'Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете,щастлива мама му се радва как расте'

• 13 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
  • Букурещ
Честит рожден ден на патерици на Иник! Да си жива, здрава, много да обичаш и много да бъдеш обичана!

Олимпия, браво! Как го направхте тоя номер?

За Зрънчото- аз лично не давам. Има подобни на Зрънчото, но напълно безвредни, без оцветители, сол, захар и т.н. оризови- Трохо се казват. Купувам ги от диетичните магазини. Също за гризкане му купувам от Била пак 100% оризови бисквити- Хам Лет. Трохото не го уважава, но биквитите много ги обича.
За възглавница и аз мисля, че много рано.
Игси, съжалявам, че са ти се струпали толкова много неприятности наведнъж.

# 46
Как става това! Ние около 11-12ч минаваме с малко водичка,но около 2ч. нищо не е в състояние да го залъже,освен цица.Не суче като хората,ами само да си я усети.После около 4-5ч пак...  Tired

# 47
Бързам да се включа докато спи малкото човече...
Значи, в 22.30 НЕ му давам цица, а адаптирано мляка НАН 2 (около 240мл) с 3бисквитки за шише Плазмон. Всичко се изяжда с голям кеф, като свърши се разревава, съответно го слагам на цицата да си дояде, след това се уригва, почва да пъшка защото му е тежко, нааква се до ушите, измивам му дупето и в 23ч вече спи. В 03ч се събужда за вода и биба и пак заспива до 5.30ч. Суче насън и продължава да спи до 9.00 за следващото папане (цица) и тогава ставаме. А може и пак да заспи за още половин час.
Установих, че причината в нощното ядене не е в зъбите - горните вече 2месеца прозират, сякаш всеки момент ще пробият венеца - нооо НЕ. Причината е в моята преумора, която прави кърмата не толкова засищаща. Я да видите с пълен тумбак колко хубаво спи - 7часа само с едно събуждане за биба...Иначе виси на 2-3часа, не толкова да яде, колкото малко да се позасити, малко да подъвче, и заспива, стиснал зърното със зъби, а аз правя кански усилия да го извадя без поражения. Мерси, стига толкоз! Сега ми е пресен мозъка и не ходя като сомнамбул, а и бебо не е толкова ревлив през деня. Ура, ура, ура!

# 48
Браво, Олимпия  Wink
Но при мен не се получи. Спрях да му давам да суче вече около месец през нощта. Към 21ч му давам кис.мляко с бисквити или каша, като преди това е сукал. Само първата вечер спа до 3ч и после пак почна да се буди често. Още не съм си легнала и той вече е буден  #Cussing out Но, въпреки всичко съм решила повече да не го кърмя през нощта. Така и така не спя, няма да му давам да суче. Поне като го накърмя да спи, а той пак не спи, даже не се и унася, докато суче - тогава, защо да го кърмя  Rolling Eyes
Стефко спи на възглавница. Преди бях писала, че си слагам възглавница на краката ми и така до сутринта го люлея  Sad Иначе, даже и толкова няма да мога да си дремна. Но и така не се издържа повече, защото цяла вечер краката ми са забити в леглотото и усещам как почват да ми парят. Освен това с месеци да спя само по гръб, абе, с две думи - УЖАС  #Cussing out

# 49
  bouquetЧестито на празнуващите, със закъснение!  bouquet
Пожелавам ви здраве и много, много късмет!

Атракция, честито ви второ зъбче!

toothИ ние вече си имаме зъбче. tooth
Оказа се, че проби без проблем. Надявам се и другите да не ги усетим. Пожелавам го на всички.

Браво, Олимпия!
Ние не търсим цица, ама ако се пробуди без да пие кисело мляко не заспива. Но поне вече изпива по едно шише за цялата нощ, че преди по две не и стигаха.

# 50

Забравих да ви се похваля, че и ние най-накрая украсихме. Вили е доста впечатлена. Сега показва, къде е елхата и камбанките.

Да ви питам: Вие ще правите ли, календар със снимка на децата?
Оказа се, че в Асеновград избора е доста ограничен на този вид календари, но все пак смятам да направя и това да е нашия коледен подарък за близките.

