Отговори
# 2 670
Мими, не знам колко си модерна, но в редките моменти в които качваш снимки си винаги стилна, елегантна и съм ти абсолютен фен. ❤
И аз не ходя да избирам, но все ще ме намери нещо което да поискам. Имам нужда от ново портомоне. Харесах си, поръчах го и реших да разцъкам. Сега се чудя на едни дънки. Но идея си нямам кой номер да са. До магазина обаче няма да се занеса. Но са на половин цена май ще рискувам 🙄

# 2 671
  • София
Много харесвам ботуши, но шансът да намеря такива, които да не ми “хлопат” на прасеца, клони към нула.
А с широки ботуши е грозно.

# 2 672
Магни благодаря ти...чувствата ни са взаимни, аз съм влюбена в твоите крака и обичам да те гледам със стилето! Дънките са точно за теб!
Змия моите крачка са дебелички...!

# 2 673
  • София
Мими, аз тази година съм дебела, но прасците са кльощави. Навремето, когато бяха модерни ботуши, които бяха ластични като чорап по прасеца, можех да си пъхна в тях и цялата длан.
Със сандалите имам същия проблем.
Затова си ходя с равни обувки с връзки или мокасини.

# 2 674
Змия, винаги съм мечтала за слаби прасци, но уви...

# 2 675
  • София
Аз имам чудесно развити прасци, което не го виждам като плюс, друго си е слабичко краченце, не като културист. Но...природа, нищо не правя за тях, ама са си мускулести. Обожавам ботуши.

# 2 676
Момичета, голяма беда Simple Smile синджирчето с камъчето свършило. Има само бяло и розово злато...края на септември ще докарат! Но аз го искам сегааа

# 2 677
Мими, не е било твоето. Ще си купиш по- хубаво.

Аз пък обичам да са ми широки ботушите. С развит прасец съм и с цип посмъртно не ми стават, а не обичам нищо да ме стяга.

# 2 678
Ре, попаднала си в темата за смешките. 😂

# 2 679
Мими, не е било твоето. Ще си купиш по- хубаво.

Аааа, не харесвам го и края на септември ще го имам! Само да е живот и здраве!

# 2 680
На мен пък ботушите обикновено са ми големи в глезените.
Равни на токчета, чизми - все са така набръчкани.

Змия, теб съм те виждала с много хубави ботуши и палто в черно. Трябвало е два чифта да си купиш Simple Smile
Ще поръчам дънките. Аз сутринта като написах, че две години не съм ги обновявала удобно бях забравила, че пролетта се обзаведох с едни мамски от Зара. Отивам да им видя номера.
Мими, аз съм като теб. Кажа ли искам, го получавам. 😊

# 2 681
Е, вие с тези умопомрачителни крака!
Да завиди човек. На мен са ми тесни в прасеца повечето ботуши,  тези дето ги имам ги закопчавам на косъм, а уж не се възприемам като толкова пухеста. Панталон не мога да сложа вътре.

Ре, преувеличаваш, сигурна съм:)

# 2 682
  • тук-там
Ре, попаднала си в темата за смешките. 😂
С какво?

# 2 683
Е, вие с тези умопомрачителни крака!
Да завиди човек.
И аз им завиждам, но животът е несправедлив! Simple Smile

# 2 684
  • тук-там
Справедлив е - някой има крака, друг цици Wink