Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 508
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
 Здрасти банда   newsm03
Честито на всички празнуващи newsm51
Аз не съм ви забравила и си ви чета , но нали ходя и на работа, та нямам никакво време за писане  newsm12 Само влязох да се отчета да не се забравяме и да ви пожелая весели празници, ако пак не ми остане време за писане  Close-mas:. Хайде аз да побачкам малко  hit , а на вас ви пожелавам един слънчев и усмихнат ден
Ето една снимка и от нас  Joy

# 241
  • Варна
Добро утро в този прекрасен слънчев ден
Агнеша, благодаря за кафенцето и тортичката  Heart Eyes За снимката -пробвай да я направиш без светкавица, може би ще стане по-добре. Хайде чакаме Ви да се приберете и ако е хубаво времето да се видим.

Нинани, честит ти рожденник! Много да е здрав и щастлив, да слуша и да помага в къщи! /Съжалявам, че едва днес, но нали нямахме ток вчера/ Стискам палци на беба Тея и много  Hug Бързо да оздравява!

Мрънчо, много сладко се цапате докато папкате. Как се справяш с работа и с бебе?
Ванко на Дани и той голям сладур станал. Чакаме снимки от новото жилище и с роклята.

Отивам да  1ironing и после навън. Усмихнат ден!

# 242
  • София
Здравейте, момичета!

Честита половин годинка на празнуващите бебоци! Да са здрави и слънчеви!   bouquet

Лида, този сайт с тортите е направо изкушително сладък Simple Smile

Дани, радвам се че вече имате нет и ще пишеш по-често. Много е сладък Ванко Simple Smile

Нинани, стискам палци да не е сериозна настинакта на бебка!  Praynig

Хубав ден от мен!  Party

# 243
Здравейте и от нас  Hug
 Ние преди няколко дена бяхме на консултация и честно да  ви кажа съм малко обезпокоена  Sad наддали сме 250 гр. при положение че цял месец папкаме кашичка,а от няколко дена и тиква.Иначе сме 6.650 и 66см.Вече не знам да се питеснявам да не се ли притеснявам ooooh!.Иначе  дечко си е мнг жизненко и веселко.Даже от вчера се справя и със сядането -савсем самичка си седна в количката (от полу изправено положение де).
 Иначе  днес си взех дебитната карта с детските-поне малко парички са се насабрали-че и аз да се почувствам човек и да накупя малко подаръци  newsm68.
 Момичета има ли някои от вас да се чувства сякаш изпада в депресия newsm78.Хич не ми харесва да се чувствам така-та нали идват празници,толкова много обичам коледа ,а сега  нямам никакво настроение smile3518 smile3545
  Честито на  празнуващите днес -рожденници  и месечинки  bdbaloniДа са  живи и здрави и много щасливи дечица.
  Дани  добре дошла миличка  wavey newsm51 много ти се радвам че проявяваш такава смелост и извеждаш малкия  сладур при тези температури  cold  в Сф е магливо и аз не смея да  мръдна на  вън. smile3501 възхиштавам ти  се !
   Вчера съвсем случайно попаднах на албумчето на прицеса Калина  на Змейковица-ама тя е страхотна-толкова е пораснала и една хубавица е станала-пу пу.Едно миличко ми стана    love001Има толкова мнг мамчета който не пишат вече  Thinking 
 Опа Ади се сабуди -отивам да я храня-лек ден за сега   love001

# 244
Върнахме се от док.и слава богу положението не е сериозно! Peace
Оказа се че не е никакъв вирус а следствие на влажното време,мъглите , и цялата история е с леко алергична нотка,дори и баткото не е трябвало да пие антибиотик,ама нашето педи,бърза #2gunfire #2gunfire #2gunfire Това е едно,а другото което се оказа/да уточня че бяхме на частен преглед днес,а не при нашето педи/ е че не само че нямаме никакъв рахит,ами дори малката и фонтанела е почти затворена,а с тази доза Вигантол .която ни изписаха ще се затвори за месец,а това не е хубаво! Прегледа я обстойно за двигателни умения,претегли я /7300кг/,пипна я по коремчето ,по гърдичките и каза че всичко е ОК Grinning Grinning Grinning Аз разбира се и споменах и за злополучното захранване с оризовата каша и тя каза да я включа чак в 7 месец а сега да започвам зеленчуковите пюрета! И сега да си задам на себе си въпроса -моето педи от гората ли е хванато newsm78 #2gunfire ,лошото е че съм от няколко години при нея,и досега бях доволна,уж е в час ,дори е за късното захранване като мен, а пък ме хвърли в оркестъра с този рахит и с некомпетентното лечение на баткото. smile3516 smile3515
Благодаря ви за палцестискането момичета  bouquet
Анитка, кажи при кой ортопед води Криско, и дали си доволна/ако е някой от тези които ти препоръчах/ Heart Eyes Hug

