Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 52 066
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
Люто ям само аз, но не пречи да си направя две бурканчета.
На Валенцето царската трушия правих преди две години, ами сама си я ядох, моите мъже не са по трушиите, може би, защото не се пие ракия у дома и не вървят, ето от 10 буркана краставици само един или два пъти съм отворила за салата за зрял фасул, съответно на следващия ден се прави руло Стефани, за да не се изхвърлят, защото и такива случаи е имало да си стоят в хладилника и никой да не ги погледне.

# 211
  • София
 Люска, кво направи с пейпала?

Направих го, дадох линка на Петьо, пароли и всичко - да действа сам Simple Smile
Водих Джонката да му чистят зъби с Ултразвук Simple Smile,
Вале препоръчвам ти жената (един ден като ви се наложи Simple Smile) - няма приспиване,
все едно с четка за зъби минава. Много съм доволна.

Марулетка, а може ли после да се промени мейл-адрес в Пейпайла?
Че ми затрупана поща за буквално 2 часа с 20-на мейли. Не се сетих веднага да
дам на детето.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 22:20 от luss

# 212
О, у дома краставичките вървят почти ежедневно. Ракия не пием, но на червено вино сме големи любители.

# 213
Люси, не знам дали може да проениш мейла.Що да не може?! Ама това няма да е все така , да ти затрупва мейла,споко.

Айде,вземете си и всеки да си го направи по свой вкус.Ние у дома пием -аз капсули , ММ еспресо.Децата нес с мляко.
    Нещо не "ми пее петелът" от няколко дни.Потя се като змей, нямам сила за нищо,едвам избутвам деня на работа.Тоя ковид ми разказа играта.А мина месец време вече.

# 214
  • при късмета
Добро утро!
Вкъщи през седмицата само аз пия кафе, мъжа ми пие по време на придвижване до работа. Имаме автомат и всеки си пуска каквото иска.
О, у дома краставичките вървят почти ежедневно. Ракия не пием, но на червено вино сме големи любители.
И у нас е така, но заради готвене. Руло Стефани и спагети правя почти всяка седмица. Спагетите са болонезе, но и краставички слагам и гъби, като са ми под ръка. Майонезената салата често правех, сега ми е малко ограничена покрай режима, но пък свободните дни ми стават все повече.
Люто яде само мъжа ми, Джейми, подсети ме да видя има ли чушлета на пазара, да му сложа няколко бурканчета. Много ми е сложно с тях, взимам малко да ги опита, ако са му достатъчно люти, взимам още и слагам, ако не, продължавам с опита да уцеля люти.
Отивам за още краставички, как може един фикс да го правя 2 дни, оле Joy

# 215
Аз трети ден се занимавам с едно сладко от смокини. Набрах една кофичка и я предложих на приятелка, която знам че обича. Обеща ми да дойде да я вземе в неделя. Не дойде. Но и не ме предупреди ,че няма да дойде. Вчера купих захар и го сложих да се прави, но ми се доспа и не го досварих. Тази сутрин станах по-рано, за да го довърша преди работа, пак не успях. Остана да се довари довечера. Дъщеря ми предложи да го донаправи, но  не искам да я занимавам ,защото Кати е кисела и само мрънка. Още зъбки са тръгнали и само завира неща в устата си, много се лигави , проплаква, все тъси да се гушка в някой. Само моите смокини им липсват. А и само аз си ги ям.
   А относно приятелствата - тази за втори път ме подвежда , макар че много добре знае,че като ми каже , че обещава, за мен това е непоклатимо. Ако няма възможност да изпълни , достатъчно е да ми звънне. Нищо е,аз вече си имам обица на ухото. Драма ми е ,че най-най-близката ми приятелка ще заминава да живее в Германия до няколко дни. Много ми е тъжно, много ме е яд на нея, ама много. От друга страна се радвам за нея,защото това означава финансова стабилност и психическо спокойствие. Разведена е ,сама се грижи за сина си ,набор на моя, който се готви да учи в Нидерландия. Някой трябва да го издържа. Разбира се, имам и други приятелки, но тази специално ми е най-най-на сърце.

