Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е ин витро оплождане?
Какви са етапите на ин витро процедурата?
Какви изследвания се препоръчват преди ин витро процедура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е ин витро оплождане?
Ин витро оплождането (IVF) е асистирана репродуктивна техника, при която яйцеклетката се опложда извън тялото на жената, обикновено в лабораторни условия. След това полученият ембрион се прехвърля в матката за имплантиране и развитие. Този метод се използва за лечение на безплодие поради различни причини, като мъжки и женски фактори, проблеми с яйчниците, фактори, свързани със спермата, и други.
-
Какви са етапите на ин витро процедурата?
-
Какви изследвания се препоръчват преди ин витро процедура?
Преди ин витро процедура се препоръчват различни изследвания за жената, включително хормонални изследвания, тестове за инфекции, хормони на щитовидната жлеза, генетични тестове, оценка на проходимостта на тръбите и други. За мъжа изследванията включват разширена спермограма, тестове за инфекции, хормони на щитовидната жлеза, ДНК фрагментация и кариотип.
-
Какви са допълнителните техники за подобряване на успеха на лечението ин витро?
-
Как се извършва ин витро оплождане по време на естествен цикъл?
Просто поподнах на тази информация за 300 на зряла и не можах за се ориентирам с мооят резултат
момичета това ми е 6ти ден стимулация но пак греда само един фоликул който е 20мм и още 2 които са само 12мм какво ви е мнението.Аз вече се отчайвам предния път бяха 3 фоликула и 3 яйцеклетки но некачествени пих добавки и тн.но ми се струва че този път ще е още по зле.Моля Ви кажете какво мислите вие много ми е тежко.