'Бърза, крачи ФЕВРУАРСКОТО дете,щастлива мама му се радва как расте'

• 13 530
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
  • Букурещ
Аааа, не е честно CryВие от къде разбрахте за наградите на Памперс - аз не знаех - сега разбирам - ние само такива ползваме и колко пакети са отишли в коша Cry

И аз като Дидунчо. Sad Има ли някакъв краен срок тази игра?

# 76
  • София
Аааа, не е честно CryВие от къде разбрахте за наградите на Памперс - аз не знаех - сега разбирам - ние само такива ползваме и колко пакети са отишли в коша Cry

И аз като Дидунчо. Sad Има ли някакъв краен срок тази игра?

На мен ми казаха до декември 2007г.,демек цяла година  Laughing

# 77
привет и от нас!вчера бяхме и ние на консултация и резултатите са следните:11 300кг и 77см.аз също разбрах за наградите на памперс обаче за съжаление няма как да участвам понеже не съм доволна от тях.ние сме на либеро.относно спането  Cryболна тема.няма определен час в който чечо спи.когато реши тогава.за съжаление Sad.мъча се да му "наложа" режим ама за сега йок. Wink

# 78
Здравейте, мами! Толкова много сте писали, че едва ви изчетох. А днес само аз съм тук  Grinning Айде да се разпиша първа за деня!
Тези дни пак ще отскоча до клуба на Игси и Рени, някой иска ли да дойде?

# 79
Днес Марти става на 10 месеца!
Почерпка  cook beer  cook
Преди малко за пръв път се изправи в леглото. Беше много смешен - опорната му точка, освен ръцете и краката, беше захапката му за леглото  Laughing.
Олимпия, напиши кога и в колко и ако е хубаво времето, може да дойдем.

# 80
Честита месечинка на Марти! Да радва мама и тати! Скъпата, не съм решила ден и час, на теб кога ти е удобно?
Браво на бебчо на Тонита76! Ей това е мъжага! Изпреварва всички от началото!
Сега темите на деня:
1)Какво ще купувате на бебетата за Коледа? Аз идея си нямам...Може би камион, в който да го возя - от тези дето се дърпат...Има толкова играчки, че 3детски градини могат да се обзаведат...Помагайте!
2)Към майките на момченца - кога трябва да започне възпитанието им с цел предпазване от етикета "мамино момченце"? Аз толкова много гушкам и целувам Коко, че се притеснявам да не го направя емоционално обвързан с мен  Sad Ама толкова много го обичам, и така хубаво мирише на бебенце, и е толкова мекичък, и така сладко се смее, че цял ден само го мачкам и целувам... Embarassed
3)За коледно парти какво решихте, ние заминаваме за Атина към 23-ти - тогава започва ваканцията на Джули, но ако се съберете по-рано - и ние сме там  Peace А ако се  организираме - да има ли дядо Коледа и Снежанка или са малки още? Ами камера за едно клипче с малките ни джудженца ще донесе ли някой?
Малееееее, че съм досадна, айде пишете и вие малко, че....

# 81
Привет мами Hug
Леле колко много сте изписали,два дни не съм влизала във форума и сега немога да ви изчета,ще си имам домашно Mr. Green

ЧЕСТИТ  10-ти МЕСЕЦ  НА  МАРТИ!  bigdance2

За спането Марти заспива към 21.30ч. и спинка до 08.00ч.,като си изпие млякото има още един час сън,после спинка от 13.00ч. до 15.00ч. и към 18-19ч. преспива около 40мин. до час.Спинка без възглавница.

Да ви се похвалим EmbarassedМарти вече ходи  tiptoe и другата седмица в сряда(някой от вас беше писал,че за момчета е хубаво да е сряда)ще правим прощапулник.Да ви попитам с какво почерпихте гостите?

Марти вече е истински юнак Simple SmileЕто ни първата контузия Wink
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81929&photo=21
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81929&photo=22

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 11:26 от titiii

# 82
Честит 10-ти месечен ден на Марти! Да расте здрав и щастлив!   Tada   ura  Tada
OLYMPIA,пък да знаеш и аз как целувам и мачкам Божидар   Crazy,че и на мен ми минават мисли като твоите да не го направя лигльо.Ама като не мога да се сдържа  Heart Eyes...А за подаръцете още не мога да се ориентирам,а и всеки ме пита какво д а му купи.

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 12:58 от Atrakcia

# 83
  • Букурещ
Олимпия, и ние с Филип бихме дошли с голямо удоволствие. Но само ако Игси ни третира като обикновени клиенти, тя знае какво имам предвид.   bouquet
Относно камиона, Филип има такъв, аз си мислех, че много ще си играе, но не стана точно така. Занимава се само ако някой го вози, иначе не му е особено интересен. Въобще за играчки нещо ни се разминават вижданията- интересните и хубави играчки според мен Grinning, не им обръща внимание, а си играе с разни по- глупави.

# 84
Здравейте момичета!
Олимпия, за подарък и аз не съм решила още какво да бъде, но виж вашия уолкър ми хареса и ако намеря ще му купя. Относно "възмъжаването" на бебоците ни, мисля че вече е време да ги отделяме от "полите" си. Какво имам предвид (в никакъв случай спиране на гушкане и целуване, това те сами ще преустановят, когато му дойде времето. Имам наблюдения над брат ми, с когото имаме голяма разлика), та значи какво правя аз: не се втурвам да му помагам при всяко промрънкване от негова страна, ако не може от първия път да достигне нещо, а напротив поощрявам го да го направи сам (това не е подход само към момченцата, де) и той обикновено успява. Е, не му задавам недостижими цели, съобразявам с възможностите му. Старая се да не отговарям на всеки негов каприз съпроводен с жалостиво проплакване или откровено каране и ръмжене. Ако видя че нещата стават сериозни, гушкам. Оставям го да се оправя сам в боричканията със сестра му. Ако нещата се скофтят се намесвам. В общи линии това към момента, като порастнат повече изискванията стават по-големи, естествено. Не знам дали съм права, но никак не обичам лигави момчета (дано моя не го изпусна, че и аз го мачкам и гушкам и целувам през по-голямата част от деня)!
За срещичка и ние сме готови, ако сме на общо основание, а не на гости! Heart Eyes

# 85
ЧЕСТИТИ 10 МЕСЕЦА НА МАРТИ! И ЧЕСТИТО ПЪРВО ИЗПРАВЯНЕ!   Gift Tada

На Марти на titiii честито прохождане, как си е одрал нослето милия, ама юнак без рана не може.  Mr. Green

Подарък за Коледа и аз не съм измислила, а пък преди това трябва да му купя нещо и за имения ден на 17. Замислях се също за камион защото в клуба на Игси си хареса един и си го гризеше, сега му търся дистанционно за телевизор, че това му е любимата играчка и само го гризка, превключва ни каналите или направо гаси телевизора. Иначе опитите ми да го накарам да каже мама, да пляска с ръце или да казва чао не се увенчават с успех, но за сметка на това се е научил да ме плюе.  Sick

А от известно време прави такава муцуна , като с устата си запушва носа и по някое време се усеща, че не може да си поеме въздух и започва да смърка и да сумти, обаче продължава да стои така със запушен нос.  Joy

# 86
ЧЕСТИТ ДЕСЕТИ МЕСЕЦ НА МАРТИ!!!
Здрасти magica! Сладка муцунка! А Михаил се е научил да се плези(аз пък трябва да се науча да прикачвам снимки за онагледяване Embarassed)

# 87
На Марти на titiii честито прохождане! Да му цункаш милото носле, да мине по-бързо!
Абе тоя Дани каква муцка е направил  Joy Дайте да направим едно албумче с най-смешни муцки и пози, ще бъде забавно!
Сега се сетих, че някоя мама не беше качила снимки от срещичката, я бързо да си признае коя е, да помогнем за качването!
А пък аз измислих подарък - така и така като натрупа сняг няма да мога да бутам количката, ще търся шейничка с облегалка! Опаковам бебо хубаво, едно одеалце на крачетата - и айде с шейната на пазар  Laughing
А за срещичката - ами хайде утре или в петък да ходим при Игси!Кога ви е удобно, към 15ч?

# 88
magica муцуната е страхотна и Марти прави много муцуни,но като види фотото и позира photo
А ма-ма казва само когато иска нещо и то полу ревящо,иначе казва та-та,ба-ба,да-да.И той нищо не иска да показва и да прави,само бръмчи и точи лиги сега е като отворено кранче hahaha

Относно "възмъжаването" и аз мисля като bobche.Като падне гледам да не му показвам,че сърцето ми се е "обърнало" и да не се шашкам,ако започне да плаче го гушкам,но това е рядко в повечето случай ме поглежда с една физиономия готова да заплаче аз му казвам,че нищо няма и той продължава да си щъка.Това не означава,че не се гушкаме и цункаме,но го оставям сам да постига това,което иска.

# 89
Привет и от мен.
Първо да честитя десетия месец и прохождане на Марти. Ако не ме лъже паметта днес на 10 месеца става и Гого на Beb4o   bouquet
Да се оплача малко  Sad . Калоян от понеделник е с вирусен конюктивит и на двете очета. Едното е силно зачервено, а другото много сълзи и сега слагаме капчици Тобрадекс. Поради тази причина ние ще пропуснем минисрещичката.  Rolling Eyes
По въпроса за коледен подарък мисля да купя на Яни едни кубчета с животни на тях или кутия с формички /листо, кубче, кръгче, звездичка/, като формичките трябва да напаснат върху съответния отвор и да паднат в кутията.
За разпределянето на храната от кухнята аз давам на Калоян второто за обяд+сухар, десертчето за следобедна закуска и супата и сухар за вечеря + 100 мл.АМ защото не му стига /просто не напълват бурканчето до горе/.
Най-сетне документирах нашето скромно ходене на гърне. Ако имате желание вижте ни ето тук http://images12.snimka.bg/001689154.jpg
За наградата на Памперс и ние няма да се възползваме, защото и аз не съм доволна от тях. Сега сме на едни немско-италиански MAMМIA. Сравнително ентини са и не пропускат.
Олелеее аз пак се отплеснах. Сорррииии. Приятен следобед.

Общи условия

Активация на акаунт