Отговори
# 2 730
  • Русе
Много ми харесват тези подметки и смятам да се сдобия с боти с такава. Гледам едни обувки, тип мокасини с такива груби подметки за есента, но не съм мерила, за да преценя харесват ли ми.
Имам кубинки и боти челси и други модели, но искам ботуши.

# 2 731
  • Sofia
Вие сте вече на палта и ботуши, а аз още на плажа.
Човек няколко часа да се позабавлява и никакви снимки не успява да види, много сте бързи. Grinning

# 2 732
Ааа и аз съм на морска вълна...утре тръгвам за Гърция!

# 2 733
Ха-ха и ние в Гърция.
Минималистично я караме. Само плажното масло се изразходва, целта е да се върна бяла.
Носим пълен сак с дрехи но не ги пипнахме. 😃
Обикновено нося такъв тип ботуши https://www.gabinashop.com/product/dizaynerski-botushi-start-liv … -786-15-8701.html

# 2 734
Днес започна новата учебна година за моите деца, така че този месец никакви пътувания за мен няма.
Работя от къщи, по къси дънкови панталони и фанелка Guns n' Roses.

# 2 735
И аз имам голям проблем с прасците и ботушите, а много ми се носи рокля или пола с ботуши. Цяло лято съм с рокли, искам и зимата.
peneva_a, сподели моля те, къде попадна на широк ботуш.
Аз междо другото (покрай сандали) споменах ботуши... и тя каква стана - палта, боруши, зима Cold Sweat
*sve*, в CCC си намерих на Lasocki, показвах ви в някоя пролетна тема...

Днес сутрин излязох при едно мрачно време отвкъщи за едни изследвания и ми беше едно прачно и притеснено... И по този случай пожелателно си облякох тази тениска Simple Smile

Всичко е точно, а и слънцето вече грее Smirk

Дами, дойте септември и вместо да пусне някой есенна сепемврийска тема, ние си пишем в августовската есенните неща Wink
Light Beam нещо се губи (липсва!) от юли месец, от онази снимка с козата на плажа... та някой ще трябва да пусне нова тема. Моля да е някой по-грамотен по въпроса от мен Smiling Imp

ПП: *sve*, ето тези са
https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/visoki-botusi/lasocki-est-gusta-09

# 2 736
  • пустинята Гоби
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

# 2 737
Установих, че всичките ми пръстени ми стават само на безименния на лявата ръка. А там преместих халката, която още на самата сватба ми беше тясна за дясната.
Ще сложа малко сребро аз. Не може, грехота е. Имам една чудна сребърна висулка и още не съм я сложила. Утре ще ви я снимам, че сега със спортната ми блуза й се губи красотата Simple Smile
Мария, много си свежа и усмихната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт