'Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете,щастлива мама му се радва как расте'

• 13 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, момичета!
 Ей, писах, писах и не ми го публикува  #Cussing out. И сега пак наново...

Честити зъбчета на Коко, Вили и Божидар!

И ние по принцип ползвам памперси на Pampers /вече 5 - ца/, но сега сме с Nannys. Много съм доволна oт тях. Дупето си е сухо, и определено поемат повече от Памперс.

Мисля тия дни да купим столчето за кола. Харесала съм в МЕТРО столче на Bеrtoni /то там други и без това няма  Laughing /. Някоя от вас има ли такова?

черешка - хич не ти е лесно. Не знам как издържаш - сигурно я караш на автопилот. Нама ли баби - да помагат?

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 23:59 от irinopolis

# 61
Здравейте, мамчета!

Честито на всички, имащи повод да празнуват!

Черешка, искрено ти съчувствам за нощния тормоз, а на Олимпия благородно й завиждам. СЕга, засега аз не съм решила да пробвам с друго мляко, все си мисля, че пак ще се става през ноща. Мони до към 1ч само проплаква, обаче после иска при мама, иначе го забелязвам, че суче доста чак към 5ч сутринта, през останалото време само помирисва цицата и заспива. Като знам Кристияна колко мляко с бисквити изяждаше преди да заспи и после цяла нощ пиеше вода, не ми се вярва, че и при Мони ще има ефект. В тази връзка навремето имаше много яки памперси на Хъджис, издържаха трите шишета вода и млякото на каката.

Олимпия, в изтритите страници те бях питала за играчката на Костаки, дали е стабилна и той дали се забавлява с нея. Аз още нищо не съм измислила за Мони, кака му е направила един голям списък с играчики, кийто почти е изпълнен, а за мъника още нищо не сме взели.  Embarassed

Хайде лек ден на всички!

# 62
Добро утро  Wink

Баби има, обаче едната /майка ми/ не е в Ст.Загора, а със свекърва ми живеем заедно. Тя спи при каката. На нея също не й е леко, в предвид възрастта й /на 71г./. Маги често боледува, много се поти и се налага почти всяка вечер да я преоблича, спи неспокойно, непрекъснато се върти. По 3-4 пъти на вечер пишка. Но през деня е различно. Като легне да спи и по никакъв начин не можем да я събудим. Говорим на висок глас, телевизора работи, но тя спи  Rolling Eyes Ей, това не мога да го разбера  Close

Нещо не разбрах с тези жирафи  Embarassed На всеки пакет от Памперс има по едно мече, така ли  newsm78 Значи 18 пакета Пампер за един жираф Crossing Arms

Ей, Краси, изпревари ме  Mr. Green

# 63
Здравейте, мами! Отговарям веднага за уолкъра - суперстабилен е, Коко много си го харесва. Наследство ни е от гръцките братовчедчета, затова цена не мога да кажа. Марката е ФишърПрайс (като на жирафчето  Mr. Green )

# 64
Цитат
За календарите - искам и аз, но май ще ходя до фотото. Някакви цени знае ли някой?

25 броя малки календарчета са 6лв. А за големите при нас има само готови, на които отдолу да си сложиш снимка и са 3-4лв.

Цитат
Много ми се ще да си го направя сама, рових и търсих какви ли не програми,инсталирахме и фотошоп,но нещо не мога да зацепя.

Атракция, в  сайта който е посочила dina 1 стават много готини календари и снимки. Те се обработват чрез Adobe Reader. Щом имаш PotoShop трябва и той да ти е инсталиран, ако не от тук може да се инсталира. С PotoShop  може да се справи човек, единствено, ако си купиш книга. Аз така направих, има и самоучители в Интернет. Когато го прочетеш, не е толкова трудно, просто са доста стъпки, които не могат просто да се налучкат ей така.
Аз също тук си изготвих календар и смятам да го занеса да ми извадят на гланцирана хартия, смятам че ще стане по-добре. Пробвах на моя принтер, въпреки че на него правя визитки и етикети, календара не стана толкова добър. Просто принтера не ми е професионален. Ще ви кажа резултатите, ама да видим кога ще стигна до книжарницата.

