'Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете,щастлива мама му се радва как расте'

• 13 395
  • 293
  •   2
Отговори
# 30
Олимпия, по 10 лева на ден сме се разбрали. Става въпрос за 2 седмици месечно, като едната седмица е плътно заета, а на другата седмица частично После две седмици е свободна и после цикълът пак се завърта.
Номера ни върти защото не иска да се ангажира сериозно, а все повтаря: "Аз винаги, когато мога ще помагам... и пари не искам, просо ще ви помагам..." Ама вече достатъчно се опарих от хора, които не ми искат парите, а ми обещават услуги и после ме влачат с месеци, а когато вече реша, че се отказвам и  ще търся друг начин, тези хора се засягат, че съм била искала да ги притискам, а те били тоооолкова заети... Ами защо тогава предлагат неща, които са наясно, че не могат да поемат при претоварения си график.
И за тази жена пак така - като я попитах й се стори много добре и прие на драго сърце. А после започна: "Двора ми остана непрекопан; къщата ми е нагоре с краката; вие много рано излизате, а много късно се прибирате." Освен това вчера казала на баба ми, че синът й (около 40 годишен) й казал, че детегледачките взимали заплата по 30 лева на ден  #Crazy #Crazy - около 700 лева месечно... Я да е така всички щяхме да се цАним за детегледачки, а и хем сме с опит Simple Smile
Както и да е. Ако ще сме с детегледачка, трябва да търся жена от Кокаляне или Панчарево, иначе ще трябва и пътни да плащам, а не ни е розово положението предвид вложенията, които направихме напоследък...

Вчера видях ледената пързалка зад НДК. Ама тя ми се стори много малка. И голяма блъсканица беше. А ми се искаше да заведа и Емо. Може би през седмицата е по-спокойно.

Кръвотечението ми понамаля, ама не спира...
От утре започва по-добър период за семейството ни - мъжът ми е 1 седмица почивка, беба ще е с нас в клуба. По-спокойно ще ми е.

Приятен неделен ден!

# 31
Честит Рожден ден на Inik!!!
Бъди все така мила и лъчезарна! Много здраве, любов и успехи ти желая!

Тея днес става на 10 месеца. Няма да ви черпя виртуално защото много се товарел сървърът  Confused

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИНИК!Да е жива и здрава,много късмет и любов. newsm51 newsm18
Честит 10-ти месец на Тея!Да е все така красиво и лъчезарно дете и много послушно и много здраво. newsm59  ura

# 33
 Здравйте момичета!!!
Първо да честитя рожденния ден на Inik и мини рожденния ден на малката Теа.
Игси наистина доста ти се е насъбрало - клуба, детегледачката, детето ..., но не се тревожи всичко ще се оправи в някакъв момент. Най-искрено те поздравявам за добре организираната среща на февруарските мами като следващия път и ние с Калоян сме с вас.

Бих искала да ви се похваля кооолко любознателен е моят син. Купила съм му 1 гумена и 2 хартиени книжки. Гумената я чете всеки ден, разлиства я и на всяка страница казва "АУУУ". Да не говорим, че всички рекламни брошури от пощата минават първо и единствено през ръцете на Яни. Вчера понеже си подреждах едни папки /естествено той искаше да ги докопа/ за да не писка му дадох 1-та хартиена книжка. Е както се досещате "БЕШЕ ПРОЧЕТЕНА" на малки парчета. Както и да е оставих го да си играе. Докато бях в кухнята, бре това дете млъкна и кротува вече 5 минути, а дете спотаи ли се значи върши бели. Влизам в спалнята и каво да видя. Държи нашия в едната ръка голямо листче, а в другата по-малко. Обаче това по-малкото е било половината от голямо пърче. Обръща се малката маймунка към мен хили ми се на среща премлясква сладко сладко дъвчейки другата половина от листа хартия. Леле мамо сърцето ми падна в петите. Веднага му бръкнах в устата и от там извадих половината от 25 сраница на хубавата книжка за животни натъпката в лявата му буза. Сещате се че следва рев за това че съм му нарушила играта, но какво да се прави. После като разказвах на всички падна голям смях.
Дано не съм ви досадила. Хайде приятен ден!

# 34
Честит месечен ден на Теа! Да е жива и здрава    ura   Tada    party002
Честит пожден ден на Иник-жива и здрава   nbirthday
 Ние сме на вълна царевични пръчици-нали си имаме един зъб   tooth и си ги ползваме рационално  Wink Също така програмата ни се обогатява-показва колко голям ще порасне и пляска усилено и на всичко вика браво.Казва и как казва кученцето-ау-ау.Невероятно сладък е  Heart Eyes

# 35
  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНИК!
МНОГО ЗДРАВЕ, УСПЕХИ И РАДОСТИ ТИ ПОЖЕЛАВА НАШЕТО СЕМЕЙСТВО. И дано пак имаме възможност да се видим.
   Честит минипразник и на Тея! Да е все така красива и лъчезарна!

# 36
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИНИК! Бъди здрава и усмихната!
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕЯ! По лъчезарно бебе не съм срещала!!! Да ви е жива и здрава!
Игси и мен днес ми предстои среща с една детегледачка, та да видим.... И, да, взимат 500-600 лв., но професионалните, проверени във времето детегледачки, тези които са станали като част от семейството и се грижат и за другото дете (евентуално), а не леля Пена от Сусурлево, ама че нахалство! Извинете ме за резкия тон, но наистина се ядосах! Що за претенции newsm78!
Много топлина желая момичета!!!
п.п. Ще пиша след срещата.

# 37
  • София
честит рожден ден, иник! Здраве, радост и късмет 100 години занапред    bouquet
 честит месечем ден на тея! да е весело, щастливо и много обичано детенце!