И накрая да ви кажа на всички много да внимавате и да не извеждате дечковците при мъгла и влага,аз също не съм я разхождала в такова време но ето пак се случи

# 245
  • София
Момичета има ли някои от вас да се чувства сякаш изпада в депресия newsm78.Хич не ми харесва да се чувствам така-та нали идват празници,толкова много обичам коледа ,а сега  нямам никакво настроение smile3518 smile3545
StoneSour, аз бях изпаднала в депресия, но след като родих... беше ми много тежко, няма да изпадам в подробности. Не трябва да се поддаваш на такива настроения, и ако е възможно не стой сама. Търси си компания. Стискам палци по-бързо да ти отмине   bouquet.

# 246
Здравейте момичета!
ninani радвам се че положението не е сериозно, но това за оризовата каша  #Crazy колко е голяма Тея  Confused
Днес цял ден не успях да ви пиша.
Искам да кажа че от стерилната урина има смисъл - дето оревах света преди няколко дни , защото се оказа че Нана има инфекция на пикочните пътища и сега 10 дни сме на антибиотик. Утре ще ходим на ехограф за бъбреците и после ще пиша как е било Praynig

# 247
Здравейте момичета   bouquet
Честито на всички маинали и настоящи месечинковци!Много да слушат радват мама и тати    bouquet
Наистина сте много продуктивни и вече почти е свършила старата нова темичка  Joy
Сега първо да се отчетем с наддаването-вече бебо е 7.800 кг (500 гр за 1 месец) и 71 см. Всички изследвания са му добре и напълно в нормата си  newsm44 Захраних го вече и с месо- пуешко и пилешко,а сега вече и от кухнята вземаме месни пюренца  Simple Smile Докторът ми каза,че вече мога да давам и попара и да мине на 4-ри хранения,но аз мисля това да го отложа за 7-я месец  Thinking
Ох утре съм на банкет на фирмата на мъжо и направо акълът ми не го побира какво ще си облека.То дрехи бол,ама хич не ми стоят добре.Сигурно имам 7-8 килца,които ми идват в повече и трябва да се оттърва от тях  Praynig Ама без глад и инат май няма да стане.Инатът си го имам,че понякога и в повече,ама когато готвя или видя вкусотии... Embarassed тогава са ми слаби ангелите Close Хайде ако има желаещи да се вталят,да се подкрепяме и дано постигнем някакви резултати  Peace
Хайде стига вече,чаоооо Hug

# 248
Здравейте милички  bouquet
Вили дано Нана бързо се оправя и стискам палци всичко да е наред с ехографа.
Нинани защо не пробваш с плодова каша,банан или ябълка newsm78
Камбанке мерси   bouquet  като ходим до Пикадили ще се огледам за пуешко месо,дали няма замразени бутчета или филе,като пилешкото и ще се пробвам да стерилизирам бурканчета.
Дани радвам се че Ванко вече е по спокоен,много е пораснал.
Мранчо как се справяш на работа и с бебе,ти си герой  bouquet

# 249
Здравеите и от нас днес. Ние продължаваме успе6но да се захранваме с оризовата ка6а на Хипп. Нинани много ми е 4удно 4е бебка така ти реагира на ка6ата newsm78. Аз я разредих с кърма и моита принцеса направоооо си изяде пръстите, много я хареса /за мое у4удване де/. Дано това да е временно явление. Та в този ред на мисли маи4ета имам една питанка, колко голямо коли4ество трябва да достигна с ка6ата, 4е сега сме само на две-три лъжи4ки само, преди да запо4на с пюренцата??? Мерси  bouquet
 StoneSour съжалявам за депресията ти, 4есто се слу4ва. Мене със сигурност 6те6е да ме стигне такова 4удо ако си бях в БГ, но тука не мога да си позволя такова не6то, за6тото съм сама /с мъжлето де/ и двамата с бебка раз4итат на мен и моето "добро поведение" ако мога така да се изразя smile3521.
 А беб4овците са толкова слади4ки вси4ките. Целувам ги и ги гу6кам силно Hug. 4ао за сега.

