Камъни в жлъчката - тема 9

• 46 630
  • 1 034
  •   1
Отговори
# 270
Имаше една по-млада,която беше само с лек разрез на пъпа 🤔

SatisfiedSatisfiedSatisfied

Доли, една от сестрите се шегуваше с мен (явно да разсее напрежението ми): Ама вие сте на 43! Неее, сбъркали са ни пациента, не е възможно. Е, сега ще имате сааамо 3 дрееееебни дефекта по себе си. (Явно визираше дупките). Аз отговарям: Аз съм ветеран, няма да ме загрозите! (показвам й белезите от ваденето на бъбрека и т.н.)

При мен имаше два конеца, свалиха ми ги при изписването, сложиха ми лепенки, които казаха да махна след 7 дни и да се къпя с тях спокойно.

# 271

Доли, една от сестрите се шегуваше с мен (явно да разсее напрежението ми): Ама вие сте на 43! Неее, сбъркали са ни пациента, не е възможно. Е, сега ще имате сааамо 3 дрееееебни дефекта по себе си. (Явно визираше дупките). Аз отговарям: Аз съм ветеран, няма да ме загрозите! (показвам й белезите от ваденето на бъбрека и т.н.)

При мен имаше два конеца, свалиха ми ги при изписването, сложиха ми лепенки, които казаха да махна след 7 дни и да се къпя с тях спокойно.

Явно това е практика на др Горанов-само 2 конеца ,които ги махат на изписването и лепенки за
 7 дена.Така е много по-удобно.

# 272

Явно това е практика на др Горанов-само 2 конеца ,които ги махат на изписването и лепенки за
 7 дена.Така е много по-удобно.
Доколкото разбрах сте се оперирали при д-р Горанов в Пълмед? Имахте ли болки след операцията, кога проходихте и след, колко дена Ви изписаха? Колко Ви струваше лапороскопската операция в Пълмед?

# 273
N.U.A.-Да оперирана съм от др Горанов  в Пълмед  преди 1,7г..Нямах болки след операцията ,защото имах система след операцията.Изписаха ме 2 дена след операцията.Струваше 980 лв
2 часа след операцията  ходих из стаята.

Последна редакция: пт, 03 фев 2023, 10:39 от lavaca

# 274
Някой би ри казал колко дни е престоят в болница (ВМИ) след лапароскопска операция за махане на жлъчен мехур? Ако е направена операцията в сряда, кога изписват?

# 275
  • Sofia
Пътеката е 3 дни.
Може и в четвъртък да изпишат,но по-добре в петък.

# 276
Doli, брагодаря. Ние пратихме 900лв в допълнение на пътеката, но са казали, че операцията ще е след два дни (в болница е майка ми). Тези три дни включват ли и престоя преди операцията? Тя е на 79г и на другия ден 200км във влак, не знам дали е удачно!

# 277
  • Sofia
Не знам.
Може да я изпишат и на следващият ден отново прием за 3 дни 🤔 ,но не съм сигурна...
При мен нещо подобно стана в Софиямед.
Бях на лечение 7дни,изписаха ме и в деня на операцията отново прием за 3 дни,но беше преди 8год.

Ще има ли придружител във влака?
Не е много ок сама да е.
Сигурно и багаж ще има...

# 278
Doli, брагодаря. Ние пратихме 900лв в допълнение на пътеката, но са казали, че операцията ще е след два дни (в болница е майка ми). Тези три дни включват ли и престоя преди операцията? Тя е на 79г и на другия ден 200км във влак, не знам дали е удачно!

Според мен -не. На мен първите дни ми беше гадно при най-млякото друсвана, а 200 км не са малко.

# 279
  • Sofia
По-добре ако може да остане поне за седмица в София с придружител.
Конци сигурно ще има да се махат на 5-ти или 7-ми ден.На възраст е жената,а пътуването доста дълго...

# 280
В моята стая имаше жена на 82г и я държаха една седмица , заради възрастта и да не я разкарват 2 пъти.Говорете с лекаря да остане 5 или 7 дена ,защото ще най-добре за нея.

# 281
Много ви благодаря дами. Нов въпрос изникна днес! На майка ми правиха ЕРПХ по Коледа и в епикризата пише че е сложен стент. Затова тя се записа за операция, а след нея - премахване на протезата, което трябва да стане до 3мес. Да но, след пред оперативни изследвания и рентген, никакъв стент не се виждал. Докторката звъняла в другата болници и оттам казали било явно грешка и описали несъществуващ стент! Това възможно ли е? Майка ми дега изцяло се колебае за операцията утре! Какво мислите?

# 282
  • Sofia
Много странно..
Как има стенд,а го няма?!
Къде е правен ЕРПХ?
Платихте ли ?
Доколкото знам се маха до 1мес.,а не 3 🤔

# 283
В Токуда. В епикризата пише има стент. В пред операционните прегледи, стент не се вижда. (ВМА) От Токуда са казали, че написали погрешка че има. Не знам какво са мисля.

# 284
В Токуда. В епикризата пише има стент. В пред операционните прегледи, стент не се вижда. (ВМА) От Токуда са казали, че написали погрешка че има. Не знам какво са мисля.
Ебаси!!  Това заслужава да им изпратиш проверка.

Общи условия

Активация на акаунт