Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 506
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Лида, много сте сладки, а за Любима нямам думи  Hug А и тортата е много красива!

Нинани, хранителният режим на Ени е много сходен с вашия:
7.30 - кърма+100мл. АМ
11.00 - 160мл. АМ
14.00 - 10 чаени лъжички плодово пюре или каша + 100мл. АМ
17.00 - 160мл. АМ
20.00 - кърма+130мл. АМ
След последното хранене заспива сладко, та чак до сутринта Simple Smile
Часовете са ориентировъчни в зависимост от настроението на госпожицата.

Butterfly, и на мен често ми се случва да ми се вие свят и да ми премалява през деня, когато сме само двете с бебка. Но в такива случаи гледам да се мобилизирам и да не се предавам на страхове, защото знам, че от мен зависи и Ени да е добре. Тази мисъл ми дава сили и ме държи в трудни моменти.

На момичетата, на които предстоят коледни балове, пожелавам да са красиви и искрящи, и да се веселят!  Flutter

Дидолинке-Мандаринке, нали искаше да видиш моята "Усмивка", ето я:

Спокойна и сладка нощ за всички!

# 256
Здравейте мили майчета и красиви бебочета  newsm51
Вили имаш подкрепата на цялото ни семейство и съм сигурна, че утре няма да има проблеми и Илиянка ще се пребори, защото е силна като майка си и баща си  smile3521 Целувки и успех и утре ви чакам на кафенце   love001
Butterfly как ще те забравим това е ъпсурд  smile3534 и много се радвам, че при вас е преминало всичко... И аз се надявам на още едно бебче, но малко по- нататък, нека Иванна да порасне, че да може да ми помага... Сигурна съм, че ще се справиш... Целувки на Вики от Иванна  kiss
Лида сртахотни сте пу- пу  newsm10
Аз утре съм на контролен преглед от уретероскопията и силно се надявам да няма повече камъни, че както е започнало пак да ме приболява незнам какво да очаквам  newsm45 Моля се да е еднакратен случай и да мине ама май няма да стане тази  newsm17
И сега един въпрос към мамите пред които торти човек не може да си удържи лигите... Дайте рецепта на някоя лесна и бърза тортица, че ни предстой половин годинка, а не искам да купувам торта??? Благодаря педварително  smile3501
Таталина малката е много сладка и пораснала да я нацелуваш от нас и живот и здраве ще се видим щом започне хубавото време  Hug

Лека и спокойна вечер от мен  newsm51 smile3524 55

# 257
  • Канада
Здравейте момичета!
Днес не се свъртяхме в къщи с Ванко!Тук времето тези дни е прекрасно и ние го използваме най пълноценно!Днес няма да пиша много,че татито чака за компа,но стискам палци на Нана на Вили всичко да е наред,също така и на  TABBY прегледа да е с добри резултати! fingerscrossed
ninani радвам се че при вас нещата не са сериозни newsm10
Tatalina,Ени е голяма чаровница.Много да я нацелуваш  love001
lida,Любима е страхотен сладур,а тортата е много оргинална!
Мъжо вече ми е седнал на врата направо,ще ставам Mr. Green
Само да честитя на всички месечинки!Да са здрави и весели и много послушни!  newsm59
Ще ви пусна и малко снимки на къщата, малко е неглеже все още,ама леко по леко ще се обзавеждаме!Някои от стаите са съвсем празни Laughingама тъкмо Ванко ще има къде да лази на воля скоро време Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85109
Целувки  love001

# 258
  • Пловдив
Ех, един ден нямах нет и толкова неща сте изписали.

Вили, стискам палци всичко при вас да е наред  Peace
Табби и на теб миличка, прегледа да мине и да забравиш за него  Hug
Нинани, радвам се, че Тея е добре и че не е някакъв вирус  Simple Smile
Дани, Ванко е голям сладур. Да го нацелуваш.
Butterfly , пожелавам ти съвсем скоро да се оттървеш от мрачното настроение.
Лида, нямам думи за тортичката. Виждам весело сте изкарали.
Мен ме домързя да правя каквото и да е било. Реших, че за една годинка ще спретнем голям купон, а за половинката само малка почерпка, без нищо специално.  Ето го и моето зверче как реагира на тортата http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1727716
http://snimka.bg/photo.php?photo_id=1727717

Ей, за малко да забравя да се отчета след вчерашния преглед: 7100гр, 66см, което е +500гр и +3см  Mr. Green
Пускам ви ги като линкове да не товаря темата.

Много усмивки и хубаво настроение.

