Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 593
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами и бебета. Не знакм во му стана на тоя форум ама до сумати време не можеше да се влиза или да се пише.
На именниците честито и успех във всичко!
Отивам да ви чета

# 91
  • Русе
adella, вчера ти бях отговорила за педиатъра, но не знам дали си го прочела преди да се затрие. Велев ни е педиатър ( и на бебо, и на мен).

# 92
Благодаря на всички ви  Heart Eyes за прекрасните пожелания
Освен за Ч.Р.Д. бих искала да ви почерпя и за именния ми ден - св. Анна 2 в 1 Wink

party023  party023  party023  Party Time Tada beer3 beer3 beer3 Wine Glass Wine Glass Wine Glass smile3537 smile3537 smile3537

# 93
  • на брега на Дунав
Уф, вече си мислех, че нещо не ми е наред. Докато прочета постингите ви от днес, паднах в недоумение как пък толкова съм се заблудила с поредната страница на темата. Уж до вечра виждах 14 днес виждам 5,  newsm78. Ей вкарахте ме в дълбок размисъл с тоя загубен архив, ама поне утехата е че главата ми е наред все още  smile3532
Честит рожден ден на  Munichka и Irenahr! . Да сте винаги обичани и желани жени и страхотни майки.  newsm51
Честита половин годинка на Ади, Боян, Йоана, Лора и Йвайла. Много да слушкат мама и тати и да ги даряват с много усмивки и положителни емоции.
Честито и на всички именнициnewsm51
За снимките в постингите: Определено те внасят много цвят и колорит на темичките ни, но и аз си мислех дали не тежат прекалено много, че и ние доста големки ги оставяме понякога. Макар, че се теглят от външен източник (те реално не са в темите ни), дали все пак не тежат - ако някой ме разбра какво казах, че то и аз едвам се разбрах  Joy. Май Пепитка трябва да се произнесе по въпроса, защото тя е по спец в тия работи. В моята работа като тегля файловете от друг източник не ми тежат толкова  много на основния файл, ама с форумите незнам как стои въпроса  newsm78, че все пак тук има огромно количетсво информация и не може да се сравни с един малък проект. Но така или иначе не мисля, че изгубването на архива има някаква връзка със снимките.  Peace Пък въпроса със снимките може спокойно да си го решим и без да изпадаме в крайности и съвсем да не пускаме снимки. Просто не трябва да прекаляваме и да смаляваме максимално снимките, когато ги постваме. Ей голяма философия му ударих пак ...  Embarassed
Незнам какво да го прая моя момък. Трепя се аз да му правя домашно пюренце от картофки пък той такъв рев му удря като го подуши само, че целия блок вдигаме на крак  Weary. Нямаше да ме е яд толкова,  ама човека предпочита простите безвкусни пюрета на Ганчев, та чак ушите му плющят  smile3515. Бе то и от любимата му каша слагах в картофите и пак не ще  smile3514. Как успява да разбере, че има картоф не ми е ясно  newsm12. Та сега, за да яде пюрето на мама се налага да смесвам с Ганчевите буламачи. Пък тези треволяци броколите как ги мели следко сладко, като нищо освен малко млекце не слагам в тях  newsm78. Та се чудя чак толкова ли им са объркани вкусовите рецептори на тия дребните  newsm78. Има ли и други такива като нас . Опа отивам пак да помагам на Сами да ака, че така се напъва милия. Ще почвам май с овесената водя няма да стане инак, че то не може всеки ден броколи само да ядем.  Weary. Чао за сега.

# 94
Здравейте мамчета.
Честита половин годинка на Ади на StoneSour, Боян на Нушинка, Йоана на Zorri, Лора на etiiordanova, Ивайа на isi   

Честит рожден ден на  Munichka и Irenahr!
Желая Ви много щастие,любов и късмет!

Честит празник на всички именници днес! Да сте живи и здрави и много щастливи!
При нас вече времето е ужасно(мъгла) , не сме излизали от няколко дена .
 mimik  Как ставаше това с колажите. Докато се наканя да ги направя и той архива се затрил.
Лек и усмихнат ден.

# 95
  • на брега на Дунав
Момичета все забравям да ви пусна тука един линк. На мен страшно ми допаднаха нещата, които може да се дръпнат от там, пък и мернах и други мами от нашата агитка там та си мисля, че може да ви допаднат нещицата. Препоръчвам ви да разгледате цялата тема има страхотни книги за теглене , направо за всеки по нещо. Дано ви хареса нещо. Ето го линка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141666.0

# 96
Здравейте и от нас тъкмо се зачудих какво е станало пък и пуснах старите бебешорски мой снимки.
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКА НА АДИ,БОЯН,ЙОАНА,ЛОРА,ИВАЙА И НА МАМИТЕ ИМ!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МУНИШКА И ИРЕНААР!  bouquet
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНИТА И ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ! Drunk
Аз днеска нямам никак настроение smile3515,щото съм сърдита на татито  #Cussing out и съм казала че тази вечер излизам с приятелки  Sad ей сега нагласям всичко на детенце и да се гледат  Crossing Arms а пък аз ще ударя една дискотека.Айде да не внасям негативно настроение,че нали предпразнично ама много съм му обидена за дето ходи сам на културни мероприятия.Тъкмо си мислех да ви пусна Дидко с елхата ама се замислих,че Корнелия май има право за снимките.
Лека вечер изпълнена с емоции от празнуващите!

# 97
  • Варна
Здравейте и от нас!
Гадно са се затрили постингите и направо се   #Crazy като видях колко са ни намаляли страничките.
Честити половин годинки на Ади, Йоана, Лора, Боян и Ивайа! Да растат раздрави, усмихнати и щастливи деца  bigdance2  Party Time
 newsm59 на Munichka и Irenahr! Да бъдат много обичани и само щастливи моменти с малките душички.
Честит иман ден на Анитка и Munichka!
На всички пожелавам весело изкарване на празника.
Ние максимално се възползваме от хубавото време и по цял ден сме навън. Дано има още такива дни
  love001 от нас с Хрис

# 98
Честита половин годинка на Ади Heart Eyes, Боянчо Heart Eyes, Йоанка Heart Eyes, Ивайа Heart Eyes и Лора Heart Eyes! Да здрави и игриви!
Честит имен ден на Munichka и Анита, както и на майките на Вили и Зори! Всичко най-хубаво от мен!
И аз да се присъединя към именниците и да ви почерпя по случай празника на моето име. Аз съм само Анна. Много ми хареса Мари. Ако имах мимиченце щях така да го кръстя Мари или Марианна. Живот и здраве по-нататък при втория бебок  newsm03

Момичета, кога ще давате жълтък на бебоците?

спокойна вечер   Flowers Rose reverance

# 99
  • Варна
Благодаря на всички за пожеланията, много сте милички  Hug Heart Eyes

Честит имен ден Мари-Анна и Мunichka! Бъдете щастливи и обичани!   bouquet

# 100
  • Велико Търново
Честито на именничките!Да са здрави,щастливи и много обичани! newsm51

Мари-Анна,аз жълтък ще дам след осмия месец,защото аз още не съм в началото на захранването.Надявам се то догава да съм въвела и плодовите пюрета и месните.

За снимките на Олчето/при майските мами/ и бяха направили забележка,но за размера и ние просто ги намаляхме и нямаше никакъв проблем Peace.

# 101
Имам малко време да честитя на именничките и месечинките! Hug Heart Eyes Hug
Много да сте здравички всички!

Корни, поредно голямо благодаря!  bouquet
Наполовина съм готова, утре ще се види резултата!

И ние в началото не понасяхме картофа, но му го спрях за около седмица - две и сега като го пробвах пак, той се хилеше на всяка лъжица. Не добавям абсолютно нищо. Натюр, на мен лично не ми допада, ама дечко наистина не знае що е това вкус.

# 102
  • на брега на Дунав
Сонка  по-спокойно миличка, те мъжете понякога са такива .... ама нали са си нашите ще си ги търпим. Я върви си се насърди на дискотеката  Joy пък татито да се отрезвява с бебка.  Mr. Green. Иначе за снимките по-скоро разсъждавах наглас, че някой беше споменал нещо преди мен ама кой беше  newsm78. Въпроса е не да не пускаме снимки според мен, а да пускаме с мярка, а за някой да пускаме само линкове. Но понеже незнам дали това ще помогне затова рекох Пепи да се произнесе  Peace
Емси   bouquet (ще чакам за снимчица)

# 103
[Мари-Ана,аз незнам точно кога ще въведа жълтъка,но когато му дойде времето,тъй като захранвам бавно и засега от 15 дена сме на плодови пюрета,а след още няколко започвам оризовата каша,та преди да въведа жълтъка,трябва да съм въвела и зеленчуковите и месните пюрета,и това сигурно ще е към 7месец.
Ние днес се размазахме от разходки и вече вместо крака сякаш имам някакви трупчета,та след малко отивам при децата и правя едно голямо гуш,та дано се смили над мен бебка и ме остави да спя цяла нощ Praynig Praynig Praynig
Лека и спокойна нош на всички! Heart Eyes

# 104
Здравейте!
Първо сърдечно ви благодаря за съпричастността около тревогите за Бобчо.
слава на Бога, успяват да му свалят температурата и вчера е направил само един гърч (звучи ужасно, ама на фона на тези 4-5 от предишния ден...
Изследванията не показват наличие на менингит, дезинтерия, пневмония, все от тоя род. Последните съмнения са, че причината е незабелване на пишката или възпаление на пикочните канали. сега е на антибиотици, но се надявам скоро да се оправи . Майка му е значително по-спокойна. Още веднъг-БЛАГОДАРЯ ви за подкрепата, която ще предам на майката когато я видя

И сега...ние сме ок. Йоана днес се скара с едно бебе за играчки hahahaТа сложили сме ги да седят в неговото легло един срещу друг и сме ги затрупали с играчки. Йоана си взима един гумен чук и почва да си го яде. От там Ицето почва да и го дърпа, а тя да мрънка JoyНакрая й го взе. После тя си го взе обратно и той като се разплака...Та махнахме чука и решихме проблема hahaha
Ми засега това е от нас
Лека нощ на всички

Общи условия

Активация на акаунт