Отговори
# 2 685
  • русе
Много бързо триете снимки Grinning
Моят годежен пръстен, не влиза  в общо приетото като визия, но пък си го харесвам и когато съм на златна вълна си го нося.
Ботуши са ми любими, но тия пусти прасци и при мен са проблем. Много трудно намирам, имам няколко чифта и си ги пазя, че голям зор.
Дайте идеи как се носят ботуши до/ под коляното с рокля/ пола покриваща ботуша през студена зима? Връхно какво бихте сложили, с каква дължина?

# 2 686
  • София
Аз имам и двете. И шкембе в добавка. 😅 Аз загледах едни сиви велурени ботуши. Но с гладки подметки и токчета така че сега не мога да мисля за такова нещо 🤪

# 2 687
Роки, тия пусти шкембета..... Joy

# 2 688
Аз бели ботуши и зимни обувки така и не мога да си представя да нося. В тая кал дето цари есента и зимата лесно си ги представям опръскани и съсипани.

# 2 689
Справедлив е - някои има крака, друг цици Wink
бе някои всичко имат, ама няма да сме алчни;)
Дъщеря ми е с такава структура, и дълги като струна крака, и гърди има.
Аз имам прилични крака и до скоро носех  късо, напоследък си слагам спирачки.
За корем ще се класирам и аз, в последните три години си го поддържам;)

# 2 690
Същият проблем имам с ботушите. Повече от 10 години за мен нямаше, които да ми стават.
До миналата година, когато попаднах на едни,и въпреки цената, ги взех...Май тия ще са ми до живот.
Ако имах хубави крака, целогодишно щях да нося рокли, ма това е дал Господ. Здрави да сме.

# 2 691

Дайте идеи как се носят ботуши до/ под коляното с рокля/ пола покриваща ботуша през студена зима? Връхно какво бихте сложили, с каква дължина?

Аз харесвам връхната дреха да покрива полата или да е значително по-къса, а може и да е една идея над полата.
Скрит текст:

# 2 692
  • русе
Това да, харесвами, изглежда ми по скоро за есен и мека зима. Но аз съм малко зиморничава и зимата ходя с дълго яке. Та затова малко не мога да си намеря точната комбинация за рокля/ ботуш и студ. Обикновено  в този сезон до преди няколко години ,като бях по слаба носих рокли малко тип туника, от плътните чорапогащи, ботуши и  дългото яке. Много ми е удобно и топло с него, ама с дълга рокля, дължините някак си  не ми пасват.

# 2 693
Pep_si, какви хубави цветове!
Чакам и на Al да видя люляковия пуловер, любим цвят ми е, а нямам никаква дреха с него.
Mypi1975, аз също съм зиморничава и ходя с дълга пухенка, но открих, че с боти ми е по-добре, отколкото с ботуши, през по-студените дни. Ботуши, рокли и палта в топлите дни.

# 2 694
Най-лесно и мързеливо упражнение за изтъняване на прасци - повдигане на пръсти. Колкото пъти се сетите. Simple Smile

# 2 695
Палтото е вълна и кашмир. Случайна находка на супер изгодна цена, купено извън сезон. За голям студ - пухенка почти до глезените Simple Smile

# 2 696
Аз съм от тия с много слабите прасци и хич не ми харесва. Повдигане на пръсти правех с тежести, за да кача. Но си нося ботуши и кубинки, и хич не ми пука, че са широки.

# 2 697
  • русе

Mypi1975, аз също съм зиморничава и ходя с дълга пухенка, но открих, че с боти ми е по-добре, отколкото с ботуши, през по-студените дни. Ботуши, рокли и палта в топлите дни.

Да, така е ....но може някой да е намерил решение Grinning

# 2 698
Добро утро. Вчера много се бяхте разписали, та днес си наваксвам с четенето и гледането- каквото е останало.
Точно вчера тръгнахме на шопинг с щерката за бижута. Показвам ги, защото и аз много ги харесах(всъщност аз ги загледах и предложих).

А така съм в момента, но с лак.

Съжалявам, че не коментирах вашите снимки и постове, но са ужасно много. Simple Smile

# 2 699
Добро утро Simple Smile
Ето я въпросната висулка. И една гривна с любимия ми тюркоаз:

[/spoiler]

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 09:44 от LaCumparsita

Общи условия

Активация на акаунт