СЕДМИ КЛАС Трето класиране за щастие - късмет на смелите!

• 58 300
  • 763
  •   2
Отговори
# 300
Светкавица, чак пък гордост и хвалби Rolling Eyes
И аз съм от много четящите с дете, което чете само каквото му е интересно и то не твърде често напоследък, за жалост. Със задължителната литература е мъка. Никак не се гордея с това, все съм си мислила, че и детето ми ще е като мен, чела съм ѝ много като малка, тя самата започна да чете рано и до една известна възраст, особено когато останахме затворени по домовете преди 2 години, все още четеше много. Но имам чувство, че точно от задължителната литература удоволствието от четенето при нея се изгуби и става все по-трудно и безсмислено да я тикам и ръчкам постоянно. Anguished
Когато правя някакви коментари в този смисъл, е най-малко за да се хваля и смятам, че за повечето тук важи същото. Ама какво ни остава, освен да се (само)иронизираме и да търсим други "силни" страни на децата...

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 08:58 от Lúthien

# 301
  • Раковски
За Пловдив са обявени някои свободни места, но не са систематизирани само за 8 клас, а са по училища. Училищата могат да си пускат свободните места за всички степени и така информацията се накъсва.
Видях, че има 2 места във ФЕГ с френски, едно в Патриарха с испански, в "Кирил и Методий" има за танцьор и за рекламист, в "Цар Симеон", в "Ана Май" ...
От главното меню - Ученици - свободни места.
Според вас мин -макс балове след трето класиране ще публикуват ли в Пловдивското РУО. Най вероятно всеки директор си обявява на тази страница свободните места.

# 302
32-ро СУИЧЕ -
Скрит текст:
  03.08.2022Г.

ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗАПЪЛВАНЕ НА СВОБОДНИ МЕСТА СЛЕД III КЛАСИРАНЕ В 32.СУИЧЕ

ОБЯВЯВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ МЕСТА СЛЕД ТРЕТО КЛАСИРАНЕ ДО 03.08.2022 Г.- 17.00Ч. НА САЙТА НА 32.СУИЧЕ;
ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ МЕСТА СЛЕД ТРЕТО 04.08.2022Г. ОТ 9.00  Ч. ДО 16.00Ч. В КАНЦЕЛАРИЯТА НА 32.СУИЧЕ
ОБЯВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛАСИРАНЕТО: 05.08.2022 – ДО 14.00 ЧАСА В САЙТА НА 32.СУИЧЕ
ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ 
08.08.2022Г. –  9.00 ДО 16.00Ч.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА СВОБОДНИ МЕСТА СЛЕД III КЛАСИРАНЕ, УТВЪРДЕНИ ПО СИЛАТА НА ДЪРЖАВНИЯ ПЛАН-ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ:

ЗАЯВЛЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ ДО ДИРЕКТОРА НА 32.СУИЧЕ ЗА УЧАСТИЕ В IV ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ 
2. ОРИГИНАЛ НА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ПО ЧЛ. 130, АЛ. 1 ЗПУО
ИЛИ НА УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА ПРИЗНАТО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ – ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЧИЛИЩА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ПО ЧЛ. 55, АЛ. 2.

КАНДИДАТИТЕ СЕ КЛАСИРАТ В НИЗХОДЯЩ РЕД СПОРЕД СЪСТЕЗАТЕЛНИЯ ИМ БАЛ ПО МЕТОДИКАТА НА ТРИТЕ ПРЕДХОДНИ КЛАСИРАНИЯ.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

# 303
# 304
  • Варна

Нали не можело да се кандидатства на четвърто класиране с копие от свидетелството за основно образование?

# 305

Нали не можело да се кандидатства на четвърто класиране с копие от свидетелството за основно образование?
               Със сигурност в най-желаните у-ща НЕ може!

# 306
Явно директорката на 125-то е решила да даде шанс на децата. Wink

# 307
  • Varna
Няма невъзможни неща. На мен , така да го кажем, ми се отвори възможност да сменим училището с  желаното. Първо , обаче аз вече съм 50/50 /благодарение на няколко фактора , но и на една майка с която разисквахме на лични  ползата от френският/ , а и като му споменах отговорът беше - искам да съм си там ,където са ме приели .
Иначе уж чете христоматията , но доста бавно напредва ... Simple Smile

# 308
32-ро СУИЧЕ -
Скрит текст:
 03.08.2022Г.
Скрит текст:
ГРАФИК НА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ЗАПЪЛВАНЕ НА СВОБОДНИ МЕСТА СЛЕД III КЛАСИРАНЕ В 32.СУИЧЕ

ОБЯВЯВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ МЕСТА СЛЕД ТРЕТО КЛАСИРАНЕ ДО 03.08.2022 Г.- 17.00Ч. НА САЙТА НА 32.СУИЧЕ;
ПРИЕМ НА ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА СВОБОДНИТЕ МЕСТА СЛЕД ТРЕТО 04.08.2022Г. ОТ 9.00  Ч. ДО 16.00Ч. В КАНЦЕЛАРИЯТА НА 32.СУИЧЕ
ОБЯВЯВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КЛАСИРАНЕТО: 05.08.2022 – ДО 14.00 ЧАСА В САЙТА НА 32.СУИЧЕ
ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ  
08.08.2022Г. –  9.00 ДО 16.00Ч.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА УЧАСТИЕ ЗА ЗАПЪЛВАНЕ НА СВОБОДНИ МЕСТА СЛЕД III КЛАСИРАНЕ, УТВЪРДЕНИ ПО СИЛАТА НА ДЪРЖАВНИЯ ПЛАН-ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ СЛЕД ЗАВЪРШЕНО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ:

ЗАЯВЛЕНИЕ ПО ОБРАЗЕЦ ДО ДИРЕКТОРА НА 32.СУИЧЕ ЗА УЧАСТИЕ В IV ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ  
2. ОРИГИНАЛ НА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ПО ЧЛ. 130, АЛ. 1 ЗПУО
ИЛИ НА УДОСТОВЕРЕНИЕТО ЗА ПРИЗНАТО ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ – ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ УЧИЛИЩА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ПО ЧЛ. 55, АЛ. 2.

КАНДИДАТИТЕ СЕ КЛАСИРАТ В НИЗХОДЯЩ РЕД СПОРЕД СЪСТЕЗАТЕЛНИЯ ИМ БАЛ ПО МЕТОДИКАТА НА ТРИТЕ ПРЕДХОДНИ КЛАСИРАНИЯ.

ОЧАКВАМЕ ВИ!
https://school32.com/2022/08/03/03-08-2022%d0%b3/

# 309
Свободни места за 4то класиране обявени в сайта на 35 СЕУ
https://35sou.bg/wp-content/uploads/2022/08/%D0%A1%D0%92%D0%9E%D … %D0%98-2021-1.pdf

# 310
  • София
Опитах се да намеря отговор на чуденката ми но не намерих...като се влезе в системата на МОН  и се цъкне класиране, навсякъде пише че класирането не е обявено:hushed:
РУО ще обявят свободните места на училищата за 4 то. То не е през МОН , а чрез директорите. Отиваш на място и подаваш за участие. Обаче няма как да подадеш в 5 училища например, сроковете съвпадат, а се иска оригинал на свидетелството. И не е сигурно, че ще те класират, nice, a? Повечето с по - дълги срокове са тези, в които няма толкова желаещи, защото са топа на дъното, хаха . Това е положението, който има претенции да се е класирал досега. Ако трето е риск, тук вече е " божа работа" поне според мен. Мм заплаши, че пак ако направя някоя глупост, направо да отварям частните гимназии и банковата си сметка 🤣

Аз не чакам за 4то класиране...сина ми е записан още на 2ро.Просто при разглеждане на профила му в МОН  се натъкнах на тази подробност Expressionless

# 311
Аз не чакам за 4то класиране...сина ми е записан още на 2ро.Просто при разглеждане на профила му в МОН  се натъкнах на тази подробност Expressionless
Дали пък не е защото в профилите в МОН няма четвърто класиране. Wink

# 312
  • Сф
Дали пък не е защото в профилите в МОН няма четвърто класиране. Wink
🤣🤣🤣

# 313
Здравейте, има ли тема за 8 клас за набор 2008?

# 314
  • Майничка
Тази ще се трансформира в такава през септември.😉

Общи условия

Активация на акаунт