СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 786
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Това лято такъв мързел. Да са живи и здрави хората, измислили христоматиите! Joy

# 166
  • София
Ще бъда благодарна, ако някой ми пусне списъка със задължителната литература за 8 клас!
https://npmg.org/wp-content/uploads/2022/07/%D0%91%D0%95%D0%9B-8 … B%D0%B0%D1%81.pdf

# 167
  • София
Стиснати палци на всички, които чакат класиране! Късмет да имат децата!
И аз тръпна за близко дете.
И да си отговоря на въпроса от преди няколко дни - системата позволява да се напише желание, което балообразува с НВО ИИ и без да се е явило детето, но после, когато смята баловете за всяко желание, срещу това конкретно остана бал 0.00, т.е. разбирам го, че няма право да участва. Споделям, ако е полезно за някого. Пък било то и за следващите набори Simple Smile

# 168
  • София
За НПМГ балообразуването добавя нула само за изпита, на който детето не се е явило. Моето по инерция е записало и паралелката с биология, макар да не се е явило на изпита. Беше му изчислило бал 286. Също и за паралелката, която балообразува с химия и биология беше изчислен бал, като е добавена нула само за изпита по биология (379). Тези балове са много далече от необходимите за прием, но не бяха нули.

# 169
След класирането ще пуснат и минималните и максималните балове, нали? Или за трето класиране не ги пускат същия ден?

# 170
  • София
Валя, и аз така се надявах, че ще добави нула само за неположения изпит и макар и с нисък бал, за някои места даже би имало шанс, тъй като не са популярни у-ща. Но явно не е така- поне за ИИ.
Да го пускат вече това класиране, обяд стана...
Winder, и след 3то пускат справка за мин, макс бал. Обичайно същия ден.

# 171
Може би е така, защото ИИ е изпит за проверка на способностите, с чиято оценка се кандидатства за всички училища с ИИ, без тези към МК, а другите са специфични за НПМГ - и допускат, че може да не си се явил на тях. Знам ли и аз ....

# 172
Прекрасни... Чета ви с удоволствие но не. пиша. Благодаря за темата и за списъка с книги.

# 173
Има ли вести за трето класиране? В РУО надничам,но все още няма мин бал за 3-то.Следя за познато детенце.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 14:33 от Didia

# 174
  • Майничка
Как да има свободни за четвърто, като записването за трето е до 2.8.?

# 175
Как да има свободни за четвърто, като записването за трето е до 2.8.?
               Сори,ама съм сбъркала - интересувах се дали има минимален бал за прием на трето,а съм написала глупост! Relaxed
                ПП. Нанесох корекция,че да не стресирам и други. Yum

# 176
Толкова ли пък е сложно на страницата на РУО-тата да напишат, че между 15.00 и 15.30ч. примерно ще се обявят резултатите от класирането. На хората нерви не им останаха.

# 177
Толкова ли пък е сложно на страницата на РУО-тата да напишат, че между 15.00 и 15.30ч. примерно ще се обявят резултатите от класирането. На хората нерви не им останаха.

При положение, че на една приятелка системата изобщо не и отчете записването на детето за първо и второ класиране и заради това в момента чакат трето - не, не може 😂 ... Малко сме в 19 век в това отношение, когато стане - тогава.

# 178

При положение, че на една приятелка системата изобщо не и отчете записването на детето за първо и второ класиране и заради това в момента чакат трето - не, не може 😂 ... Малко сме в 19 век в това отношение, когато стане - тогава.
Това няма как да е точно така, не може да има записване и за първо и за втора, а ако е имало проблем, какъвто и друго дете имаше, с ходено до РУО и МОН се оправиха нещата.

# 179

Това няма как да е точно така, не може да има записване и за първо и за втора, а ако е имало проблем, какъвто и друго дете имаше, с ходено до РУО и МОН се оправиха нещата.

За първо и второ класиране записването нали е едно 😉
А за ходенето до РУО и МОН - всеки сам си преценя. На нея ѝ се обадиха от училището в деня, в който излиза първо класиране, за да и кажат, че не е записан. Нямаше как да реагира и да отиде.

Общи условия

Активация на акаунт