Отговори
# 2 520
Почти нямаме есен при нас. Лятото е дълго, до към средата на  октомври си караме с късия ръкав и кецовете, после за седмица идва зимата и сменяме рязко гардероба. Не съм планирала специални покупки, но вероятно ще харесам поне 2 рокли, няколко цветни ризи и някои универсални боти. Купих още 2 цвята от любимият ми модел чанта от Дафне, няколко техни шала добавих, много съм доволна.

# 2 521
За есента преоткрих жилетките и си харесах няколко нови. Започнах да си нося наличните дори през необичайно горещото лято тази година при нас. От поне месец ме спасяват, тъй като в офиса е около 20 градуса, навън над 30 и ми бяха много удачно решение за климатизиран офис. Отделно са и много уютни Simple Smile

# 2 522
  • Русе
Три чифта дънки си купих аз за есента. Последно рокли и пола за лятото взех и направо за зимата две якета.
Още не съм се сдобила с желаното кожено яке за есента, но ще търся.
Савова, не мога да отговоря на въпроса, не правя кисело зеле и нямам бидон.

# 2 523
Жилетки много нося, имам в доста цветове и различни дължини. За есента още нямам вдъхновение и за сега съм се сдобила само с едни бели сникърси.

Бидон със зеле нямаме, не го ядем, а мисля, че е полезно.

# 2 524
  • Mediterraneo
Чантата и еспадрилите, които показвах, де съчетаха идеално с тази рокля. Луд на шаренко се радва.

# 2 525
Чудесна си!

# 2 526
Тарталета, много хубаво!
Представям си я в движение роклята, сигурно е още по-красива.

# 2 527
Ау, Тарталета, разкош! Прекрасна комбинация, като по учебник! Аз съм впечатлена от това какви, красиви и оформени рамене имаш! Heart Eyes

# 2 528
  • София
Тарталета, чудна си!

Ама вие сериозно ли, имате си бидончета със зеле на балкона или в мазето? Аз мислех, че вече никой не слага зеле и въобще зимнина...

Да, сериозно. И по 2-3 буркана туршия правя по метода дива ферментация.
Друга зимнина не правя. Ако имах повече време, щях да си правя и лютеница.

# 2 529
Тарталета, и аз да напиша- чудесна !! Съчетанието на цветовете е топ ! 

# 2 530
Чудесни слънчеви цветове, Тарталета!

# 2 531
  • София
Вие гледам сте на вълна кисело зеле, аз съм още  на летни рокли. Laughing
Похвалих се и в другата тема, ама и тука да кажа.

Пристигна и моята рокличка вчера от Абаут Ю! Heart Eyes

Набързо снимах, защото тъкмо излязох от банята с мокра коса и с тюрбана на главата и така посрещнах куриера, за негов потрес и почуда! Laughing
Скрит текст:

# 2 532
Тарталета, харесвам тази визия, ти се похвали, че си свалила кила, личи и си супер.

За есента имам два панталона, шоколадов и светло синьо.
Преди време носех много кафяво, защото ми отива. Б ще ми втръснало и повече от 10 години нямах кафяви дрехи.
Това лято се сдобих с две рокли кафяво в комбинация и въпросния панталон. И се започна... Към него риза и потниче 😀.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:28 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 2 533
Бижута нося по поводи и веднага свалям всичко във вкъщи. Дори и халката махам.

Есента е времето за ризи, жилетки, шалове, панталони и туники в черно/ сиво/ синьо/ червено и кафяво.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:21 от Анонимен

# 2 534
Тарти, аз пък мисля че не е твоята рокля.

Общи условия

Активация на акаунт