Отговори
# 2 715
  • София
Аз изкарах 80% от лятото с бели бермуди и моряшка тениска, даже си купих идентична на моята любима, за да може да ги въртя двете. И от време на време някоя рокля. Хората сигурно си мислят, че нямам други дрехи. Но това ми се носи, това нося.

# 2 716
  • някъде под слънцето...
Мразя студа  и не мога да го понасям.
В смисъл започвам да трперя  и да потраквам със зъби и кости.
Живея на мек климат, но това не ми пречи  зимата да ходя навлечена  .
Рокля зимата,  само  дълга вълнена , плетена, с подходящата дълга вълнена  жилетка и омотаната с плътен вълнен шал.
Плътен чорапогащник и кубинки,
Имам палта , но ги слагам само за официално излизане, тоест от къщи до колата(таксито) и от тях до мястото на събитието и обратно.
В останалото време пухенки.
Имам екстрeмни случаи, с 3 наведнъж.Идейно подбрани XS, до ханша, върху нея S до дупето и една М до средата на бедрото и  съм точно като човечето от рекламата на Мишелин  Simple Smile . ,
Бях в размисли и за покупката  една L  до средата на прасеца....Но за сега се отказах.
Ботуши  на мен не  харесвам и не нося.
Cumparsita красив тюркоаз,  това е камък , който все още нямам., Уж ми харесва, но явно още не съм намерула, този, който да ме "повика".

мardji1 красиви обеци.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 10:58 от sl

# 2 717
pinko, страхотни крачета!

На mardji1 много ми харесаха обеците!

Аз си търся палто, на тези съм се спряла (за момента):

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 10:42 от landlake5

# 2 718
Обичам зимата и студа и я изкарвам почти цялата на открито 🙂
В планината е лесно, за града и работа на открито е малко по-трудно ако искаш да изглеждаш елегантно.

Тюркоаз искам да имам отново, и нас като sulver pearl ни ограбиха няколко пъти и така замина един старинен златен пръстен с тюркоаз ограден с диамантчета. Почти нищо не остана, но каквото такова, да сме живи и здрави 🙂

Reunion, бавно и полека ще ги свалиш 🙂

# 2 719
От два дена се обсъждат ботуши и палта, и ми действа много депресиращо. Мразя студа, а при нас е повече от 6 месеца. Завиждам на Magni и момичетата, където живеят на по - топъл климат.

# 2 720
Като мразиш студа защо живееш на студено място happy doc?

# 2 721
Винаги ми е топло, през лятото вода се лее от мен, а през зимата, ако съм много изморена и недоспала се случва да тракам със зъби, но ако съм здрава обикновено понасям всякакви температури.
Виж, на вятър не издържам, не знам защо ме заболява глава от него.

Ако бях тънка като вейка, ей такъв силует ми се носи

Но не съм, така че ще опитам да спретна нещо такова, с черно палто отгоре.

# 2 722
  • Русе
И аз имам голям проблем с прасците и ботушите, а много ми се носи рокля или пола с ботуши. Цяло лято съм с рокли, искам и зимата.
peneva_a, сподели моля те, къде попадна на широк ботуш.

# 2 723
Аз също мога да нося само боти, че и там виждам зор понякога. Ще се радвам да споделите модели.

# 2 724
  • В полите на Пирин планина
Аз нося рокли с кубинки. Предпочитам ги пред по-нежните боти, но това е въпрос на натюрел. Simple Smile
И на мен не ми се пуска лятото още, обаче. Носят ми се рокли с боси крачета.

# 2 725
То и от кубинки до кубинки има разлика. Аз харесвам по-прибрани такива, но повечето, които виждам са едни гигантски и разпльокани, великите Dr Martens на мен ми напомнят на клоунски обувки и въобще не ми харесват например.

Но си признавам, че съм ги виждала на хора, на които им отиват, вероятно заради цялостния им стил.

# 2 726
  • София
И аз нося предимно боти. Последните години все повече нося рокли, съответно съм във вечно търсене на удобни чорапогащи и клинове.
Кубинките ми са с дебела подметка, нося ги вече 3-4 г, това е моят стил и съответно доста неща съобразявам с тях, вкл. рокли.

# 2 727
  • София
Тази година ще взема да си купя най-накрая най-най-класически кубинки, ниски. Че имам едни на ток, вярно дебел и 7см, но трета година не са обувани.

# 2 728
Мен ако видите с любимите ми боти, ще се обърнете на другата страна.
Имам голям крак, но много обичам уродски обувки, не мога да им устоявам.
Като се обличам като човек, нося най - често класически челси боти, а иначе имам два чифта такива и ги нося много, макар да изглеждат огромни краката ми в тях.

# 2 729
Освен боти, тип кубинки, имам 2 чифта Steel - червени ниски и черни до коляното. Тежички са и изглеждат огромни, но са с дебели подметки и сериозен грайфер. Ама още ми се ходи на бос крак.

Общи условия

Активация на акаунт