Вили също обича кроки. Моя приятелка има диетичен магазин и ще я попитам за това кроки, което е писала Мериа и ще го пробваме.

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 16:47 от tinka81

# 51
Олимпия, ха честито и добре дошла в отбора Wink! Сега чакам и Doninka да се присъедини. Порастват си дечковците.............
В неделя се срещнах с една жена за детегледачка. Симпатична жена, прие нашата оферта и живот и здраве от януари ще я тествам. В началото ще бъда с нея и ще е по 5-6 часа максимум, та да видим......Много ми е притеснено, защото за първи път ще оставя някое от децата си на чужд човек Cry. Запознати обаче твърдят, че бързо се свиквало Simple Smile.
Относно зрънчовците и аз не съм давала и съм категорично против Naughty.

# 52

Да ви питам: Вие ще правите ли, календар със снимка на децата?

Много ми се ще да си го направя сама, рових и търсих какви ли не програми,инсталирахме и фотошоп,но нещо не мога да зацепя.А по фотата действително избора е ограничен.
Честито зъбче и на вас  Hug

# 53
  • варна
здравеите момичета !
ние бяхме болни този път зъбите доста ни поизмъчиха  излязоха 3 наведнъж и 1 е напът да пробие -вече си имаме цели 7 зъба Grinning
имахме зачервено гърло  пихме антибиотик -е не го понесохме и се обринахме .вече обаче всичко е наред .
елхата вече 2 път я събаря  и се залива от смях -добре ,че играчките са нечупливи.
Атракция,аз сама си направих календар   , но сега не мога да намеря от къде си дръпнах програмката  Sad
пробваи тук
http://h30036.www3.hp.com/ca/calendars/index.php
 а другата ще потърся още и ще пиша  пак

# 54
Честити зъбки на бебунчовците! Със здраве да си ги ползват  Joy
Да ви кажа, днес взех пробно един пакет на Памперс с допълнителния слой, че много я искам тая играчка - жираф, ама много!
Ооо, в момента го пълним памперса, да видим дали ще устои на свирепия напън или ще го разкъсаме (или ще протече)...
Отивам да мия дупата и идвам...

# 55
Неочаквано за мен памперса не пропусна  newsm78 Май ще минем пак на Памперс...Бях доволна от 1 и 2, но после ги смених. Сега ще събираме мечовци срещу жираф.
За календарите - искам и аз, но май ще ходя до фотото. Някакви цени знае ли някой?

# 56

Да ви кажа, днес взех пробно един пакет на Памперс с допълнителния слой, че много я искам тая играчка - жираф, ама много!

За какъв жираф става дума? Някаква наградна игра ли имат Памперс?

# 57
  • София
Привет и от мен! Grinning

За какъв жираф става дума? Някаква наградна игра ли имат Памперс?

Ааа и аз събирам за жираф  Mr. Green много е готин,засега имам  5,остават ми само 13  Crazy .Ако събереш 18 мечета /намират се отстрани на пакетите/ и ти дават подарък-жираф който пее когато му пъхнеш едни кубчета в гърлото.За 12 мечета- дават по-дребна пееща играчка,а за 6 едно пате.
Мама Нина,незнам дали няма някакви специални памперси за нощно ползване,както има дамски превръзки  Thinking При нас 4+ засега е добър вариант,но пък Кали не пие чак толкова вода-пие само по 1 шише ок.300мл.

Честито на сдобилите се със зъбчета  Laughing

Точно днес гледах едни календари в едно фото на "Прага" Голям стенен календар със снимка е 4лв и има най-различни модели.По-малките са 3,а джобните 2лв.

# 58
Честито ни 3-то и 4-то зъбче!!! Явно в последните часове са избили и съм много щастлива!!! newsm44

# 59
  • Букурещ
Олимпия, ха честито и добре дошла в отбора Wink! Сега чакам и Doninka да се присъедини.

И аз, и аз искам! За съжаление не мога да пробвам метода на Олимпия, Филип не може да пие от шише. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт