супер ефективна маска за лице

• 59 257
  • 145
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Да си кажа - ефектът е страхотен - кожата ми е мека, нежна и свежа! Единствената промяна, която направих е, че използвах половин кубче мая, а не цяло. Определено ще я правя редовно!

# 31
Да си кажа - ефектът е страхотен - кожата ми е мека, нежна и свежа! Единствената промяна, която направих е, че използвах половин кубче мая, а не цяло. Определено ще я правя редовно!
Радвам се,че маската ми ви е харесала.МериДжей точно така се прави с половин кубче мая ,а не с цяло.

# 32
наклепана съм,и по късно ще кажа колко съм прекрасна Crazy

# 33
а забърканото,което е останало,може ли да се съхрани или да го хвърлям newsm78

# 34
И аз правих маската - страхотна е!
Helen-mama, благодаря за рецептата   bouquet!
Мони, според мен трябва да се приготви количество, което ще се използва на момента. Мисля, че в готов вид маската ще изсъхне.
А колко често е добре да се прави тази маска?

# 35
  • София
Пробвах маската - супер е. Peace

# 36
правя маската за 3-ти път (в момента съм намазана) и е найстина страхотна...
мисля ,че не е хубаво ,не само защото ще изсъхне,ами не знам дали  престояването на маята толкова време няма да промени свойствата на маската newsm78 , защото това все пак е жива мая и ферментационните процеси продължават...и на мен първите два пъти ми остана,но сега си забърках по-малко количество..просто сложи посоченото количество мая и добавяй умерено количество мляко и хума за да не е толкова много  маската Peace

# 37
готова съм Laughing
и много съм доволна Hug

# 38
Мерси на авторката   love001 ще пробвам и аз.

# 39
  • София
Ще пробвам и аз маската!
Подсетихте ме за подобна маска, която си правех допреди 2-3 години, но беше : бирена мая на прах, лимонов сок, брашно и белтък. Но тогава бях на 20-21 и кожата ми беше мазна.
Да ви кажа пък аз една супер маска - намачкайте половин авокадо и си го намажете на лицето и шията. Стои се 20-30 минути и се изплаква с хладка вода. Прави се на почистена кожа. Ефектът е невероятен - кожата се избистря, овлажнява, заглажда, а след маската не ви трябва крем за лице.

# 40

Не е желателно сместта да престоява повече от едно денонощие,защото изсъхва.

И аз правих маската - страхотна е!
Helen-mama, благодаря за рецептата   bouquet!
Мони, според мен трябва да се приготви количество, което ще се използва на момента. Мисля, че в готов вид маската ще изсъхне.
А колко често е добре да се прави тази маска?

Маската се прави 1-2 пъти седмично.И се радвам,че сте се убедили в нейния ефект.Но наистина е важно да се прави на почистена кожа .След нанасяне,трябва да се изчака да изсъхне напълно върху лицето,след което внимателно да се остърже ,а остатъкът да се отмие с редуване на топла и студена вода,за да се свият порите,които са се отворили от маята.

# 41
така де, но знам че парна баня не е много добре да се прави често, а 2-пъти седмично ми се вижда множко Rolling Eyes

# 42
Предполагам, че може и без мед - малко ми щипе от него.
Бих си я направила след къпане!  Peace

# 43
FlutterОще днес ще я пробвам. Благодаря на авторката. Искам да попитам може ли вместо прясно мляко да се използва вода? Thinking Party

# 44
снощи си правих маската. Всичко направих, както сте казали, но след като се измих, лицето ми страшно се зачерви, направо като изгорено беше. Доста се стреснах, че ще си ходя така няколко дни, но за щастие за около час-два ми се успокои кожата.
Та въпроса ми е възможно ли е нещо от маята да е, прясна е по принцип, много съм стояла ли, но изчаках да изсъхне добре и тогава я измих. Случвало ли се е на някоя от вас.
А иначе след това резултата наистина беше добър, освежава лицето и маха черните точки, но това зачервяване много ме шокира

Общи условия

Активация на акаунт