Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 47

• 78 461
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Скрит текст:
Последно така ще цитирам, дано иланг да ми обърне внимание, че два пъти и поисках рецепта и си останах само с искането, но забелязах, че и друг и поиска, ама и толкова получи, така че поне нека да ми пусне рецепта за онези кръгли солени бисквити, че ми трябват, а другата рецепта ,която исках вече забравих, коя беше.

# 166
  • Варна
Макарони с доматен сос и мини кюфтенца

Ароматизирана вода с лимон и боровинки

Сутрешно море в неделя

# 167
Салата от домати със сирене и маслини:

Тиквички с киноа по технологията за тиквички с ориз:

# 168
  • ВАРНА
Солени кръгчета
125 гр пушен кашкавал;
250 гр меко масло;
3,5 кафеени чашки брашно;
2 с.л запечен сусам
Сол
Всичко се омесва,оформя се руло обвито в стреч фолио и престоява във фризера за час-два.После се реже на шайби,които се пекат за 10-12 минути на180°С.
Винаги при поискване съм давала рецептата на лични.Това искане съм го пропуснала,но рецептата за ричарелите отдава съм я изпратила на съфорумката.

# 169
  • Once there was a Hushpuppy...
Телешко варено правих днес

И една доза сладко от праскови, предстои ми втора

# 170
# 171
# 172
  • там където има винаги вятър

За 6 кифлички не ми се хабеше яйце да ги мажа, и без него стават.

Домашни чушки

Първото грозде/за пръв път е тази година, ММ не се сеща какъв сорт е Rolling Eyes/

И част от зимнина.

# 173
  • София
Доредих се да закуся.Хладилника е с развален изпарител, та го размразявах, направо айсберги къртих от камерата.Позабърсах и печката и чак сега успях да седна да хапна.

Сандвич на фраера с кайма и кашкавал отгоре.

Последна редакция: пн, 08 авг 2022, 20:41 от Тайна

# 174
Първото грозде/за пръв път е тази година, ММ не се сеща какъв сорт е Rolling Eyes/

Прилича на Русенски мискет (как си криете картинките?)

# 175
Скрит текст:
Винаги при поискване съм давала рецептата на лични.Това искане съм го пропуснала,но рецептата за ричарелите отдава съм я изпратила на съфорумката.
Аз поисках рецептата за Ричарелите и иланг-иланг много бързо ми е изпрати, за което много благодаря. Аз съм й голям фен. Направих ги, станаха страхотни.

# 176
Потвърждавам!
Скрит текст:
При поискване Иланг винаги праща рецепта на лични. На мен също когато съм поискала нейна рецепта ми е била пратена. Hug
Пп Аз писах на Марчева още рано сутринта и и копирах рецептата за разкошните соленки с Гауда на Иланг. Предполагам, че Иланг няма против.

# 177
  • София
Много благодаря, за рецептата, трябват ми малки соленки, а тези ми харесаха!

# 178
Пилешка супа https://pep-4o.blogspot.com/2009/11/8-12.html?m=0 и грах със заешко яхния готвих. Само супата стигна до снимка, че и от тенджерата.

# 179
Аз поисках рецептата за Ричарелите и иланг-иланг много бързо ми е изпрати, за което много благодаря. Аз съм й голям фен. Направих ги, станаха страхотни.
Може ли и на мен да ми я изпратите?

Общи условия

Активация на акаунт