Отговори
# 2 550
  • София
Идеята ще я избистрям. Сериозно взех ги много изгодно. Имаше разпродажба и освен това се спазарих за още отстъпка. Всички са естествена кожа с естествена стелка, която е супер мекичка. Кафявите чехли са Тамарис. Другите са турски. Само по 29 лв. ми е чифта.

Освен това, както казва една приятелка, днес е 61 юли и така... до нова година. За мен морето предстои. Все още не пускам лятото.

# 2 551
Майка ми винаги така се зарежда с обувки в края на сезона. Смея да твърдя, че има страхотен нюх за качествени и удобни обувки и винаги, когато съм се съветвала с нея при покупката на патъци, са се оказвали особено здрави. Тя има в пъти повече от мен,а логиката й да купува в края на сезона е, че са по-изгодни ценово. Понякога и закъсняват производителите с колекциите, които пускат на пазара. Аз напоследък залагам на ниски и удобни обувки, защото постоянно търча след двегодишното. На висок ток не се получава. Но много ме е яд, че това лято не намерих никакви други цветове, освен бяло, черно и бежово. А умирам за червени и сини обувки.

# 2 552
Купувам обувки всякакви, без значение от сезон, стига да ми харесат и да мога да си ги позволя финансово.  Зимата сандали, в разгара на лятото боти- типично в мой стил е. Като им одйде времето- вадя и обувам. Тези пък, които имат нужда от разтъпнкване и привикване към тях- имам идеалното за целта технологично време.

# 2 553
Аз също пазарувам лятно от намаленията есента.
И лятно през зимата. Пролетно време от намаленията - зимни дрехи, обувки.

# 2 554
Аз пък искам нови туристически обувки. Всички налични се скъсаха от носене и от залежаване в килера през последната година. Няма да имам много поводи да обуя новите, но дъщеря ми ще може да ме замести в това отношение, та няма да е съвсем безсмислена инвестиция.

# 2 555
  • София
Аз пък искам нови туристически обувки. Всички налични се скъсаха от носене и от залежаване в килера през последната година. Няма да имам много поводи да обуя новите, но дъщеря ми ще може да ме замести в това отношение, та няма да е съвсем безсмислена инвестиция.

Декатлон?

Далече съм аз от минимализма - купих си кожени мартонки, люляков пуловер, два шала и чакам една пола да стане готова.
А, без снимка не се брои!

# 2 556
Много харесвам Декатлон и асортимента им, но за трисезонна обувка предпочитам друго.

# 2 557
  • някъде под слънцето...
Стремя се към минимализъм  но явно компенсирам   комплекси от детството.

Някой беше споменал че едрите бижута простеят...
Гривната....
https://www.google.com/search?q=bracelet%20for%20cartier%20watch … rc=xBa9wx3EnqL7sM

# 2 558
Ако ти простее, метни я насам Wink
Не до едрост простеенето при бижутата според мен. До дизайн и комбинация с останалите аксесоари и дрехи е.
Аз повече от един пръстен на ръка не възприемам за добре изглеждащо при мен. Но на някои дами им се получава и с повече, особено когато са по-фини. Откакто нося брачната халка малко ми е трудно да подбера друг пръстен, който да й пасва.

Последна редакция: вт, 30 авг 2022, 23:11 от LaCumparsita

# 2 559
Някой беше споменал че едрите бижута простеят...
Гривната....
https://www.google.com/search?q=bracelet%20for%20cartier%20watch … rc=xBa9wx3EnqL7sM
Ако облеклото е изчистено, харесвам да има акцент- бижу, чанта или обувки.

# 2 560
Момичета дайте идея за леки и удобни есенни спортни обувки?

# 2 561
Тарталета, много ми харесваш!
Копче, роклето е много свежо, стои ти чудесно.
LaCumparsita, добре дошла.
Neli Tr, бели сникърси миналата година купих от Зара, Мохито и мога да кажа, че са доста удобни. Моя колега си взе Рийбок, базов модел - също много удобни. Според мен си трябва проба.
И аз не пускам лятото все още...трудно го посрещам, но и трудно го изпращам. Надявам се да е топло колкото е възможно повече.
Тук съм, много добри попадения са новите покупки. Аз бих се замислила, ако следващото лято има модели, които ми харесват повече, дали няма да ми станат много. Така бих купила 2 сега...на теория...😁
Възхищавам се на всички, които умеят да се сдържат от покупки на излишни вещи. Аз не съм от тях, старая се много, но успехът ми в нищожен или за кратко. Живи и здрави, кой както удържи...до следващия шопинг 😁😁😁

# 2 562
  • София
Мен в момента нищо не ми харесва за покупка.  Даже обикалях по магазините. Облякох си рокля и се преведох във вид въпреки болното краче и разни други обстоятелства. Това е моят стил - когато ми е най-зле, нарочно се глася.

# 2 563
Роки, много си хубава усмихната! Все така да си!

# 2 564
Момичета, да попитам по-запознатите - какъв вид йога е подходящо за абсолютно начинаещ, за разтягане най-вече, за гръб и шия. Като цяло съм доста разтегната, още си качвам крака зад врата. До сега съм тренирала силово, с тежести, но вече ми е противопоказно. Мразя кардио и бих се затичала само, ако сериозно ме подгонят. И още - ако знаете студио в близост до Слатина?

Общи условия

Активация на акаунт