# 250
  • Бургас
Привет мамчета
На всички празнуващи честито
При нас едно слънце като е пекнало та от вчера неможем да се приберем все сме по улиците и купуваме коледни подаръци (тоя месец май бая назад ще дръпнем финансово)ама здраве да е и радост за децата да има
Аз от днес започнах да захранвам и със оризова каша ама то мойто нали циганско бакърче квот му сипеш тва яде
И ние утре сме на банкет ама аз ще се спретна с пуловерче и джинси че нищо офицялно не ми става ама и с 10кила отгоре мъжо вика,че пак съм най най (аз и затва го обичам де Laughing)
А сега искам да ви питам вие още уригвате ли бебчовците след ядене?
И къде мислите да изкарате празниците?

Цунки по муцунки

# 251
Вили1,Тея  след 12 дена става на 6м,но явно не е готова още за каши,а и аз нямам зор да бързам да ги вкарвам в менюто и,постепенно и това ще стане!Стискам палци  на сладурката Нана да се оправи по-бързо от тази инфекция,за съжеление момичетата са по-податливи на тези инфекции,тъй като пикочните пътища са по-къси от на момченцата и бактериите лесно се предвижват по тях към бъбреците Praynig
Ива,не съм пробвала с бананова каша,но на този етап съм решила да изоставя кашите,явно коремчето на детенце още не е готово за тях,така че започвам от утре картоф,после морков ит.н.
А сега  имам едно предложение ,искате ли да напишем какво е дневното меню на бебоците по часове,така ще съберем повече инфо и ще обменим опит. Peace
Нашето меню е :
9ч-АМ
10,30-ПЛОДОВО ПЮРЕ
13Ч-АМ
17ч-АМ
21ч-АМ
през ноща ядем различно-но най-често към3ч-АМ.
Всички часове търпят разминаване -+половин час.
Ами това е засега нашия режим със 6 хранения,като дам и зеленчуково смятам да заменя обедното АМ със зел.пюре!
Айде вие сте на ход,а аз отивам да слагам вечеря че батито ще изяде 4867590 вафли Мура,докато пиша!
 Joy

# 252
Здравейте,-да се отметна и аз при писалите...че след малко 8се прибира татито от път и ще му обръщам значение.....
Честито на месечковците!
На Нана-бързо оздравяване....дано резултатите от ехографията да са отлични.. Praynig
Сонка-и на теб стискам палци....
Нинани-точно заради такива компетентни съвети и аз си смених педката-щото докато нямах зор ме устройваше,но баткото ми се разболя два път/слава богу бързо и леко му мина,пък и за сефте ми се разболя на 2години и половина/,но точно тогава се оказа,че нито на навременна ,нито на компетентна помощ мога да разчитам....Та те съветвам до края на месеца да си харесаш друго педи на което да можеш да разчиташ/щото е глупаво да ходите на две места-и най-вече да си плащаш за нещо,за което  вече е платено/
За депресията- StoneSour,освен от раждането ие възможно и от мрачното време да е....и от еднообразието в което преминават дните и нощите ни...дано празниците ти се отразят в положителна насока..........Аз пък имам проблеми с т.нар.бебешки пубелтет на баткоот и съм в крайно "психясало"състояние ...и вече си мечтая да ме приберат в лудницата-за да си почена малко от обяснения,повтаряне и безмислени спорове/обикновено на висок тон/
Дани-честита ви нова къща...само с хубави мигове и хора да е пълна....А Ванко-голям чаровник....
И за Стефчо/на Мрънчо/,да кажа-понеже скоро и аз не го бях видяла...ама днес ни изненадаха в парка-да знаете-на живо е още по-голям сладур...и е послушко....
Хайде-татито си дойде...оставям ви до утре...

# 253
Пак съм аз, само исках да пусна малко сним4ици и от на6ата половин годи6нина.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=84991

# 254
  • Den Haag
ДИдка БГ пиТКа   Hug много сте пораснали, кога ще дойдите на Бургаски вечери  Wink, сега е много красиво целия град свети в новогодишна украса  Grinning.
kambanska ,TABBY  Hug Hug Hug радвам се че не сте ме забравили.
Незнам депресия ли е, но от известно време бях изпаднала в странно състояние, страхувах се да остана сама с малкия, защото постоянно ми се виеше свят, чувствах се ужасно изпадала ли е някоя от вас в такова състояние, ужасно е  Cry Cry Cry
Сега да чукна на дърво се чувствам по добре, мисля че може и да е от преумора като няма кой да ми помага  Sad, а как ми се иска по нататък да си имам още едно бебенце, ама ме хваща страх как ще се справям с две дечица сама и пак ако изпадна в тежка депресия след раждането, не ми се иска да изживея периода който имах след раждането  #Crazy Sick #Crazy

А какво става с Мишелка чували ли сте я, писала ли е?

Общи условия

Активация на акаунт