Отговори
# 2 535
Тарти, страхотни цветове на роклята! Изглежда много удобна.

Харп, радвам се да те видя отново, къде се изгуби?

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:21 от bubanka

# 2 536
Тарталета, прекрасно цветна си!
Копче, много екзотичен тюрбан.
Харпа, къде се губиш? 🍻

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 17:21 от bubanka

# 2 537
Харпи и аз скоро се бях сетила за теб и изящната ти визия! Качвай снимки!
Липсва ми много и синеоката Лайт!
Не искам да мисля за есен, аз съм на морето и почти до средата на октомври съм боса!
Ще почна да обувам и някой и друг панталон, но за сега искам роклииии!
Тарти, много си цветна, отслабнала си и си много шик!

# 2 538
Страхотни покупки, момичета и бижутя видях днес.
За есента искам да си купя и да нося хубави дънки.

# 2 539
Taрти,
повтарям се но,
супер е аз харесах и чантата и кеца, а  с роклята заспаха . Суууупер си !

# 2 540
Тарти, страхотна си! Heart Eyes
И си личи, че доста си отслабнала.

# 2 541
За есента съм си приготвила една тиквено-тютюнева палитра. Имам си подходящ тиквено жълт шлифер за по-топлите октомврийски дни. Абе изобщо една Мадам Тиква се очертавам. Simple Smile

Ето малко снимки с аксесоари и цветово какво обичам да нося. Вижда се и въпросният шлифер. Тук съм още на руса вълнА. Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 22:42 от LaCumparsita

# 2 542
За есента нищо не ми трябва. Връхни дрехи имам, шлифери също, пък и рядко има подходяща температура за последните.
Взех си поредния шал, вече няма къде да ги слагам, както и два парфюма, макар да се бях зарекла да не купувам нови.
Козметиките са на режим "изразходване", гримовете и обувките също.
Трябва да измисля с какво да нося ботуши, стоят необувани. С дънки не ми харесва. Цяла зима гледам по улиците сума ти  жени като с униформа - с черни ботуши, дънки и черна пухенка, а в добавка офис чанта.
Може да си променя цвета на косата, не съм решила още.
Общо взето съм решила да  "рециклирам" гардероба си, на нещата които не нося, да се опитам да намеря подходящи комбинации, вместо да разчиствам и да купувам нови.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 11:21 от silver pearl

# 2 543
И аз така съм решила, ама съм силно изкушена 😃

# 2 544
И аз съм решила да доизносвам, за да освободя пространство в края на сезона, че ми липсва такова. Нов гардероб няма къде да сложа. А и харесвам еднотипни неща за себе си и такива купувам, знаейки че ми отиват като кройка и комбинация. Още от същото няма нужда, ако нещо изникне ще го мисля.

# 2 545
Подкрепям минимализма, но успявате ли съвсем нищо да не купите? Аз по никой параграф не мога да кажа, че нещо ми липсва. Не и обективно погледнато. Имам и достатъчно дрехи в добро състояние, не е да са парцаливи и да ги доизносвам от зор и недоимък. Предполагам като всички вас. Но наистина, колко точно успявате да се ограничите?

# 2 546
  • русе
Подкрепям минимализма......
Но наистина, колко точно успявате да се ограничите?

Аз никак.  Винаги намирам какво да купя и то точно когато съм решила, че нямам нужда от нищо.

# 2 547
Не може съвсем пък нищо, то е ясно, а и засега съм все още абсурдно далеч от минимализъм, просто се движа супер бавно към него.Joy
Но доста съм намалила темповете на пазаруване, пък и без това имам навик да купувам едни и същи неща, сама се чудя за какво са ми.
А лесно се подвеждам, споменах ботуши и веднага взех да гледам какви миди рокли се носят, а знам, че рядко ще ги нося и имам достатъчно.
Трябва ми реално ново черно поло от тънка вълна, една от най - носените ми дрехи е.
Бях си втълпила и розово палто, след като видях една комбинация от розово и бежово, която безумно много ми хареса, но колко пъти ще го нося това... отказах се.

# 2 548
  • София
И аз като mypi1975. Днес избухнах с 4 чифта сандали. А бях тръгнала на "зей пазар", нарочно без кеш. Но не предполагах, че може с карта да се плаща.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 16:07 от Тук съм

# 2 549
Честити!
(но каква е идеятя? сутрин вече е студено, есента идва, за какво са му на човек четири чифта нови сандали на 30 август?)

Далече съм аз от минимализма - купих си кожени мартонки, люляков пуловер, два шала и чакам една пола да стане готова.

Ботуши нося с пола в шотландско каре и пуловер, с рокля до прасеца, с бухнала пола до под коляното и отгоре риза&жилетка, поло,  тясно сако с висока яка

Общи условия

Активация на акаунт