Професия учител - 14

• 60 734
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
В нашия град се търсят математици масово.

# 736
  • при моите деца .....
Логопед - 2 години чакам за логопед за работа със сина ми.... Не говоря безплатно - плащах по 40 лв на учебен час (това провинцията). Бях готова и на по-висока. Просто логопедът нямаше възможност да го поеме, само го обследва...
Все повече деца имат говорни проблеми.....

# 737
  • Някъде по Дунава
В нашия град няма недостиг. Обикновено не се търси за мястото най - подходящия човек, а за съответния човека се наглася мястото.

# 738
Да сте попълвали скоро анонимна анкета във връзка със СТЕМ и иновативни методи, за МОН? Rolling Eyes Много странна анкета попълвам аз в момента (анкетата е ориентирана към младите учители)....

Тити, теб как те принудиха да напуснеш?

# 739

Тити, теб как те принудиха да напуснеш?

Нали бях споделяла, че никак не се разбирахме с класната още от самото начало.
Инициираната подписка от родителите е стигнала до директорката.
Тя ме привика, показа ми подписката, каза, че класната ми не искала да работи с мен, щото съм била такава и онакава и още куп глупости. И най-вече, че с класната не си говорим, а има неща за съгласуване, които няма как да се получат без разговор. Та директорката ми съобщава, че при всичкото това положение, за мен нямало друг изход, освен да си тръгна, защото нямало друг клас, в който да ме премести.  И както бях кълбо от нерви, заради месеците психически тормоз, казах, че с най-голямо удоволствие ще се махна от този ад.

Това е накратко моята история. Много ми с работи с деца, колкото и да са трудни понякога, ама не знам вече какъв път да поема...

# 740
  • European Union
amy_nka, да. В нашето училище я изпратиха на всички учители със стаж под 3 години.

# 741
Да сте попълвали скоро анонимна анкета във връзка със СТЕМ и иновативни методи, за МОН? Rolling Eyes Много странна анкета попълвам аз в момента (анкетата е ориентирана към младите учители)....

И на мен ми пратиха, но се чудя още какво да попълвам като отговори Grinning Всичките тези иновации и STEM в по-голямата си част са мижи да те лажем. Всичко само на думи.

# 742
Тiтi, много съжалявам. Ако човек или негов близък не е докосвал до системата, всичко това би му се струвало невероятно.
Разчитали са, че си по-лесно ранима, защото други пък обратно - биха съсипали нервите на директорката от жалби срещу нея.
Математика, физика и информатика са предметите, по които се търсят учители в нашия регион. Обмисли внимателно преквалификацията, за да не се окаже, че си загубила време и пари за нищо.

# 743
Откакто да си СОП стана доходносен бизнес за родителите, се търсят и ресурси учители.
В старото ми училище поне по трима ученици в клас "бяха" СОП заради стипендията. Имахме трима ресурси и търсят още, защото жените не смогват...

# 744
amy_nka, да. В нашето училище я изпратиха на всички учители със стаж под 3 години.
И при нас така. Също така знам, че ще се заплатят 100 лв ако я попълнят.

# 745
И при нас така. Също така знам, че ще се заплатят 100 лв ако я попълнят.

Astonished Сериозно ли? Joy За нас няма такъв стимул, пък искат да е попълнена в стил "реклама" на училището. Wink
А, как ще разберат кой я е попълнил и на кого да дадат 100 лв? Нали е анонимна? Sweat Smile

# 746

Това е заповедта от РУО

# 747
.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:14 от Jane122

# 748
Това не е вярно. Може. Като обикновено се посочва "до завръщането на... (заместника), но не по-късно от... (титуляра)".

# 749
.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 18:13 от Jane122

Общи условия

Активация на акаунт