Егоист в секса

• 21 471
  • 484
  •   1
Отговори
# 435
Ами той вече е на години и самият той казва, че не желае никаква връзка и да има дете, защото ще му отнеме 18-20 години от живота му да отгледа това дете.

# 436
Еми егоист.
Въобще никога не е трябвало да спиш с него.

# 437
  • София
Дървар в живота, дървар в секса.
Кви шансове, там трябва да си заковала тая порта.

# 438
Еми егоист.

Амии не е трябвало. Чак в петък го осъзнах. В началото беше голям романтик - подаряваше ми цветя, водеше ме на ресторанти, ходихме на театри, пускаше романтични светлини и приятна музика в стаята си, правеше ми романтични вечери, като той готвеше, запозна ме с майка си и баба си, с приятелите си и т.н. Всъщност преди 3 години аз сложих край на взаимоотношенията ни. Беше ми писнало постоянно да бъде намръщен, да обижда хората, всички да са му виновни, тоест държеше се с другите хора като с животни. Един ден просто преля чашата ми на търпение, след като му се обадих да поговоря с него. А той се отнесе много зле с мен и направо му казах по телефона, че оттук-нататък повече да не ме търси и всичко приключи между нас.

След като ме потърси в скайп преди няколко месеца, първо мислих, че имаше нужда от помощ. Обадих му се на телефона, който беше оставил в скайпа. Първият ни разговор беше много приятел и весел. И като разбра, че и баща  ми беше починал, се стараеше да ме ободри. Така вървяха разговорите ни добре до петък.

# 439
Нали уж беше "приятел с привилегии" или аз нещо не разбрах Rolling Eyes щото приятелите с привилегии на си подаряват цветя и не се запознават с майките... Веднъж си го зарязала, за какво ти е повече?
Иначе аз смятам, че "преговори" за секс по чата са жалки. Не бих комуникирала подобни неща онлайн. Странно е.

# 440
Еми егоист.

Амии не е трябвало. Чак в петък го осъзнах. В началото беше голям романтик - подаряваше ми цветя, водеше ме на ресторанти, ходихме на театри, пускаше романтични светлини и приятна музика в стаята си, правеше ми романтични вечери, като той готвеше, запозна ме с майка си и баба си, с приятелите си и т.н. Всъщност преди 3 години аз сложих край на взаимоотношенията ни. Беше ми писнало постоянно да бъде намръщен, да обижда хората, всички да са му виновни, тоест държеше се с другите хора като с животни. Един ден просто преля чашата ми на търпение, след като му се обадих да поговоря с него. А той се отнесе много зле с мен и направо му казах по телефона, че оттук-нататък повече да не ме търси и всичко приключи между нас.

След като ме потърси в скайп преди няколко месеца, първо мислих, че имаше нужда от помощ. Обадих му се на телефона, който беше оставил в скайпа. Първият ни разговор беше много приятел и весел. И като разбра, че и баща  ми беше починал, се стараеше да ме ободри. Така вървяха разговорите ни добре до петък.

За съжаление хич не те бива в преценките за мъжете.
Много отдавна е трябвало да го разкараш.
Имала си не червени лампи, ами светофари.
И как хем не иска връзка, ама те запознава с роднини?
Не си го зарязала след аналникя. После гледаш как обижда хората. Че и мрънка как целия свят му е виновен.
Боже какво мекотело.

# 441
  • Столичанин ама не в повече :D
Нали уж беше "приятел с привилегии" или аз нещо не разбрах Rolling Eyes щото приятелите с привилегии на си подаряват цветя и не се запознават с майките... Веднъж си го зарязала, за какво ти е повече?
Иначе аз смятам, че "преговори" за секс по чата са жалки. Не бих комуникирала подобни неща онлайн. Странно е.
Защото може би е установила, че не е като да се редят на опашката мъжете за нея. А проблема в случая изобщо не са сексуалните желания, а това:
... и самият той казва, че не желае никаква връзка...
И въпреки това два пъти му се връзва, защо ли... Thinking
Иначе няма лошо в самоуспокоенията за неставащите мъже, но все пак е хубаво човек първо да погледне себе си. Sunglasses
А пък най-странно ми става като чуя за някой хем неставащ хем вкарал в леглото някоя жена която го смята за неставащ, тоест май не е чаак толкова неставащ. Yum

Последна редакция: вт, 15 ное 2022, 23:14 от jerami

# 442
Това, че жена си легнала с мъж, не го прави нито можещ, нито ставащ за нещо повече. Няма оксиморон, а просто нейно желание.

# 443
Мда, женската логика и особено критерии за подбор понякога са меко казано странни.

# 444
  • Столичанин ама не в повече :D
Това, че жена си легнала с мъж, не го прави нито можещ, нито ставащ за нещо повече. Няма оксиморон, а просто нейно желание.
Това нейно желание да си легне с мъжа все пак е дошло именно от него за да го поиска тя. Wink
И после не ставал, еми логиката говори, че неставащите мъже не би трябвало да успяват да вкарват жените в леглата си, ама може би женската логика е друг оксиморон Smile  , защото в повечето случаи "ставащите мъже" отиват във френдзоната https://www.youtube.com/watch?v=ezVib_giTFo&t=98s  Sweat Smile

# 445
А може би говорим за най-обикновен селски бек с дълъг член.
Аман!

# 446
  • София
Или селски бек с чанта диагоналка, Джеръми!

# 447
  • Далечният изток
"Ставащи мъже" според мъжете ще е нещо различно от това, което имат предвид жените...

# 448
Нали уж беше "приятел с привилегии" или аз нещо не разбрах Rolling Eyes щото приятелите с привилегии на си подаряват цветя ...
Този е "приятел с привилегии отзад". Това не са взаимоотношения за залюпени.
Не ги разбирате тея неща.

# 449
"Ставащи мъже" според мъжете ще е нещо различно от това, което имат предвид жените...

Абе щом една жена бяга от някой ставащ, колко е ставащ.
Е, може да се обърка по празни приказки, но като види реалността е ясна работата.

Общи условия

Активация на акаунт