# 259
Здравейте мили мамчета!Да ви се похвалим имаме си зъбче.Но да ви питам и аз как да се справя  с депресия ли незназнам какво е вече.Малката направо ме побърква,докарва ме до лудост,даже и се карам(знам че не трябва и не разбира),но не се издържа,как и обърнеш гръб и се почва един рев.Вече съм на върха на силите си,в чужда страна,без приятели,а мъжа ми го няма по 15 часа.Не искам да и се карам,но просто вече не издържам,поне преди нощно време спеше ами сега с тези зъбчета се буди и мрънка.Но ще гледам да се справя че нямам избор,просто трябва явно по-спокойно да приемам нещата.Съжалявам за постинга.Желая ви приятен ден,аз сега ще лягам да поспа,че малката заспа пак към 12 и нещо,а сега тук при нас(сега живеем в Сащ)е близо 1 през ноща.  bouquet

# 260
  • Варна
Добро утро!
Ето и сутришното кафе със сладките

Вили, аз също стискам палци всичко да е наред Hug
ninani, радвам се, че не е нещо сериозно
Butterfly, мила, не се отдавай на депресията. Мисли за хубавите празници и за това, че ще ги изкараш с новия член на вашето семейство. Това все пак ще са първите коледни и новогодишни празници на нашите малчовци Hug
TABBY, дано резултатите са хубави fingerscrossed
lida, много хубава тортичка и Любима е голяма сладурана  bouquet
Peppita, ама Любчо станал голям ерген бе Grinning Много сладък(пу пу пу)
Tatalina, Ени също много е пораснала и става все по-хубава Hug
Mucunka, честито ви първо  tooth
  love001 от нас

# 261
  • Ямбол
Добро утро!
 agne6a, блаагодаря за кафенцето.Сладките са много вкусни.
Нещо напоследък не мога да се организирам и да се включвам по честичко.За което още веднъж се възхищавам на някой мами във форума.Чак им остава време за такива кулинарни изкушения.
Вили,TABBY, стискам палци!
Много са пораснали Ени и Любчо.Пу-пу.
Butterfly, не се отчайвай.Остави бебока на някой да го гледа и му направи една обиколка по магазините, купи си нещичко и може би така ще си оправиш настроението.При мен това има ефект от както се помня Joy
Приятен и слънчев ден на всички!

# 262
Добро утро, момичета. Не съм ви писала отдавна и като гледам колко сте изписалиииииииии...........
Ние вчера бяхме на консултация и се оказа, че имаме още 2 зъба /общо 4 зъбчета/.  smile3555
Как не ги виждам тия зъби всеки път не знам  smile3537 smile3538
Та така, малката беше малко киселичка - а то какво било. Вече пълзи перфектно и вчера се завря в изгладените дрехи и всичко обърна с главата надолу. Язък за 1ironing Започна да става в 7.30, вместо в 8.30 както досега и започва да крещи колкото глас има. Мъжа ми тая сутрин вика "Тате, ти докато не ме съсипеш няма да мирясаш."  hahaha Тя му бърка в устата в очите, скубе го, прави го луд  hahaha
Да ви питам - вие кога ще давате месно пюре, чудя се дали да го почвам или е още рано.Нашата педи още като навърши 5 м. каза да се дава месно, ама кой я слуша  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Поздрави от нас, пращаме ви и снимки. Айде да идват празниците, че много ги обичам  smile3508 Wine Glass  madnoel

# 263
Ох, добро утро!
Докато ви изчета и то не останало време за писане, затова на бързо ще споделя само как я караме с режима за хранене.
07.00ч. - кърма
11.00ч.-12.00ч. - зеленчуково пюре +кърма
17.00ч.-18.00ч. - каша с малко плодово пюре + кърма
21.00ч. - кърма
03.00ч. - кърма
Първо давах пюрето и кашата между храненията, после след, но и при двата случая преяждаше, защото няма спирка и като почна да ми повръща освен кърмата, тези жълто оранжевите, дето цапат и не се перат се видях в чудо.  ooooh!Та затова сега сме така. По този начин май скоро ще заместим хранене, но аз вече нямам нищо против. Само се чудя кърмата сама ли ще намалее до спиране, защото сега ако прескочим кърмене и се пръскам по шевовете, и след това отново преяжда.
Нощното не може да се спре, всякак опитвах. Вода също не можем да пием, нито пък сокчета.
И аз търся рецепта за лесна торта, предлагам ти да се поровим в готварския.
Агнеша, видях ти питанката в НБМ, мен също ме вълнуваха тези два въпроса, и съм разочарована, че това с яслите се оказа вярно. Ще чакам ако разбереш подробностите около болничните да пишеш.

