Номера ни върти защото не иска да се ангажира сериозно, а все повтаря: "Аз винаги, когато мога ще помагам... и пари не искам, просо ще ви помагам..." Ама вече достатъчно се опарих от хора, които не ми искат парите, а ми обещават услуги и после ме влачат с месеци, а когато вече реша, че се отказвам и ще търся друг начин, тези хора се засягат, че съм била искала да ги притискам, а те били тоооолкова заети... Ами защо тогава предлагат неща, които са наясно, че не могат да поемат при претоварения си график.
И за тази жена пак така - като я попитах й се стори много добре и прие на драго сърце. А после започна: "Двора ми остана непрекопан; къщата ми е нагоре с краката; вие много рано излизате, а много късно се прибирате." Освен това вчера казала на баба ми, че синът й (около 40 годишен) й казал, че детегледачките взимали заплата по 30 лева на ден
- около 700 лева месечно... Я да е така всички щяхме да се цАним за детегледачки, а и хем сме с опит 
Както и да е. Ако ще сме с детегледачка, трябва да търся жена от Кокаляне или Панчарево, иначе ще трябва и пътни да плащам, а не ни е розово положението предвид вложенията, които направихме напоследък...
Вчера видях ледената пързалка зад НДК. Ама тя ми се стори много малка. И голяма блъсканица беше. А ми се искаше да заведа и Емо. Може би през седмицата е по-спокойно.
Кръвотечението ми понамаля, ама не спира...
От утре започва по-добър период за семейството ни - мъжът ми е 1 седмица почивка, беба ще е с нас в клуба. По-спокойно ще ми е.
Приятен неделен ден!

и си ги ползваме рационално
Също така програмата ни се обогатява-показва колко голям ще порасне и пляска усилено и на всичко вика браво.Казва и как казва кученцето-ау-ау.Невероятно сладък е
!
И ДА СЕ ПОХВАЛИМ ВЕЧЕ СМЕ С ЧЕТИРИ ГОЛЕМИ ХУБАВИ ЗЪБЧЕТА!
И сега да ви питам момичета- малчовците ви ядат ли зрънчо?Моето мишле го обича много,но нещо не му понася и аз хич не искам да му давам.Незнам според мен това са боклуци ,но като излезем някъде и види ли някое дете да яде - рев!

Но като тръгна да излиза от цветето обърна сакцията и стана целия в пръст 
).
Напр. го питаме къде е тати, кака, мама и той все вдига ръцете на горе
Изкарва си всички дрешки от чекмеджето и ги хвърля по земята, после отваря бюрото и изважда колкото успеее да хване книжки 

както е тръгнало по Коледа ще ръпаме пържолки
Йес! Йес! Йес!