Домакини 83/ Да уморим жегата с коктейли

• 53 794
  • 721
  •   1
Отговори
# 555
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, дано за дълго ги няма болките
Обичам петък

# 556
Добро утро!
Днес е Петков ден - свършва есента.....
Според народните поверия ако на Петковден грее слънце, листата на дърветата не са окапали, а овцете се скупчват на едно място - зимата ще е тежка и снежна.
При мен се наблюдава точно това Joy  но съм далеч от българските земи....
Честит празник!

# 557
  • при късмета
Слънце определено не грее. Показва се за малко, но и по прогноза и в действителност е предимно облачно. Казаха, че нямало да вали. Листата не на всички дървета са паднали, даже има и такива, които тепърва жълтеят, а сега като те прочетох забелязах, че акациите около нас са почти зелени. Мислех, че те са от първите, които пожълтяват. Овце няма как да видя дали се скупчват, обаче излязох до пазара и такъв студен вятър духа, че ми издуха и мозъка и врата, въпреки качулката, та на мен ми идеше да се навра в някого. Та не знам какво казва поверието за тук

# 558
Много листа на дърветата, не е спирало да вали, овце в близост няма. Честит празник!

# 559
Овце видях на пътя пръснати гонеше ги овчарчето. Дърветата и при нас са с листа, та ще я видим тази работа. Днес бях на лекции и упражнения и на работа разбира са. Имах свободен час и се включих през него на лекциите.След часовете ходих на упражненията сега почивам, че утре с начало.
Храма тук при нас е с името на Света Петка та утре ще има празник, та и на празник ще бъда утре вечер.
.

# 560
  • София/Севлиево
При нас вали-както почти всяка година на "сбора".Не съм очаквала, че в Севлиево ще има толкова много хора, ама явно доста го популяризираха този празник на тиквата и е някакъв ужасен ужасон от народ...И всичко е поне с 50 процента по-скъпо...
Ние се прибрахме вчера от София.Имаме нови лекарства и сега трябва да чакаме как ще се отразят на Слави.Та това е засега...

# 561
Успех, Ели!

# 562
  • гр.Варна
Дано се повлияе добре от новите лекарства Слави.Стискам палци Ели.

# 563
  • при късмета
Добро утро!
Да почерпя, мъжо е рожденник

Ели, дано са ефективни новите лекарства

# 564
  • гр.Варна
Ма Коя да ти е честит.Здрав,усмихнат и много щастлив да е.
Зетя и той везна ,на 13.10 беше,а баща ми е на 18.10.Хубави хора:kissing_heart:

# 565
Харизвам ви кафето, за мен всичко останало! Ма ко, да е честит, успешен и всеотдаен ТМ!

# 566
ма ко жив и здрав да ти е!

# 567
  • София
Ма ко,  здрав да е мъжът ти, много щастлив и успешен!

# 568
  • в сърцата на децата <3
Ма ко, честит да ти е рожденника! Жив и здрав, много да ви слуша и само хубави преживявания Simple Smile

# 569
Мако НАЗДРАВЕ! От здраве да се не отървете Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт