На море в Турция - тема 75

• 72 150
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
RelaxedSmileЗдравейте, живот и здраве ще летим от Варна на 09.09 за Ефталиите, че се чудя дали тук ще намерим компания. Thinking

# 121
RelaxedSmileЗдравейте, живот и здраве ще летим от Варна на 09.09 за Ефталиите, че се чудя дали тук ще намерим компания. Thinking
Ние сме от 11.09 в Ефталия аква Simple Smile

# 122
Здравейте, искам да попитам дали искат ваксини или пср тестове за влизане в Турция? Някой може ли да ми каже къде мога да следя информация, тъй като ми предстои пътуване.

# 123
Здравейте, искам да попитам дали искат ваксини или пср тестове за влизане в Турция? Някой може ли да ми каже къде мога да следя информация, тъй като ми предстои пътуване.
В момента нищо не искат. А се следи на сайта на Външно министерство.

# 124
Здравейте, мнение за Бодрум, хотел Ayaz Aqua

# 125
  • Някъде в Европа...
RelaxedSmileЗдравейте, живот и здраве ще летим от Варна на 09.09
.
Ние сме от 11.09 в Ефталия аква Simple Smile

На 9.09 тръгваме с автобус за Аква..компания сме от няколко семейства с големи деца, тийнове..

# 126
Здравейте, в края на месеца ни предстои почивка в Кушадасъ със собствен транспорт. Ще пътуваме с 3 деца. Моля да ми препоръчате маршрут от София и евентуално съвет къде може да направим междинна почивка, но ми се ще да сме минали 2/3 от пътя.

# 127
Гледам, че сте коментирали пътуването в Турция само с лична карта. И мен живо ме интересува дали наистина вече може и без паспорт, но някак не се доверявам само на медиите, защото информацията е противоречива.

На 27.07. обявиха, че вече може, но пък сега попадам на тази статия от 04.08. и взех да се колебая.
https://www.chernomore.bg/a/10-bulgaria/242995-ezi-tura-za-bez-p … ete-na-granitsata

Нямаме паспорти, а съм харесала почивка, за която нямаме време да чакаме за обикновена поръчка 30 дни, а експресната е двойно по-скъпа и просто не си заслужава ако наистина вече се минава само с лична карта. Рискът, разбира се, също не си струва, та ако не е сигурно, май ще трябва да се откажем. Sad

Ще се радвам ако някой сподели личен опит в близките дни, че този вид информация я считам за най-достоверна. Blush

# 128
  • София
Гледам, че сте коментирали пътуването в Турция само с лична карта. И мен живо ме интересува дали наистина вече може и без паспорт, но някак не се доверявам само на медиите, защото информацията е противоречива.

На 27.07. обявиха, че вече може, но пък сега попадам на тази статия от 04.08. и взех да се колебая.
https://www.chernomore.bg/a/10-bulgaria/242995-ezi-tura-za-bez-p … ete-na-granitsata

Нямаме паспорти, а съм харесала почивка, за която нямаме време да чакаме за обикновена поръчка 30 дни, а експресната е двойно по-скъпа и просто не си заслужава ако наистина вече се минава само с лична карта. Рискът, разбира се, също не си струва, та ако не е сигурно, май ще трябва да се откажем. Sad

Ще се радвам ако някой сподели личен опит в близките дни, че този вид информация я считам за най-достоверна. Blush

Към днешна дата, около 13 ч плащах почивка в Кушадасъ, изрично питах, човека, при който платих е водач на групи към Анталия от Турс Клуб. Точните му думи са ДОБРЕ Е ДА ИМАТЕ ПАСПОРТ. Голям процент автобуси минават с карти, да не кажа над 95%, но има и такива, на които жената на митничаря я е боляла глава предната вечер и действат по стария начин.

# 129

Нямаме паспорти, а съм харесала почивка, за която нямаме време да чакаме за обикновена поръчка 30 дни, а експресната е двойно по-скъпа и просто не си заслужава ако наистина вече се минава само с лична карта. Рискът, разбира се, също не си струва, та ако не е сигурно, май ще трябва да се откажем.

При регистрация в хотела може да не ви признаят личните карти. Обикновено искат задграничен паспорт.
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/bez-pasport-za … tsata-499992.html

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 22:01 от Joniboy

# 130
  • София
Специално попитах за деца под 18 години с паспорт все още. Понеже аз ще съм без бащата и съм с декларация, нищо че детето ми е на 17 години и има лична карта-трябва паспорт.
Другата седмица ще отида за билети за автобуса ще знам с точност. Но днес като минах да попитам за цена, жената ми каза ми ....носете и лични карти и паспорти.
Факт,че в сайта на Мвнр не е описано че може само с л.к за мен е правилно да е с паспорт. Има оплаквания, че са връщали хора, аз няма да рисувам ще нося и двете.

# 131
Аз винаги нося и двата документа когато сме в чужбина. Едните в сейфа на хотела за всеки случай, че всичко става... Много разкази на близки съм слушала за кражби, по цял свят.

# 132
  • София
Гледам Last minute офертите и нищичко не мога да избера.

Дали има шанс да намеря хубав хотел за около 1000 лв. на човек със самолет?

# 133

Кои сайтове гледате ?

# 134

Кои сайтове гледате ?
А за кой период го търсите, че и Аз търсих, ама със самолет са си цифра

Общи условия

Активация на акаунт