# 216
Хелоууууу, банда! Гледам за зимнина си говорите, а?

Аз да докладвам, че оправихме кашоните или поне една част от тях. Навряхме всичко по шкафовете и сега един сантиметър свободен няма.
Но останаха още неща, които не са за апартамента, а за мазето и направо ги разтовариха в него. Това е чудесно, ако мазето обаче беше оправено. А, то не е... Все още е на шпакловка и замазка (така го издава строителя) и е адски прахоляк. Искаме да сложим плочки, да го боядисаме и да монтираме стелажи. Намерихме майстор с хиляда зора и ще дойде в началото на септември. И сега всичко от мазето ще трябва да се извади и сложи в гаража.... И място за колите няма да има. А, и всичко това, когато мм ще го няма. Абе, екшън да има!

Ако не ни мине котка път, ще отидем до Гърция за 10-на дни от този петък. Като се върнем, ще се занимаваме с мазето и плочките. И ако има все още някакви зеленчуци на пазара, ще взема и аз да сложа. Искам червени цели чушки и малко домати. Сладка, компоти, сосове и т.н. не консумираме. Ако толкова ни се прияде, има в магазина. За туршии май е още рано.

Допивам кайвето и ставам, че съдомиялната мен чака, шЪ му се и невиди... как не се научи сама да се разтоварва и натоварва, амаха! Joy

# 217
Марулетка, признавам си, че сега разбирам, че преди месец сте боледували от ковид.

# 218
Ама аз май не съм ви казвала. То си беше за три дни - ММ имаше два дни висока Т. После му се лежеше още два дни и това беше. Аз не вдигнах повече от 37.4 и два дни лежах, добре се паднаха събота и неделя. Бебе Кати по това време беше на гости в София на сестра ми и на очен преглед, и добре че стана така. Нямахме контакти преди това, после ние се изолирахме на 1 етаж. Виждахме я от 5 метра - ние под навеса , тя до басейна на кътчето с палета. След 5 дни изолация и после още 2-3 не контактувахме с нея. Направихме си тест, отрицателен и чак тогава мама и тати позволиха да я видим отблизо.
  Изкарахме го леко, но като че ли сега ми дава последствия на мен. Като дроб съм.

# 219
  • Бургас
Марулетка,важното че е минало-заминало!

Смърфи,къде в гръцко ще почивате?Ние също потегляме към Халкидики обаче.

# 220
Приятна почивка , момичета! Да не ви  е много жега, но да е хубаво за плаж!!!

Заповядате! Обожавам кафе с канела и кардамон.

# 221
  • при късмета
Добро утро!
Приятна почивка на тръгващите!
марулета, вземи си някакви комплексни витамини. Ако не си взимала до сега, десетина дни ги пиеш, 2-3 дни почиваш. Вземи малка разфасовка, примерно за месец, да видиш как ще тръгне, не при всички имат желания ефект
Аз вчера довърших дозата краставички. И на фризьор бях, малко да ми оформи косата и бретон си направих пак. Шефа хич не ме хареса. Правя това упражнение през 2-3 години, явно е забравил.
Трябва да измисля какво да готвя, както винаги
Хубав ден, прекрасни Hug

# 222
Добро утро!
Благодаря за кафето. Тъкмо си направих моето. Днес поспах до по- късно.От отпуската остават броени дни очертават се и промени, дано е за добро. Най- накрая разхлади, ако беше поваляло малко щеше да е добре.
ма ко и аз ще мина през фризьорката тези дни, юни намалих още малко дължината, иска ми се още с една идея да я скъся.
Смърфиетка, Славче приятна почивка.

# 223
Джейми, дано да е за добро! Да споделиш!
  Мак, благодаря , че ме подсещаш. Имам витамини в нас, ще взема да пия. Вземам магнезии, преди ми помагаше.
   Гадно усещане е. От къщата до кокошкарника са 20м , леко нанагорнище. На два пъти го вземам, на веднъж не мога.
    Фло не се е вясвала отдавна.И Плами също.
  Гледам снощи синът, седи до мен докато вечеряме,  а той и работи едновременно. Боже, порасна ми детето - стана си мъж вече. И разговорите ни като между големи хора , и поведението му вече такова. И началото на учебната година си дойде, кажи -речи  след 3 седмици. За нас последен първи учебен ден. И докато казвах да не ме занимават с никакви балове, то ей сега ще дойде месец май.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:17 от марулета

# 224
О, спомням си преди няколко години как отидох да взема момчето от училище, а преди това бях минала през фризьорката да ми отреже бретон. Като взе това дете да плаче, леле, леле, видях се в чудо.
Мацки, да си изкарате екстра на почивката и нека времето бъде с вас!

Общи условия

Активация на акаунт