Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 83

• 51 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, Април месец изследвах АМХ и беше 4.81 рефер. Стойности 1-6.80 в лаборатория Цибалаб. Днес изследвахме АМХ за фонда в Надежда и излезе 3.14 при референтни 1.83-7.53. Защо за толкова малко месеци е намалял? Имала съм три стимулации една с фемара и две с кломифен.

# 616
Моят за 8 месеца от 5.9 е станал 4.3, без стимулации.

# 617

В една и съща лаборатория ли ги изследвахте

# 618

В една и съща лаборатория ли ги изследвахте

Не, но са с еднакви референтни стойности.

# 619
Момичета, по ваша препоръка направих тези изследвания. Моля да си кажете мнението. Благодаря

# 620
Момичета, от тази вечер започвам стимулация с 75 мериоферт + 75 гонал. Има ли някоя от вас със същата схема и знаете ли защо се изписват две инжекции вместо една?

# 621
Здравейте! Има ли някоя от Вас, която да е правила инвитро на дълъг протокол? Аз съм имала само един път на къс , но сега доктора иска да пробваме дълъг и съм ужасно притеснена.Да отбележа, че съм с поликистозни яйчници и хормони в норма. На предния къс протокол извадиха 10 яйцеклетки и се оплодиха 8. За съжаление след три трансфера няма бременност, а причина не се открива.Ще се радвам някой да сподели опит от дълъг протокол.

# 622
Аз бях по дълъг протокол, без поликистоза, 39 години и 15 извадени яйцеклетки. С мъжки фактор сме и освен върнатото ембрионче, имаме 8 замразени бластоцисти. При мен дългият протокол даде добър резултат, яйцеклетките бяха чудесни, с почти еднакъв размер, само една не ставаше. Но въпреки, че нямам поликистоза, имах вторична хиперстимулация, която мина след доста време. Като цяло дългият протокол се води “златен стандарт”, но не съм на ясно за случаите с поликистоза. Можете да попитате каква е причината за смяна на протокола, вероятно лекарят има нещо предвид.

# 623
  • София
Здравейте,
В подготовка за трансфер съм.
Изпратиха ме да изследвам клетъчен имунитет. Това са резултатите. Някой имал ли е подобни и каква терапия ви е изписвана.

# 624
Здравейте ,борбени момичета.
Може ли да споделите какво е мнението ви за лазерния хетчинг?
Благодаря предварително на всички 🥰❤

# 625
В моята болница го правят задължително на всички ембриони и не се заплаща допълнително. Подпомага излюпването на ембриончетата, което за мен е плюс.

# 626
В София ли беше Kactus-че? Това помага ли ти за имплантирането ,има ли положителен резултат при теб?
Аз съм в Пловдив и мисля ,че там се заплаща отделно,но вече съм длъжна да пробвам това и още други неща понеже втори отрицателен опит без никаква имплантация при уж качественни ембриони.....не е ми се нрави

В моята болница го правят задължително на всички ембриони и не се заплаща допълнително. Подпомага излюпването на ембриончетата, което за мен е плюс.

# 627
Дидка, в София съм. Нямам положителен резултат до сега. Имам три трансфера без имплантация, като два от тях бяха с ембриончета с хетчинг, но аз имах първия път проблем с матката, а втория с качеството на ембриончето. Сега ми предстои четвърти трансфер от трета стимулация и ще споделя резултата. Успех ти пожелавам! ❤️❤️❤️

# 628
  • София
Момичета, при някоя от вас случвало ли се е от стимулацията вместо да се появят повече фоликули, да се появят няколко, но да спират да се развиват и си остават малки?

# 629
Момичета има ли между вас успели със СПКЯ и лош мъжки фактор .

Общи условия

Активация на акаунт