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 11:04 от emsy

# 264
Добро утро  Wink АгнеШка, мерси за кафето - отивам да го пия, докато малкия хърка и леле...какви сладки си ни направила - взимам няколко и бЕгам Mr. Green
...ей, ама много пишете...отивам да чета  Laughing
Лек ден ви пожелавам Peace

Дидолинке-Мандаринке, нали искаше да видиш моята "Усмивка", ето я:

Да я нацелуваш от мен и моите мъже прекрасната тя  Hug

...аз тази нощ съм се будила на всеки час, а и по едно време като се разплака (нещо го боли милото ми) и няма заспиване...та за какъв режим да говоря ooooh!

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 10:37 от ДИдка БГ пиТКа

# 265
Здравейте и от нас!  bouquet
Агнеша,
много мерси за кафето,а тези малки сладки как ги обичам само,ама не-ще се въздържа от тях! Sick
Ние снощи поспахме добре/пу-пу,да не чува дявола/,малката ми принцеска почти не кашля а и хремата започва да отшумява,дано така продължим и да оздравее напълно след ден,два,а и тези капки Зертек,които са противоалергични и действат малко "приспивно" и сега отново спинка! Peace
Нямам думи за бебоците ,които са имали половин юбилей тези дни,колко са хубави и най-вече колко са пораснали,даже вече ми прави впечатление като се загледам в моята бебка че започва да прилича вече на малко детенце а не на бебенце, Sad,колко бързо растат малките мушички,но това е положението ,важното е да са живи и здрави и колкото и да искаме да бъдат по-дълго време сладки бебоци,живота тече бързо и не усещаме как мъниците порастват Hug
Днес за първи път прявя плодово пюре -тиква и ябълка  ,на малката тъй като ми донесоха домашни плодове,та се надявам прицеса Тея да го одобри и сладко да си го изпапка!

# 266
  • Варна
Добро утро!
Дани, албумът е направен с опция "личен" и не можем да видим снимките

Таби, дано всичкло с теб е ОК  Hug Ще трябва да наблегнеш на биричката  beer Топла /стайна температура/ помага мнпого.

Вили, много целувки на Нана и бързо оздравяване. Горкото детенце, плаче ли много?

Пепи, много целувки на Любчо, много е сладък. Не посегна ли да си вземе от тортичката  newsm38....както я гледа

Ето моето предложение за лесна торта -продават се готови блатове, както и кремове в пакетчета. Сиропирам блатчето леко с компот (с лъжица сипвам по малко) после крем, може да се сложат плодове или ядки, после пак сиропиран блат, крем (може и друг вид) и така. Това е възможно най-най мързеливата торта....щото аз за по-сложни нямам време и умения  Embarassed

Вчера разбрах нещо за болничните, но ще го пусна в следващия пост, че този стана много дълъг.

# 267
Дани, дай и паролата моля Wink

Mucunka Hug Hug Hug разбирам те напълно  Tired дано скоро всичко си дойде на мястото Peace

Селиа и Пепитка - много сте сладки Heart Eyes

# 268
  • Варна
За майчинските през 2007г.
От 01.01.07 ще трябва да ни се издаде болничен от педиатъра, който се депозира при работодателя. От там имат задължението да изготвят необходимите документи за пред НОИ. За нас остава да си чакаме парите по дебитната карта - не както беше до сега от работодателя. Ще получаваме 90% от осигурителния доход до навършване на 9месеца на детето. При мен това ще е месец и 25 дни, но все е нещо...

Другото, което щях да пиша е за дневния режим:
 9.00 каша или зеленчуково пюре +кърмене (сега въвеждам зеленчуковото)
12.00 плодово пюре -цяло бурканче от 190гр.
15.00 кърма или 150мл. АМ ако сме навън
18.00 кърма
21.00 кърма+90 мл.АМ+бисквитка (уж за по-добър сън, но май няма особен резултат)

Дани, за албумчето може да промениш настройките да е публичен или да дадеш парола...

Нинани, ходих при Митковски. Много съм доволна

Ени и Любима са големи сладурки   love001

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 10:57 от Анита_

# 269
Добро утро мами!
Много сте изписали бе,аз набързо се включвам само да ви се оплача пък после кото се върнем от манджата ще ви изчета.Вчера пак дадохме урина и тя пълна с бактерий  ooooh! днес пак и тоз път доки ни пусна  и антибиограма да видим за какво става въпрос.За сега притеснението ми е малко,но нараства с незнанието за тези бактерий  SadРезултат ще вземем май чак във вторник и тогава ще стане ясно.Моля ако някое бебче е имало мамата да ми разясни макар,че то е индивидуално
Айеде чао за сега! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт