Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 83

• 51 666
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета! Много ви моля за съвет за добър хирург в София за операция на ингвинална херния. Мъжът ми трябва да се оперира но сме много притеснени предстои ни втора процедура ин витро за която се подготвяме в момента и дай боже да се случи в началото на следващата година. Но преди това трябва да се оперира задължително в рамките на месец най-много. Не можах да намеря много информация, за това моля ви посъветвайте или ме насочете към подходяща тема. С мъжки фактор сме, а хернията е двустранна Hands Pray

# 631
Доц  Теодор Атанасов Софиямед и доц. Табаков от св. Иван Рилски. И двамата правят ендоскопски операции на европейско ниво.

Здравейте момичета! Много ви моля за съвет за добър хирург в София за операция на ингвинална херния. Мъжът ми трябва да се оперира но сме много притеснени предстои ни втора процедура ин витро за която се подготвяме в момента и дай боже да се случи в началото на следващата година. Но преди това трябва да се оперира задължително в рамките на месец най-много. Не можах да намеря много информация, за това моля ви посъветвайте или ме насочете към подходяща тема. С мъжки фактор сме, а хернията е двустранна Hands Pray

# 632
Момичета, днес ми е 7ми ден от стимулацията и докторът каза, че има един голям фоликул и още няколко , които доста изостават и се притеснява доминантния да не се спука до пункцията в понеделник и да прецака всичко. В такъв случай остава ЗЕТ. Иначе хормоните са супер, ако по тях може да се съди за пукането му. Някоя от вас може ли да ми разясни каква е тази ситуация ?

# 633
Здравейте! В последните дни на стимулация съм по къс протокол. Две вечери поставям естрофем вагинално х 2 табл., защото ми беше нисък естрадиола и на другия ден имам кафеникаво зацапване, което се появява по 2-3 пъти на ден, не е постоянно. Не знам дали е от естрофема или защото наближава пункцията. На някой случвало ли се е. Днес бях на преглед и докторът не установи проблем, каза че е от шийката на матката, каквото и да значи.

# 634
Здравейте! В последните дни на стимулация съм по къс протокол. Две вечери поставям естрофем вагинално х 2 табл., защото ми беше нисък естрадиола и на другия ден имам кафеникаво зацапване, което се появява по 2-3 пъти на ден, не е постоянно. Не знам дали е от естрофема или защото наближава пункцията. На някой случвало ли се е. Днес бях на преглед и докторът не установи проблем, каза че е от шийката на матката, каквото и да значи.
Аз поставях прогестеронови таблетки след трансфер с епликатор. Тогава ми обясниха от болницата, че е възможно да се появи такова зацапване и от най-малкото “нараняване” при поставяне на глобулите.

# 635
Тази вечер ми беше последния мериоферт, утре слагам хориомон и вторник е пункцията. Обаче имам ужасна чувствителност в гърдите и зърната, направо не се търпи. Докторът каза и че Е2 ми е малко висок. Според вас това не е ли симптом на хиперстимулация ? Утре ще му звънна, но тази вечер направо не се търпи …

# 636
Да ви попитам, какво мислите за тези нива на естрадиол, 2 дни преди преди пункцията

Estradiol 5155.00pmol

8 яйцеклетки, 4 зрели

Ако е по 300 на зряла, какво значи моят резултат Hushed

# 637
InYan, по около 200-300 е на зряла яйцеклетка, но в мерна единица нг или пг, а не пмол. Конвертирайте я, има доста калкулатори на екстрадиола в интернет. И няма как преди пункция да знаете колко Я са зрели. Това ще разберете след пункцията. Никога не е точна прогноза фоликули и яйцеклетки. Успех!

# 638
Благодаря! Пункцията беше юли и за това знам колко бяха зрелите Simple Smile Просто поподнах на тази информация за 300 на зряла и не можах за се ориентирам с мооят резултат
Значи е около 2294 ng което малко по добре звучи кано че ли. Малко след дъжд качулка, но ми беше любоптно и ще знам вече

InYan, по около 200-300 е на зряла яйцеклетка, но в мерна единица нг или пг, а не пмол. Конвертирайте я, има доста калкулатори на екстрадиола в интернет. И няма как преди пункция да знаете колко Я са зрели. Това ще разберете след пункцията. Никога не е точна прогноза фоликули и яйцеклетки. Успех!

# 639
Тази вечер ми беше последния мериоферт, утре слагам хориомон и вторник е пункцията. Обаче имам ужасна чувствителност в гърдите и зърната, направо не се търпи. Докторът каза и че Е2 ми е малко висок. Според вас това не е ли симптом на хиперстимулация ? Утре ще му звънна, но тази вечер направо не се търпи …
При мен също бяха много чувствителни, но според мен това е от хормоните, а не че е симптом за хиперстимулация. Естрадиола е хубаво да е висок, по-голям шанс за хубави яйцеклетки.

# 640
[ur момичета това ми е 6ти ден стимулация но пак греда само един фоликул който е 20мм и още 2 които са само 12мм какво ви е мнението.Аз вече се отчайвам предния път бяха 3 фоликула и 3 яйцеклетки но некачествени пих добавки и тн.но ми се струва че този път ще е още по зле.Моля Ви кажете какво мислите вие много ми е тежко.

# 641

Момичета 7 ден от стимулация как ви се струват резултатите.

# 642
Естрадиолът ми се вижда нисък. Колко фоликула имате?

# 643
Естрадиолът ми се вижда нисък. Колко фоликула имате?
19

# 644
Сега си погледнах - моят естрадиол, в този период (9 ден) в същите мерни единици е бил 1600. Извадихме 15 зрели яйцеклетки. Ако си спомням правилно, една зряла яйцеклетка е между 300 и 400, поне по спомен.. това е в момента на пункция. Миже би ще нарастне, за съжаление не намирам по-ранните резултати.

Общи условия

Активация на акаунт