата серия.
Да пием по кафе и да си организираме четвъртъка.
Coffee

Общи условия

Активация на акаунт