# 65
Писах, писах и накрая - нищооооо  #Cussing out

Ходих в събота и неделя в Пловдив. Този път мъж ми се беше справил по-добре с гледането на децата. Мартин не искал АМ и бил само на пюре и каша  Confused
Много ми хареса в Пловдив, разгледахме стария град и напазарувахме, а на връщане като се качихме на магистралата видях ... ЩРАУС  Shocked, после един колега каза, че има ферма за щрауси там и след малко видях цяло стадо   Laughing

# 66
Нещо не разбрах с тези жирафи  Embarassed На всеки пакет от Памперс има по едно мече, така ли  newsm78 Значи 18 пакета Пампер за един жираф Crossing Arms
И аз така  Blush Четох 2-3 поста, но не вденах и пак съм в чудена  newsm78 Хайде някой да обясни по-подробно за тия жирафи  на бавнозагряващи като мен  Mr. Green Започваме от там,че на пакета на памперсите има мечета,събираш 18 и къде се дават наградите? Кой е организатор на играта? Мерси  Wink

# 67
  • София
И аз така  Blush Четох 2-3 поста, но не вденах и пак съм в чудена  newsm78 Хайде някой да обясни по-подробно за тия жирафи  на бавнозагряващи като мен  Mr. Green Започваме от там,че на пакета на памперсите има мечета,събираш 18 и къде се дават наградите? Кой е организатор на играта? Мерси  Wink

На един малък пакет има една мечка,на голям/джъмбо/ пакет има 2 мечки  Mr. Green Дават ти един плик и вътре има листче на което трябва да се залепят мечките.Такива пликове на мен ми дадоха в Билла. Наградите се доставят по домовете след като изпратиш плика със събраните мечки. Вижте тук   ,но играчката е друга и условията също.

# 68
Вижте тук   ,но играчката е друга и условията също.
Вече ми се изясни-ще питам в Била. Иначе с линка,който си посочила съм влизала в сайта и съм се чудила защо няма такива наградни игри и тук  newsm78 Благодаря ти  Hug

# 69
Момичета, здравейте!
Браво на бебоците, които спят вече като големи деца!
Моята Тея също нощес спа от 23 ч до 7:30 непробудно!

Проблема ми се оказа начална форма на раничка на шийката и възпаление на лявата тръба на яйчника.
Утре ще ходя на изследвания. Засега ще съм 1 седмица на хапчета, след това преглед и ако се наложи - обгаряне.

Днес най-после водихме Тея на консултация. Тежи 8,850 и е висока 75 см. Освен това косата й расте с бясна скорост. И вече се опитва да ърпи по няколко минути фибичка.

Проверих два варианта за частна ясла. Още се колебая коя да избера. Все пак става  въпрос само за 2 седмици месечно, но пак искам да избера най-доброто.

Бобче, успех с детегледачката!

# 70
Аааа, не е честно CryВие от къде разбрахте за наградите на Памперс - аз не знаех - сега разбирам - ние само такива ползваме и колко пакети са отишли в коша Cry

# 71
elix,телефона,който ми даде дава непрекъснато заето.Ще погледнеш ли пак на плика и ако е различен от написания от теб да ми кажеш? Благодаря ти!  Hug
 До мамите,които вземат храна от детска кухня:как разпределяте яденето,т.е какво и по колко давате на обед?

# 72
  • София
Атракция,пробвай пак.И аз преди обед звънях и даваше заето,но сега вече се свързах.Исках да питам дали трябва и бар-кода да се реже-отговориха ми ,че не трябва.Градовете в които правят тези промоции са Сф,Пловдив,Варна,Бургас,В.Търново и Русе.Всеки ден в по-големите магазини Билла,Пикадили и др. има промоция.Така ми казаха  Party

# 73
Ехе момичета много сте изписали за 1 ден  Laughing Аз да кажа за спането на Гого заспива около 19.30-20.00 и става в 6.00 каквото и да правя по-късно не заспива, а да не говориме, че като заспа в 21.00 стана в 5.00  #Crazy. Последните вечери се будим около 12.00 за около час едва заспиваме, но незнам. Вода пием много поне по 500мл през деня и около 300мл нощем и за сега се будим сухи с Памперс  Wink.
Atrakcia аз давам основното ядене на обяд, супичката след обяд и сутрин папкаме десерта за закуска, вечер сме на АМ+3лъжички каша.
Ние още сме с 3 зъба, но да видим до кога  Wink.
Засега лек ден от мен   bouquet

# 74
Атракция,пробвай пак.И аз преди обед звънях и даваше заето,но сега вече се свързах.Исках да питам дали трябва и бар-кода да се реже-отговориха ми ,че не трябва.Градовете в които правят тези промоции са Сф,Пловдив,Варна,Бургас,В.Търново и Русе.Всеки ден в по-големите магазини Билла,Пикадили и др. има промоция.Така ми казаха  Party
Свързах се! Извинявай за неудобството! Мацката не успя да ми отговори играта свързана ли е с покупка.Тъй като аз съм от Плевен и тук няма (естествено  Mr. Green) такава игра, натоварих сестра ми да разузнае по Софийските химермаркети.А пликове не съм изхвърляла от като се е родил Божидар-събирам му омалелите дрехи в тях , тйй че имаме изобилие от мечета  Wink
 Извинявам се на останалите,че пълня темата с излишни неща,но иначе няма как да разбера за играта.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт