Отговори
# 2 700
През есента бих носила рокля, ботуши и връхна дреха, точно като показаните от Princess Rose. За съжаление, нямам нито една такава дреха/обувка.

Пепси, палтото е страхотно! 💙 Аз бих го съчетала също с някакъв контрастен цвят шал. Или шапка, в твоя случай. ☺️

# 2 701
  • София
В студеното време почти никога не нося рокли и поли, защото от дъното на душата си мразя чорапогащници.

# 2 702
Имам светло синьо палто и аз, много добре пасва с какво ли не 🙂

На човек му е топло в студа като не влиза студ през краката, врата, китките.

# 2 703
С днешна дата. .     

# 2 704
  • София
Да покажа едни обувки на почти 10 години

# 2 705
  • София
Мерси за необоснованото ви доверие, но аз наистина не се правя. Зле изглеждам, защото качих 12-15 кила и всичката тази хубост е на корема. Никога не съм имала такова чудо, освен, когато съм била бременна.

Да се оплача от Зара панталона. Разринчи се по всички шевове. Ужасна изработка, а не ми беше тесен, че да го спраскам. Ще го върна, защото не е лев-два. Купих си подобен, ленен по принуда, за да не ходя по голо дупе все пак.

# 2 706
  • В полите на Пирин планина
Есента почти не нося рокли, точно заради тънките чорапогащници - не са ми любимо изживяване...
Зимата обаче ми е много любимо съчетание: плътен чорапогащник+плетена рокля+кубинки+палто или яке. Така даже ми е по-топло, отколкото с пуловер и панталон.

# 2 707
В ежедневието се придвижвам само с колело, затова есен-зима слагам рокли само по повод. Иначе много обичам. Лятото с рокли на колело бива ако не са тесни, даже е удобно.

# 2 708
Змия
Яки , но защо си дала на някаква негърка да ти ги обува ? 🤣🤣🤣
и от мен чехли на 12г. още има да ме носят Wink
Скрит текст:

# 2 709
Явно само аз не обичам да ми е топло дори и зимата.
Топлината ме изнервя.
Гледам да съм с пухенка но не от най- дебелите до над коляното и държа да има качулка, която нося при вятър.
Имах такова палтенце като показаното от Мими. Покриваше ми само половината дупе. Вътре с заешка подплата и разкошна яка. Та с якето вря и кипя, а от дупето надолу студ.
Не намирах за подходящ момент да го нося в топло, нито в студено време. Продадох го.
Също преди 20 килограма много обичах да нося есен и в зимните месеци рокля с чорапогащи. Даже, плътни, дюс в различни цветове.
Вече не нося защото килограмите непрекъснато варират и не ми се инвестира в хубави рокли. Отделно не се чувствам красива, а сякаш с дънки и панталони ми е по- прибрано и стегнато.
А на други пухкави дами харесвам как стоят рокли.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 09:48 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 2 710
Аз рокли лятото не нося, какво остава за зимата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 711
  • София
До дъното на душата си мразя студ. Зимата гледам да не си подавам носа навън, ако е възможно. Есента ми е любимото време за рокля с цветен чорапогащник. Винаги над 40den, не мога да му треперя на по-тънък да не го скъсам на първите 20 метра. Нося с кожено яке през този сезон и цветен шал.

# 2 712
Змия, браво - супер запазени са обущаците.
Аз също не нося чорапогащници и следователно - рокли и поли през зимата.
И като цяло нямам много рокли, защото трудно намирам подходящи. А ММ твърди, че много повече ми отива с рокля, отколкото с дънки ( както най-често ходя) или панталон. Много ме насърчава той за роклите, ама честно казано не всеки ден съм в мадамско настроение. Искам да ми е удобно да се движа, да не се притеснявам да премятам крак връз крак и, че като духне някой вятър ще ми се видят прелестите. Simple Smile

# 2 713
По цяло лято съм с рокли.
Купих едни розови бермуди на бели точки за разнообразие но почти не съм ги слагала.
Май- мъжете мислят, че когато една жена е с рокля се е нагласила повече от какъвто и да е друг лук. Поне ММ е така.
И свекъра забелязвам, че се радва и иска свеки да се облича "като жена", а не с панталон 😀.

# 2 714
Аз доста време зимата изкарвам с по плътно кожено яке. Към януари, февруари слагам палто, дълго яке. Стои чудесно с чорапогащник и ботуши. Палта имам четири - бяло, синьо, розово и бежаво. харесвам си много бялото, но вече е на бая години, довечера ще покажа каква дължина е и как стои с високи ботуши.

Общи условия

Активация на акаунт