Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 505
  • 285
  •   1
Отговори
# 285
Бре маи няма никои др като мен-дето да не го лови сън  Crazy
 Дечко спикна,тати също похърква блаженно,а аз съм се опулила и не ми се ляга.
 Днес маи не бяхте много активни(както никога до сега,да имам време да ви чета,а  да няма какво Party)
 Та днес бях започнала да пиша,относно празничната депресия която ме задушава.Не че нещо не ми е наред-напротив:имам си най-пректасното малко същество което ме радва нереално много,мъж който безкрайно много ме обича......и  какъв ми е проблема не знам.Това че на нова година скъпия е на работа направо ме съсипва,ама какво да се прави-такъв ми бил късмета.Не сме ние единствените който живеят с родители,ама и с това не се свършва света-нали?Защо тогава позволявам на това толкова кофти настроение да ме тормози така?Я и др дето се чувстват кофти да си излеят душичките-та нали за това  се подвизаваме  тук за да си споделяме и да ни олеква,а туку виж сме успели да се излекуваме една друга.
 Мойте родители са доста далече-чак във Варна и може  би това че няма как да  ги поканя (защото сме натъпкани като хлебарки в кибритена кутиика в  този вмирисан  панел)адски ме депресира.Иска ми се да съм с някои близък  на сърцето ми човек когато часовника отброява последните минутки на тази толкова вълнуваща година,да го гушна и да си пожелая нещо-хубаво!
 Момичета вие сте моето семейство Cry и ви призовавам да посрешнем заедно новата година-тези които са като мен и ще бъдат сами -нека се оговорим да влезем в някой чат канал и да си кажем ЧНГ-какво  ще кажете?
Бре аз се олях с писането  Blush извинявам се ,аз само седнах да почета и да си допия биричката  beer2 а  то какво стана   typeuu не  се  усетих кога  изписах толкова много
 лека вечер на всички -целувам ви
p.s  а ето и малко снимчици от  нас : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=83932&view=1

Общи условия

Активация на акаунт