Само влязох да се отчета да не се забравяме и да ви пожелая весели празници, ако пак не ми остане време за писане
-mas:. Хайде аз да побачкам малко
, а на вас ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден 
За снимката -пробвай да я направиш без светкавица, може би ще стане по-добре. Хайде чакаме Ви да се приберете и ако е хубаво времето да се видим.
Бързо да оздравява!
и после навън. Усмихнат ден! 

наддали сме 250 гр. при положение че цял месец папкаме кашичка,а от няколко дена и тиква.Иначе сме 6.650 и 66см.Вече не знам да се питеснявам да не се ли притеснявам
.Иначе дечко си е мнг жизненко и веселко.Даже от вчера се справя и със сядането -савсем самичка си седна в количката (от полу изправено положение де).
.
.Хич не ми харесва да се чувствам така-та нали идват празници,толкова много обичам коледа ,а сега нямам никакво настроение

Да са живи и здрави и много щасливи дечица.
много ти се радвам че проявяваш такава смелост и извеждаш малкия сладур при тези температури
в Сф е магливо и аз не смея да мръдна на вън.
възхиштавам ти се !
Има толкова мнг мамчета който не пишат вече

Това е едно,а другото което се оказа/да уточня че бяхме на частен преглед днес,а не при нашето педи/ е че не само че нямаме никакъв рахит,ами дори малката и фонтанела е почти затворена,а с тази доза Вигантол .която ни изписаха ще се затвори за месец,а това не е хубаво! Прегледа я обстойно за двигателни умения,претегли я /7300кг/,пипна я по коремчето ,по гърдичките и каза че всичко е ОК
Аз разбира се и споменах и за злополучното захранване с оризовата каша и тя каза да я включа чак в 7 месец а сега да започвам зеленчуковите пюрета! И сега да си задам на себе си въпроса -моето педи от гората ли е хванато
,лошото е че съм от няколко години при нея,и досега бях доволна,уж е в час ,дори е за късното захранване като мен, а пък ме хвърли в оркестъра с този рахит и с некомпетентното лечение на баткото.

.Хич не ми харесва да се чувствам така-та нали идват празници,толкова много обичам коледа ,а сега нямам никакво настроение

.
колко е голяма Тея

Захраних го вече и с месо- пуешко и пилешко,а сега вече и от кухнята вземаме месни пюренца
Докторът ми каза,че вече мога да давам и попара и да мине на 4-ри хранения,но аз мисля това да го отложа за 7-я месец 
Ама без глад и инат май няма да стане.Инатът си го имам,че понякога и в повече,ама когато готвя или видя вкусотии...
Хайде ако има желаещи да се вталят,да се подкрепяме и дано постигнем някакви резултати 

като ходим до Пикадили ще се огледам за пуешко месо,дали няма замразени бутчета или филе,като пилешкото и ще се пробвам да стерилизирам бурканчета.
. Аз я разредих с кърма и моита принцеса направоооо си изяде пръстите, много я хареса /за мое у4удване де/. Дано това да е временно явление. Та в този ред на мисли маи4ета имам една питанка, колко голямо коли4ество трябва да достигна с ка6ата, 4е сега сме само на две-три лъжи4ки само, преди да запо4на с пюренцата??? Мерси 
.
. 4ао за сега. 

много сте пораснали, кога ще дойдите на Бургаски вечери
, сега е много красиво целия град свети в новогодишна украса
.
радвам се че не сте ме забравили.

, а как ми се иска по нататък да си имам още едно бебенце, ама ме хваща страх как ще се справям с две дечица сама и пак ако изпадна в тежка депресия след раждането, не ми се иска да изживея периода който имах след раждането