Игси, много неща са ти се струпали на главата. А това с детегледачката е капака на всичко. чувала съм за заплата около 400 лв месечно, но това за цял месец
 Искрено се надявам в най - скоро време всичко да си дойде на мястото!

Ако не се лъжа в страниците, които се изтриха, някой питаше за втория преглед при ортопеда. Доколкото знам се ходи когато детето вече проходи. Съседката ми води нейното момиченце /на 1,3 месеца/ миналата седмица. Оказало се, че Мони започвала да криви крачетата си навътре, и една от причините за това било спането по корем. Ортопеда казал, че това било заради неудобна възглавница и детето се върти цяла нощ, докато не си намери удобна поза. Питал ги "тя се върти и мрънка цяла нощ, вие не издържате накрая и я взимате при вас и тя спи като пън, нали? От възглавницата е." Приятелката ми казва, че имало разлика откакто й я е сменила. Аз лично смятам, че е рано още за възглавничка.
Извинявам, се ако съм станала досадна с постинга, но на някого може да му е от полза.

# 38
честит рожден ден, иник! Здраве, радост и късмет 100 години занапред    bouquet
 честит месечем ден на тея! да е весело, щастливо и много обичано детенце!

И НИЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАМЕ!НАЙ ХУБАВАТА ТЕМИЧКА!браво! sohappy newsm81 smile3501И ДА СЕ ПОХВАЛИМ ВЕЧЕ СМЕ С ЧЕТИРИ ГОЛЕМИ ХУБАВИ ЗЪБЧЕТА! newsm62  bigdance2И сега да ви питам момичета- малчовците ви ядат ли зрънчо?Моето мишле го обича много,но нещо не му понася и аз хич не искам да му давам.Незнам според мен това са боклуци ,но като излезем някъде и види ли някое дете да яде - рев! newsm45 Weary

# 39
  • София
Честит рожден ден Иник!Много здраве и сбъднати мечти ти желая!

Честит 10-ти месец на Тея!Аз и Кали й изпращаме много целувки  lovekiss

Дими,наш'та мома не е пробвала зрънчо.Ако й купя може и тя да се пристрасти  Laughing

irinopolis
,наистина им е рано за възглавници.Излишно се натоварва гръб.стълб,аз четох,че към 2.5.-3год.  се слага възглавница.

# 40
Честит рожден ден Иник! bdbaloni

Честит 10-ти месец на Тея!  bigdance2

И на Марти много му харесва зрънчо,но аз не му давам,е като излезем и види,че някой яде му взимам.Да ви кажа какво направи мойто момче онзи ден-седя аз на компютъра и качвам снимките от фотоапарата,а той се подпрял на масата до мен и гледа.По едно време аз го поглеждам и ми се вижда доста пораснал,а той си стъпил в саксията(сложила съм пред масата с компа,за да не го докопа)и гледа с интерес какво правя и се радва на снимките JoyНо като тръгна да излиза от цветето обърна сакцията и стана целия в пръст hahaha

За втория преглед при ортопед на мен също ми казаха след като проходи(то май ще е скоро при нас,Марти прави по няколко крачки сам,подпира се шкафовете,изправя се и щъка навсякъде nuts).

# 41
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНИК! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ 10-ТИ МЕСЕЦ НА ТЕЯ! НЕКА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА И КРАСИВА!

Стефито какво и да го попитаме, все показва колко голям ще стане  smile3521 Напр. го питаме къде е тати, кака, мама и той все вдига ръцете на горе Joy Като го оставим сам в стаята и ако е тихо, значи нещо прави  Grinning Изкарва си всички дрешки от чекмеджето и ги хвърля по земята, после отваря бюрото и изважда колкото успеее да хване книжки  hahaha

Спирам, че много почна да плаче и нарежда  Joy

# 42
Честит празник на празнуващите-малки и големи!!! newsm51 newsm51 newsm51

За зрънчото-Лъчко много обича"Кроки" с масло.Вече дори сам си взима ,като му го оставя на проходилката.Ей,голяма занимавка пада с това кроки.Винаги гледам да се намира по един пакет в къщи. Party
А за възглавничката-Лъчето отдавна спи на такава,но тя е съвсем тъничка,само колкото да се каже ,че спи на възглавница.Някак ми се вижда кофти да го сложа ей така направо на чершафчето.Може и да греша в постъпката си,но надявам се да няма последици от това.
Е,сега и ние да се похвалим-Лъчко раздава на всеки срещнат целувки(какво ще го правим такъв любовчия Joy),много е сладък и в къщи ни целува по ред Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Казва много хубаво ЧАО с ръчичка,казва 'незнам"като повдига раменцата,обаче още не казва срички,а разбира всичко newsm78А, казва и браво. Hug
Мами,да ви кажа много ме измъчва вечер,ставам по 100пъти за вода.Пие по 3 шишета,направо не издържам на това безсъние smile3511
elix, и аз тази вечер му сложих ПАМПЕРС 4+,но и това не помага.Пак се налага да го преобличам,защото му пропуска(памперса тежи 2 кила).Какво ще се прави....????
Ето го моя пикляш:
http://images12.snimka.bg/001692629.jpg

А тук е с Вилито на Тинка81:http://images12.snimka.bg/001680717.jpg
ооо,щях да забравя-Лъчко вчера направи 2 крачки,но не е стабилен много много. hahaha

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 19:28 от mama nina

# 43
Имаме си второ зъбче  newsm44 както е тръгнало по Коледа ще ръпаме пържолки  bite

# 44
Честито на празнуващите със закъснение! Много здраве и късмет! Честито второ зъбче на бебо на мама Атракция!
Да ви се похваля-втора нощ не висим на цицата и правим пауза за ядене от 22.30 до 5.30ч  Peace Йес! Йес! Йес!
Приятен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт